1. New Cars
Με μια ματιά
Με μια ματιά
Από
144900.0
(Τιμή με ΦΠΑ)

Όλα τα αριθμητικά στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 προέρχονται από επίσημα εργαστηριακά αποτελέσματα κανονισμών της ΕΕ. Αυτά παρέχονται για να επιτρέπουν συγκρίσεις μεταξύ οχημάτων και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν την πραγματική οδηγική σας εμπειρία.

Επιλέξτε κινητήρα
Επιλέξτε κινητήρα

1 Επιλογές

1 Επιλογές

  • LS 500h AWD

    3.5L Hybrid 35H- (299 HP) Υβριδικό

    Πολυεπίπεδα Μεταβαλλόμενη Μετάδοση Hybrid | 4X4

Επιλέξτε την παραλλαγή
Επιλέξτε την παραλλαγή

5 Επιλογές

5 Επιλογές

Επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα

Από: 5.5 δευτ.

Κατανάλωση Μικτή

Από: 9 λτ/100χλμ.

Εκπομπές CO₂ (μικτός κύκλος)

Από: 204 γρ/χλμ
*Οι παραπάνω αξίες ενδέχεται να διαφέρουν ανά έκδοση.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ LS

Το εμβληματικό για τη Lexus LS στην 5η του γενιά μεταμορφώνεται από πολυτελές σεντάν σε μία νέα αυθεντική μορφή τέχνης. Οι σχεδιαστές μας ανέκαθεν υπερέβαιναν τα όρια, αλλά το τελευταίο LS επεκτείνει ακόμη περισσότερο τα σύνορα της τεχνολογίας. Έχει επανασχεδιαστεί εκ βάθρων και προσφέρει εξαιρετική ευελιξία στον χειρισμό και συναρπαστικές επιδόσεις, αλλά χωρίς συμβιβασμούς ως προς την άνεση και την πολυτέλεια.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ TAKUMI

Χειροποίητες επενδύσεις θυρών, σχέδια από ξύλο Shimamoku και διακοσμητικές επενδύσεις εμπνευσμένες από το κομμένο γυαλί Edo Kiriko συμπληρώνουν τα δερμάτινα καθίσματα «Takumi» στην ήσυχη καμπίνα του Lexus LS.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ 'OMOTENASHI'

Εμπνευσμένο από την ιαπωνική φιλοξενία, όταν αγγίζετε το χερούλι της πόρτας, το νέο LS σηκώνεται για να σας καλωσορίσει και να βοηθήσει την είσοδό σας, ενώ το μπροστινό κάθισμα χαμηλώνει αυτόματα για να σας υποδεχτεί να καθίσετε.

 

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΣΑΖ ΣΙΑΤΣΟΥ

Για να ανανεωθείτε, το ρυθμιζόμενο μπροστινό κάθισμα 28 κατευθύνσεων μπορεί να εκτελεί μασάζ σιάτσου, ενώ οι επιβάτες των πίσω καθισμάτων μπορούν να απολαύσουν ένα οθωμανικό μασάζ επτά προγράμματων και επιπλέον θέρμανση.

 

MARK LEVINSON® SURROUND SOUND

Η σιωπηλή γαλήνη της καμπίνας προσφέρει μια ιδανική σκηνή για το σύστημα Mark Levinson® που διαθέτει τεχνολογία Quantum Logic Immersion και την κατάλληλη διάταξη οροφής για να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία 3D που μοιάζει με συναυλία.

ΒΕΝΖΙΝΗ Ή HYBRID ELECTRIC

Με την επιλογή είτε ενός Multi Stage Hybrid Electric είτε ενός 3,5-λίτρων V6 twin turbo βενζινοκινητήρα, το LS συνεχίζει να θέτει νέα σημεία αναφοράς για επιδόσεις, ομαλότητα, ησυχία και οικονομία καυσίμου.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ LEXUS SAFETY SYSTEM+

Αξιοποιώντας το προβάδισμά μας στην έρευνα πρόληψης ατυχημάτων, όλα τα μοντέλα LS είναι εξοπλισμένα με το κορυφαίο Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας Lexus Safety System + στον βασικό εξοπλισμό. Το Σύστημα ενσωματώνει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως το Σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης με Ανίχνευση Πεζών, Σύστημα Σταθερής Διατήρησης Λωρίδας και Ειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας, Αυτόματη Υψηλή Δέσμη, Ενεργητικό Σύστημα Ελέγχου Πορείας με Δυναμικό Ραντάρ και Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Κυκλοφορίας. Επιπλέον, το Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας Lexus Safety System +A που διατίθεται αποκλειστικά στο Lexus LS προσφέρει ένα νέο επίπεδο υποστήριξης του οδηγού. Αυτό περιλαμβάνει: Σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης με Ανίχνευση Πεζών με Ενεργή Υποβοήθηση Οδήγησης, Σύστημα Ειδοποίησης Εμπρόσθιας Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας, Σύστημα Lexus Co Drive και Προσαρμοζόμενο Σύστημα Υψηλής Δέσμης δύο επιπέδων.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΕΤΕ ΤΟ LEXUS ΣΑΣ

Πολλοί από εμάς οδηγούμε λιγότερο αυτόν τον καιρό, που σημαίνει ότι πρέπει να ελέγχουμε τακτικά τα οχήματά μας, ώστε να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση. Μάθετε τι πρέπει να κάνετε μέσα και έξω από το αυτοκίνητό σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ LS

Κάθε εικόνα και μια ιστορία. Εδώ ξεκινάει το ταξίδι σας για την ανακάλυψη του σχεδιασμού που κόβει την ανάσα και της εντυπωσιακής τεχνικής ενός Lexus.