1. Discover Lexus
  2. Self-Charging Hybrid
ΝΕΟ LEXUS LBX

LEXUS LBX ΜΕ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αψηφά τις συμβάσεις. Compact. Ελαφρύ. Η εποχή της Νέας Γενιάς Υβριδικής Τεχνολογίας Lexus είναι εδώ. Ανακαλύψτε τη δύναμη πίσω από το LBX, απολαμβάνοντας μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης, με εκτεταμένη αυτονομία στην πλήρως ηλεκτρική οδήγηση.

Ως ένα αυτοκίνητο που μόνο συνηθισμένο δεν είναι, το LBX δημιουργήθηκε για να αμφισβητεί τα στερεότυπα και να ανεβάζει τον πήχη της τεχνολογίας αλλά και της πολυτέλειας. Εγκαινιάζοντας την επόμενη γενιά υβριδικής τεχνολογίας Lexus, το LBX είναι η νέα εποχή στην κίνηση. Ανακαλύψτε ακριβώς πώς το Νέας Γενίας σύστημα κίνησης 1,5 λίτρων χαρίζει την απροσδόκητη αλλά ακλόνητη απόδοση ενός κλασικού SUV, σε compact μέγεθος.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ;

ΑΑπό τα αδιαμφισβήτητα ήσυχα ταξίδια μέχρι την εξοικονόμηση καυσίμων, υπάρχουν πολλά οφέλη από τη Νέα Γενιά Υβριδικής τεχνολογίας Lexus.

ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ, ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Κάνοντας το καθημερινό, εκπληκτικό από μέσα προς τα έξω, η Νέας Γενιάς Υβριδική Τεχνολογία Lexus χαρίζει πραγματική οδηγική απόλαυση σε κάθε ταξίδι. Σχεδιασμένη ώστε να καλύπτει όλα τα στυλ οδήγησης και τους τρόπους ζωής, είναι εξίσου ευχάριστη στους γεμάτους κίνηση δρόμους της πόλης και στους γεμάτους στροφές δρόμους της εξοχής.

Πώς ακριβώς; Συνδυάζοντας έναν βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης, το LBX υπόσχεται δυναμική οδήγηση και αποδεικνύει ότι οι επιδόσεις δεν είναι επιφανειακή υπόθεση.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Ως ένα αυτοκίνητο που μόνο συνηθισμένο δεν είναι, το Νέας Γενιάς Υβριδικής Τεχνολογίας LBX αποδίδει πέρα από κάθε προσδοκία, με λειτουργία ηλεκτρικής οδήγησης EV τόσο σε μεγαλύτερες ταχύτητες όσο και σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Ενισχύοντας την οδηγική απόλαυση αλλά και την οικονομία, το LBX έχει ξεκλειδώσει την επόμενη γενιά εξηλεκτρισμένης οδήγησης.

Βιώστε μια νέα ευελιξία στα ταξίδια σας, με την επιλογή να οδηγείτε σε πλήρως ηλεκτρική λειτουργία EV έως και το 50% του χρόνου. Με μια νέα διπολική μπαταρία υδριδίου νικελίου μετάλλου, χαμηλής αντίστασης και υψηλής απόδοσης, οι τεχνολογικές καινοτομίες προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη από τον ηλεκτροκινητήρα κατά την επιτάχυνση, για ακόμη πιο δυναμικές επιδόσεις.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ

Εκτός από επιδόσεις, ο συνδυασμός του βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων και του ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης υπόσχεται και αποτελεσματικότητα, με περιβαλλοντική συνείδηση, αλλά και οικονομία καυσίμου.

Αλλάζοντας τα όρια του τι είναι εφικτό, ο συνδυασμός μιας προηγμένης διπολικής μπαταρίας υδριδίου νικελίου-μετάλλου με ελαφριά υλικά και ενός αεροδυναμικού αμαξώματος σηματοδοτεί την εξοικονόμηση καυσίμου και τις μειωμένες εκπομπές CO2.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ

Όταν μιλάμε για το LBX, ποτέ πριν ένα compact αυτοκίνητο δεν ήταν τόσο μεγαλειώδες. Ως το πιο compact SUV της Lexus μέχρι σήμερα, το Νέας Γενιάς Υβριδικής Τεχνολογίας LBX έχει σχεδιαστεί ώστε να χαρίζει την ολοκληρωμένη εμπειρία Lexus σε μορφή compact πολυτελούς SUV, ταιριάζοντας απρόσκοπτα στον τρόπο ζωής σας.

Με προαιρετική τετρακίνηση E-FOUR που προσφέρει βέλτιστο χειρισμό, οι οδηγοί μπορούν να απολαμβάνουν ενισχυμένο έλεγχο του αυτοκινήτου. Κατευθύνοντας αυτόματα δύναμη στους πίσω τροχούς, που κινούνται με ηλεκτροκινητήρα, το LBX παραμένει καθησυχαστικά σταθερό σε κάθε ταξίδι, κατά την επιτάχυνση, στις στροφές αλλά και κατά την οδήγηση σε επιφάνειες με μειωμένη πρόσφυση.

Ανατρέποντας τις αντιλήψεις για τα compact αυτοκίνητα και επαναπροσδιορίζοντας την πολυτέλεια, το LBX είναι εκλεπτυσμένο μα και διασκεδαστικό στην οδήγηση. Χάρη στο μικρό του μέγεθος, είναι αρκετά ευέλικτο για την πόλη, αλλά ιδανικό και για περιπέτειες χάρη στη στιβαρή του κατασκευή. Έτσι, όποια και να είναι τα σχέδιά σας, ή ό,τι και αν προκύψει στην πορεία, το αυτοκίνητό σας είναι έτοιμο για όλα.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ

Κάθε χαρακτηριστικό και λεπτομέρεια του LBX έχει μελετηθεί προσεκτικά για να δημιουργεί μία πολυτελή οδηγική εμπειρία Lexus σε κάθε λεπτομέρεια.

Σε συσκευασία compact SUV, το LBX αρνείται κάθε συμβιβασμό ως προς την ποιότητα. Στο εσωτερικό, οδηγός και επιβάτες απολαμβάνουν την άνεση του Ημιανιλινικού Δέρματος και των χαρακτηριστικών ραφών Tatami, μεταξύ άλλων πολυτελών υλικών και λεπτομερειών. Το προαιρετικό premium ηχοσύστημα Mark Levinson, με 13 βέλτιστα τοποθετημένα ηχεία, γεμίζει την καμπίνα με τα αγαπημένα σας τραγούδια. Και συνεχίζοντας την πολυτέλεια και στο εξωτερικό, οι διαθέσιμες επιλογές - από εντυπωσιακές διχρωμίες μέχρι διαχρονικές ενιαίες αποχρώσεις - σας προσφέρουν ένα Lexus που μοιάζει προέκταση του εαυτού σας και του στυλ σας.

ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΝΕΟ LEXUS LBX

Πιστό στη φύση του, να αψηφά όλες τις συμβάσεις, το Νέας Γενιάς Υβριδικής Τεχνολογίας LBX είναι ακόμη πιο προσιτό χάρη στην τιμή του. Φέρνοντας την επόμενη γενιά στο σήμερα βιώστε πιο οικονομική, πανίσχυρη οδήγηση σε ανταγωνιστική τιμή και compact μέγεθος.