1. Owners
 2. Maintenance
 3. Hybrid Health Check
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ

Εκμεταλλευθείτε στο έπακρο το Υβριδικό σας Lexus με έναν ετήσιο Έλεγχο Υγείας Υβριδικού στην τοπική σας Αντιπροσωπεία της Lexus. Ο Έλεγχος Υγείας Υβριδικού υπάρχει για να διασφαλίζει ότι το ποιοτικό υβριδικό σύστημα στο Lexus θα διατηρεί τη βέλτιστη απόδοση του οχήματός σας.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΟΥ HYBRID DRIVE

Ως πρωτοπόροι του συστήματος Hybrid Drive, έχουμε την ευθύνη να διασφαλίζουμε ότι το Υβριδικό σας Lexus θα συνεχίσει να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά. Γι' αυτό προσφέρουμε τον Έλεγχο Υγείας Υβριδικού Lexus, ώστε το Lexus σας να συνεχίσει να λειτουργεί με βέλτιστες επιδόσεις.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η τεχνολογία Lexus Hybrid Drive αποτελεί καινοτομία της Lexus, οπότε για τη συντήρηση του υβριδικού σας αυτοκινήτου, καλό είναι να εμπιστεύεστε τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Lexus. Οι τεχνικοί μας είναι όλοι απόφοιτοι του φημισμένου προγράμματος Πιστοποιημένης Κατάρτισης Lexus και ευρέως αναγνωρισμένοι ειδικοί. Αυτό σημαίνει ότι οι ειδικοί μας είναι τεχνίτες ενημερωμένοι για όλα τα θέματα της υβριδικής τεχνολογίας και εκπαιδευμένοι να χρησιμοποιούν μόνο τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό και τα τελευταία συστήματα. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι το Lexus σας θα λάβει μόνο την καλύτερη δυνατή φροντίδα - τη φροντίδα που του αξίζει.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ LEXUS

Ένας ετήσιος έλεγχος της υβριδικής τεχνολογίας του οχήματός σας, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι το σύστημα θα συνεχίσει να λειτουργεί με τον καλύτερο και πιο αποδοτικό τρόπο. Αξιολογούμε ολόκληρο το σύστημα Lexus Hybrid Drive, συντάσσοντας μια πλήρη έκθεση με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κατανοήσετε τη λειτουργική του κατάσταση. Όλες οι λεπτομέρειες επεξηγούνται σχολαστικά και με σαφήνεια και, εάν οποιοδήποτε μέρος του συστήματος χρειάζεται εργασία ή ρύθμιση, θα το συζητήσουμε μαζί με τα προτεινόμενα επόμενα βήματα.

1. ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 

Το σύστημα αναλύει την απόδοση της υβριδικής μπαταρίας.

2. ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Το σύστημα αναλύει την αποτελεσματικότητα του συστήματος κίνησης.

3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ

Το σύστημα αναλύει την αποτελεσματικότητα του συστήματος ψύξης.

ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Ο ετήσιος έλεγχος υγείας υβριδικού γίνεται δωρεάν στο πλαίσιο κάθε σέρβις Lexus. Ελέγχοντας την υγεία του υβριδικού σας αυτοκινήτου σε τακτά χρονικά διαστήματα, οι τεχνικοί μας μπορούν να αντιμετωπίσουν τυχόν δυνητικά προβλήματα πριν καν προκύψουν.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Τα εξαρτήματα του Lexus Hybrid Drive καλύπτονται από τη βασική εγγύηση του κατασκευαστή για 6 χρόνια ή 180.000 χλμ. Μετά από έναν Έλεγχο Υγείας Υβριδικού με επιτυχή έκβαση, θα επωφεληθείτε από Παράταση Εγγύησης της Υβριδικής Μπαταρίας για ένα ακόμη έτος (ή 15.000 χλμ) και θα λάβετε ένα πιστοποιητικό που θα συνοδεύει τα έγγραφα του σέρβις σας. Η εγγύηση μπορεί να παρατείνεται σε ετήσια βάση για έως και 11 χρόνια από την ημερομηνία της άδειας του οχήματος. Πρόκειται για μια δεκαετία απόλυτης σιγουριάς, όπου θα ξέρετε ότι εάν παρ' ελπίδα χρειαστεί, το Lexus σας θα απολαμβάνει τη φροντίδα των ειδικών.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τη συντήρηση του υβριδικού οχήματός σας, παρακαλούμε δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις παρακάτω ή επικοινωνήστε με το τοπικό Κέντρο Lexus.

 • Πρόκειται για μια συνηθισμένη παρανόηση, αλλά η απάντηση είναι όχι. Δεν χρειάζεται να κάνετε συντήρηση στον υβριδικό κινητήρα πιο συχνά από όσο σε έναν συμβατικό, ενώ η τακτική συντήρηση και οι μικροεπισκευές συνήθως είναι λιγότερο ακριβές από αυτές ενός συμβατικού κινητήρα.

  Όπως με όλα τα οχήματα κάθε τύπου, η τακτική συντήρηση είναι βασικής σημασίας για να διασφαλίσετε ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας, τόσο πιο συχνά θα πρέπει να κάνετε σέρβις. Επικοινωνήστε με την τοπική αντιπροσωπεία της Lexus για να βρείτε το βέλτιστο διάστημα από σέρβις σε σέρβις και τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε την υγεία της υβριδικής σας μπαταρίας και άλλων εξαρτημάτων.

  Επικοινωνήστε με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Lexus για να κλείσετε ραντεβού για έλεγχο υγείας υβριδικού σε ώρα και τόπο που να σας βολεύει.

  Η έκθεση ελέγχου υγείας υβριδικού είναι μία λεπτομερής επεξήγηση της κατάστασης του αυτοκινήτου σας. Εκτός του ότι αποδεικνύει πως το αυτοκίνητό σας έχει υποβληθεί σε σέρβις, παρατείνοντας έτσι την εγγύησή σας, αυτή η πλήρης έκθεση αναδεικνύει τυχόν περιοχές του υβριδικού συστήματος που ενδέχεται να χρήζουν προσοχής στο μέλλον. Την έκθεση θα μπορείτε να την κρατήσετε για μελλοντική αναφορά και σύγκριση όταν είναι ώρα για τον επόμενο έλεγχο υγείας υβριδικού.

 • Οι υβριδικές μπαταρίες Lexus κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και είναι σχεδιασμένες ώστε να διαρκούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Το πόσο θα κρατήσει η μπαταρία σας εξαρτάται από τη χρήση και τις οδηγικές σας συνήθειες, ενώ και πάλι η συντήρηση παίζει τεράστιο ρόλο στην μακροζωία της μπαταρίας σας. Οι υβριδικές μπαταρίες Lexus μπορούν να κρατήσουν όσο και το αυτοκίνητο, που σημαίνει ότι η υβριδική τεχνολογία είναι μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για τα επόμενα χρόνια.

  Η Lexus πιστεύει και επενδύει στην υβριδική τεχνολογία από το 2004, και είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι έχουμε τελειοποιήσει τη σχετική τεχνογνωσία. Χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της υβριδικής τεχνολογίας, κάθε Lexus Hybrid Electric είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει την έξυπνη επιλογή στους οδηγούς, συνδυάζοντας περιβαλλοντική απόδοση με καθαρή οδηγική απόλαυση. Με τη μεγαλύτερη γκάμα πολυτελών υβριδικών μοντέλων στην αγορά, είναι πιο εύκολο από ποτέ να χωρέσετε την υβριδική τεχνολογία στον τρόπο ζωής σας.