ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ LEXUS

ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΑ

Ακρίβεια. Αφοσίωση. Δεξιότητα. Όλα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μοναδικής τεχνικής που είναι εμφανής σε κάθε Lexus.

ΑΚΡΙΒΕΙΑ TAKUMI, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Το Takumi είναι μία αρχαία ιαπωνική έννοια και παράδοση, που εκφράζει την ουσία της αριστοτεχνικής κατασκευής. Και είναι το υποστήριγμα ολόκληρης της παραγωγικής μας διαδικασίας. 'Ολοι οι δεξιοτέχνες Takumi έχουν ιδιαίτερα οξυμένες αισθήσεις και έχουν ολοκληρώσει απαιτητική εκπαίδευση σε διάστημα πολλών ετών. Αφοσιωμένοι στα βέλτιστα αποτελέσματα, συνεχίζουν να προσφέρουν όσο χρόνο χρειάζεται για τη δημιουργία εξαιρετικών οχημάτων και εκπληκτικών εμπειριών, συνδυάζοντας παραδοσιακές τεχνικές με σύγχρονες τεχνολογίες.

 •     Takumi Replacement 1920x1080 Hero

  ΤΕΧΝΙΚΗ

  ΓΑΤΕΣ ORIGAMI

  Οι Αρχιτεχνίτες Takumi επιδεικνύουν την επιδεξιότητά τους, δημιουργώντας μία γάτα origami σε 90 δευτερόλεπτα, με το μη κυρίαρχο χέρι τους. Ένα συμβολικό τεστ και μία πραγματική ένδειξη αριστείας.

 •     takumi hub flagship craft

  ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ

  ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

  Κάθε πτυχή του εμβληματικού LS αντανακλά τη δέσμευσή μας στην αριστοτεχνική κατασκευή. Πολυτελή φινιρίσματα, διακοσμητικά και υλικά ενισχύουν την οδηγική εμπειρία, ως ιδανικό συμπλήρωμα των συναρπαστικών επιδόσεων.

 •     takumi hub superior finish

  ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ

  ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  Υπάρχει πραγματική δύναμη στις λεπτομέρειες. Σε όλη την γκάμα μας, θα ανακαλύψετε χειροποίητες ραφές, μοναδικές βαφές και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους υπό την επίβλεψη ανθρώπων που εγγυώνται την αριστεία.

 •     2019 lexus takumi living hub banner

  ΤΕΧΝΙΚΗ

  Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ TAKUMI

  Οι Αρχιτεχνίτες Takumi διασφαλίζουν ότι τίποτα δεν είναι κατασκευασμένο όπως ένα Lexus. Με βάση τη φιλοσοφία του να μη γίνεται ποτέ καμία έκπτωση στην ποιότητα.