1. New Cars
 2. LS
Ρίξτε μια ματιά στο θελκτικό coupé προφίλ του Lexus LS 500h, και θα διαπιστώσετε αμέσως ότι δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο. Είναι ένα πρωτοποριακό sedan, που δημιουργήθηκε για να νιώθετε εσείς ξεχωριστοί κάθε φορά που το οδηγείτε. Όσο φρενήρης και να είναι ο έξω κόσμος, μέσα στο LS θα σας αγκαλιάζει η πολυτέλεια. Τα σημαντικά όργανα είναι τοποθετημένα έτσι ώστε να μην αποσπούν την προσοχή σας από τον δρόμο. Η ευρυχωρία του είναι εντυπωσιακή, αλλά αυτό που δίνει στην καμπίνα του LS έναν ιδιαίτερο αέρα εκλεπτυσμού, είναι η τεχνική των τεχνιτών «Takumi» - με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας ο καθένας.
 • ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΧΡΩΜΑ

  Το χρώμα Lunar Silver στη ναυαρχίδα LS ανεβάζει την τεχνολογία βαφής αυτοκινήτων σε νέα επίπεδα, μετά από χρόνια αφοσιωμένης έρευνας και καινοτομίας.

 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  Το sedan LS έχει εξοπλιστεί με τα πιο πρόσφατα συστήματα ασφαλείας της Lexus, που περιλαμβάνουν παγκόσμιες πρωτιές, και υποστηρίζουν την επιθυμία του Αρχιμηχανικού να προσφέρει στον κόσμο την ευκαιρία να οδηγεί με σιγουριά.

 • ΟΜΑΛΕΣ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  Το LS 500h προσφέρει εξαιρετικά ομαλές επιδόσεις, όχι μόνο στον αυτοκινητόδρομο, όπου το Υβριδικό Σύστημα Πολλαπλών Σταδίων εξασφαλίζει ενισχυμένη αίσθηση έως και τα 250 χαω, αλλά και στην πόλη.

Έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Επιλέξτε έκδοση

5 Επιλογές

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα, δοκιμάστε να αλλάξετε τα επιλεγμένα φίλτρα.

 • LS - President W - 4D- Sedan

  LS President W

  Hybrid Electric
  4D- Sedan

  Επιλέξτε κινητήρα

  Από

  202.000,00 €

  Πολυεπίπεδα Μεταβαλλόμενη Μετάδοση Hybrid (4X4) | 4X4
  • WLTP (λτ/100χλμ)
   9.5 λίτρα/100χλμ
 • LS - Executive - 4D- Sedan

  LS Executive

  Hybrid Electric
  4D- Sedan

  Επιλέξτε κινητήρα

  Από

  165.200,00 €

  Πολυεπίπεδα Μεταβαλλόμενη Μετάδοση Hybrid (4X4) | 4X4
  • WLTP (λτ/100χλμ)
   9.4 λίτρα/100χλμ
 • LS - F-Sport - 4D- Sedan

  LS F-Sport

  Hybrid Electric
  4D- Sedan

  Επιλέξτε κινητήρα

  Από

  175.900,00 €

  Πολυεπίπεδα Μεταβαλλόμενη Μετάδοση Hybrid (4X4) | 4X4
  • WLTP (λτ/100χλμ)
   9.5 λίτρα/100χλμ
 • LS - Luxury - 4D- Sedan

  LS Luxury

  Hybrid Electric
  4D- Sedan

  Επιλέξτε κινητήρα

  Από

  177.700,00 €

  Πολυεπίπεδα Μεταβαλλόμενη Μετάδοση Hybrid (4X4) | 4X4
  • WLTP (λτ/100χλμ)
   9.5 λίτρα/100χλμ
 • LS - President C - 4D- Sedan

  LS President C

  Hybrid Electric
  4D- Sedan

  Επιλέξτε κινητήρα

  Από

  217.900,00 €

  Πολυεπίπεδα Μεταβαλλόμενη Μετάδοση Hybrid (4X4) | 4X4
  • WLTP (λτ/100χλμ)
   9.5 λίτρα/100χλμ

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

 • ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ

  Το νέο LS 500h κινείται χάρη σε ένα Υβριδικό Σύστημα Πολλαπλών Σταδίων Lexus που έχει ανακατασκευαστεί ώστε να προσφέρει βελτιωμένο χειρισμό και αθόρυβη λειτουργία, και φέρνει επανάσταση στις επιδόσεις των Hybrid Electric αυτοκινήτων. Προσθέτοντας μία διάταξη σχέσεων πολλαπλών σταδίων στο πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης 3,5 λίτρων V6, οι μηχανικοί μας έχουν δημιουργήσει ένα επαναστατικό αυτοκίνητο που προσφέρει απίστευτη γραμμική επιτάχυνση, ευέλικτη ισχύ και εθιστικές αλλαγές 10 ταχυτήτων στη λειτουργία «Μ» - αλλά με την ομαλότητα και την αποτελεσματικότητα ενός υβριδικού Lexus. Το LS 500h διατίθεται με τετρακίνηση.

  Στο τελευταίο LS 500h, ο πίσω καταλύτης, που συνήθως τοποθετείται πάνω στην εξάτμιση, έχει μετακινηθεί πιο κοντά στον κινητήρα, που σημαίνει ότι οι δύο καταλύτες λειτουργούν συνδυαστικά, βελτιώνοντας την απόδοση προθέρμανσης. Οι μηχανικοί της Lexus έχουν επίσης ενισχύσει την υποστήριξη από τον ηλεκτροκινητήρα και αναθεωρήσει τη συμμετοχή της επιτάχυνσης, για ακόμη πιο ομαλή παροχή ισχύος.

 • ΑΡΙΣΤΗ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

  Το σύνολο του άνω αμαξώματος του LS 500h έχει σχεδιαστεί για να έχει το ιδανικό αεροδυναμικό σχήμα. Τα πλαϊνά του μπροστινού προφυλακτήρα έχουν διαμορφωθεί για τη διοχέτευση της ροής του αέρα κατά μήκος των θόλων των τροχών. Κάτω από το αυτοκίνητο, το αμάξωμα έχει καλυφθεί σχεδόν εξολοκλήρου, με αεροδυναμικά πτερύγια κατάλληλα τοποθετημένα ώστε να κατευθύνουν ομαλά τον αέρα προς τα πίσω. Το LS 500h έχει συντελεστή οπισθέλκουσας 0,28.

 • ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΚΑΜΠΤΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΑΜΑΞΩΜΑ

  Το LS 500h διαθέτει ένα εξαιρετικά άκαμπτο αμάξωμα, προσφέροντας ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη και σταθερή κίνηση. Η εκτεταμένη χρήση υλικών μειωμένου βάρους, όπως το αλουμίνιο, και προηγμένων τεχνικών συναρμογής, έχουν συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του βάρους για τη βελτίωση της οικονομίας καυσίμων και των επιδόσεων. Για ακόμη μεγαλύτερη ακαμψία, οι αντηρίδες που συνδέουν την πίσω ανάρτηση με το αμάξωμα έχουν σχεδόν διπλάσια αντοχή, συμβάλλοντας έτσι στην εξαιρετική σταθερότητα χειρισμού και την οδηγική άνεση του αυτοκινήτου.

Η Προσαρμοστική Μεταβλητή Ανάρτηση, σε συνδυασμό με 650 ξεχωριστές ρυθμίσεις, απογειώνει την κίνηση. Σε αυτά έρχεται να προστεθεί η νέα ενίσχυση της πίσω ανάρτησης, που προσφέρει βελτιωμένη σταθερότητα και οδηγική άνεση, και τα νέας σχεδίασης, υποστηρικτικά καθίσματα. Το αποτέλεσμα είναι επιδόσεις που τις νιώθεις. Ο εκλεπτυσμός είναι εμφανέστατος σε ολόκληρο το LS. Από την κομψή μορφή του έως τις εξαιρετικά ομαλές επιδόσεις που τελειοποιούνται μετά από μήνες δοκιμών στην πίστα και στους δρόμους όλου του κόσμου από Lexus master drivers, σχεδιαστές, μηχανικούς και τεχνικούς.

Για να μειώσετε την κίνηση των ματιών και την πιθανή απόσπαση της προσοχής, όλα τα σημαντικά όργανα και οι οθόνες τοποθετούνται κοντά στην οπτική σας γωνία μπροστά. Τα χειριστήρια που χρησιμοποιείτε πιο συχνά, όπως το Drive Mode Select, η οθόνη αφής 12,3” και οι σημαντικοί διακόπτες, είναι συγκεντρωμένα γύρω από το τιμόνι. Για βελτιωμένη εργονομία και ευκολία χειρισμού, ο εξαερισμός και το σκίαστρο του πίσω παραθύρου διαθέτουν πλέον έναν αποκλειστικό διακόπτη ελέγχου. Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα νέο κουτί κεντρικής κονσόλας κινητού τηλεφώνου, βελτιωμένη διάταξη USB, περισσότερο χώρο αποθήκευσης και επανασχεδιασμένες ποτηροθήκες.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 • ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ LEXUS SAFETY SYSTEM+

  Το αναβαθμισμένο Προηγμένο Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας Lexus Safety System+ του LS 500h είναι σχεδιασμένο ώστε να προλαμβάνει πολλούς τύπους ατυχημάτων. Για παράδειγμα, το Σύστημα Ασφάλειας προ της Πρόσκρουσης εντοπίζει πλέον πεζούς και ποδήλατα, και όταν απαιτείται εμφανίζει προειδοποιήσεις ή εφαρμόζει αυτόματα πίεση στα φρένα. Διαθέτει επίσης Υποβοήθηση Εντοπισμού Λωρίδας, που σας βοηθάει να μην φεύγετε από τη λωρίδα σας, και Αυτόματη Υψηλή Δέσμη για βελτιωμένη ορατότητα τη νύχτα. Και τώρα πλέον, η Υποβοήθηση σε Διασταύρωση εντοπίζει επερχόμενα οχήματα και πεζούς όταν στρίβετε σε διασταύρωση. Επίσης, η Επείγουσα Υποβοήθηση Οδήγησης υποστηρίζει τις κινήσεις σας στο τιμόνι όταν υπάρχει όχημα, ποδηλάτης ή πεζός πολύ κοντά ή μέσα στη λωρίδα σας. Μια άλλη καινοτομία στο LS 500h είναι η μείωση ταχύτητας στις στροφές, που επιβραδύνει αυτόματα το αυτοκίνητό σας όταν ο Δυναμικός Έλεγχος Πορείας με Ραντάρ κρίνει ότι η ταχύτητα είναι πολύ μεγάλη.

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗΣ

  Το Σύστημα Ασφάλειας προ της Πρόσκρουσης είναι ικανό να εντοπίζει οχήματα και πεζούς την ημέρα, αλλά και πεζούς την νύχτα και ποδήλατα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για να επιτευχθεί αυτό, η ευαισθησία της κάμερας και το δυναμικό εύρος συμβάλλουν ώστε να μειώνονται τα ατυχήματα στο σκοτάδι, για παράδειγμα όταν ένας πεζός που βρίσκεται μπροστά από επερχόμενο όχημα είναι δυσδιάκριτος λόγω των προβολέων του οχήματος αυτού. Επιπλέον, έχει διευρυνθεί το πεδίο ανίχνευσης του χιλιοστομετρικού ραδιοανιχνευτή, επιτρέποντας τον εντοπισμό ποδηλάτων στη διάρκεια της ημέρας. Εάν το σύστημα κρίνει ότι η πιθανότητα πρόσκρουσης είναι υψηλή, τα φρένα εφαρμόζονται αυτόματα, για αποφυγή της πρόσκρουσης ή μείωση της ζημιάς εάν συμβεί το απευκταίο.

 • ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ LEXUS SAFETY SYSTEM+ A

  Για την απόλυτη απόδοση στον τομέα της ασφάλειας, το Προηγμένο Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας Lexus Safety System+ A προσφέρει επιπλέον χαρακτηριστικά σε σχέση με το Προηγμένο Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας Lexus Safety System+. Σε αυτά περιλαμβάνονται:

  • Σύστημα Ασφάλειας προ της Πρόσκρουσης με Ενεργό Υποβοήθηση Διεύθυνσης
  • Προειδοποίηση Επερχόμενης ΚίνησηςΣύστημα Προσαρμοστικής Υψηλής Δέσμης (AHS) τύπου BladeScan®
  • Ψηφιακός Εσωτερικός Καθρέφτης
  • Οθόνη Head-Up με Ειδοποίηση Πεζών

   

  Επιπλέον, στις εκδόσεις Executive και Luxury, το LS 500h AWD προσφέρει:

  • Σύστημα Προηγμένης Στάθμευσης

Προβάλλοντας το φως από 12 λυχνίες LED στα πτερύγια ενός κυκλικού καθρέφτη που περιστρέφεται με 6.000 rpm, και μέσα από έναν φακό, αυτή η επαναστατική τεχνολογία σας βοηθάει να αναγνωρίζετε καλύτερα τους πεζούς και την οδική σήμανση, χωρίς να θαμπώνετε τα επερχόμενα αυτοκίνητα.

Το LS 500h διαθέτει έως και 12 αερόσακους. Σε περίπτωση σύγκρουσης, σχηματίζεται μια κοιλότητα στο κέντρο του αερόσακου του συνοδηγού, προστατεύοντας τα ευαίσθητα σημεία όπως η μύτη και το στόμα. Τα προαιρετικά ηλεκτρικά πίσω καθίσματα προσφέρονται με αερόσακους τύπου «μαξιλάρι».

ΤΟΛΜΗΡΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

 • ΤΟΛΜΗΡΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

  Οι σχεδιαστές άγγιξαν τα όρια της δημιουργικότητάς τους στην προσπάθεια να συνδυάσουν την ευρυχωρία ενός sedan με μια δυναμική και έντονη παρουσία. Το ίδιο συνέβη και με τις περίτεχνες λεπτομέρειες. Μόνο η χαρακτηριστική μάσκα, με τις 5000 ξεχωριστές επιφάνειες, χρειάστηκε μήνες για να τελειοποιηθεί. Δια ζώσης, η άφιξη του αυτοκινήτου δίνει την αίσθηση πρεμιέρας στο κόκκινο χαλί, με την προσμονή που δημιουργεί. Παράλληλα με την κομψή όψη σεντάν, η σαρωτική οροφή αποτελεί ένδειξη της δυναμικής εμπειρίας που σας περιμένει. Το LS είναι ένα αυτοκίνητο που σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί, ως οδηγοί ή και ως επιβάτες.

 • ΤΡΟΧΟΙ ΚΡΑΜΑΤΟΣ 20“

  • ΧΥΤΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΚΡΑΜΑΤΟΣ 20’’ HIGH GLOSS

  Αυτός ο νέος τροχός κράματος 20’’ είναι περίτεχνα κατασκευασμένος για μια εντυπωσιακή εμφάνιση, ανάλογη της ναυαρχίδας του στόλου. Διαθέσιμο στις εκδόσεις EXECUTIVE & LUXURY.

  • ΧΥΤΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΚΡΑΜΑΤΟΣ 20'’ F SPORT

  Ενισχύοντας τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου, αυτός ο τροχός, διατίθεται με εξαιρετικής τεχνοτροπίας μαύρο ματ επιφανειακό φινίρισμα. Διαθέσιμοι στην έκδοση F SPORT.

  • ΧΥΤΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΚΡΑΜΑΤΟΣ 20'’ BLACK MACHINED

  Ενισχύοντας την ισχυρή παρουσία του αυτοκινήτου, αυτός ο τροχός, που μειώνει τον θόρυβο, διατίθεται με εξαιρετικής τεχνοτροπίας μαύρο επιφανειακό φινίρισμα. Διαθέσιμοι στις εκδόσεις PRESIDENT C & PRESIDEND W

 • ΤΡΙΠΛΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED

  Οι προβολείς LED στο LS 500h είναι πλέον τοποθετημένοι κάθετα σε κομψές μονάδες των τριών, με χαρακτηριστικά φώτα ημέρας (DRL) σε σχήμα L, δημιουργώντας την εμβληματική φωτεινή υπογραφή Lexus. Εκτός του ότι προσφέρουν φως όταν και όπου το χρειάζεστε περισσότερο, είναι εξοπλισμένοι με σειριακά φλας και φώτα παντός καιρού για συνθήκες ομίχλης.

Τα πίσω συνδυαστικά φωτιστικά σώματα στο LS 500h αποτελούνται από πολλαπλές λυχνίες LED. Μαζί με τον νέο διάκοσμο Piano Black, χαρίζουν στο αυτοκίνητο μια άμεσα αναγνωρίσιμη οπτική ταυτότητα με κρυστάλλινο γραμμικό φωτισμό.

Για εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση, το LS 500h διατίθεται με ηλεκτρική θύρα πορτμπαγκάζ hands-free. Ανοίγει και κλείνει απλά με την κίνηση του ποδιού σας μπροστά από έναν αισθητήρα που βρίσκεται κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα, εφόσον έχετε μαζί σας το έξυπνο κλειδί.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

 • ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ

  Χαλαροί οδηγοί σημαίνει λιγότερα ατυχήματα. Για τον λόγο αυτόν, στο LS 500h έχουμε αναπτύξει κορυφαία συστήματα υποστήριξης οδηγού, όπως η Προηγμένη Στάθμευση, που ισοδυναμεί με «hands-free» στάθμευση του αυτοκινήτου σας. Για εύκολη οδήγηση στην πόλη, η Ψηφιακή Οθόνη Πανοραμικής Προβολής προσφέρει εικόνα 360° γύρω από το αυτοκίνητο. Δημιουργώντας 3D εικόνα του LS με οδηγίες στην οθόνη, η λειτουργία Cornering View (Εικόνα Στροφής) σας επιτρέπει να αποφεύγετε το καβάλημα του πεζοδρομίου στις στροφές, ενώ η λειτουργία Clearance View βοηθάει κατά την προσπέραση άλλων οχημάτων.

 • ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

                                                                                         Περιτριγυρισμένοι από πολυτέλεια και τεχνική Takumi, οι φιλοξενούμενοί σας μπορούν να χαλαρώσουν στα καθίσματα με λειτουργία μασάζ μπροστά, και στο κάθισμα σιάτσου με ανάκλιση, πρώτης τάξης ευρυχωρία και υποπόδιο στο πίσω μέρος. Η λειτουργία Climate Concierge της Lexus δημιουργεί το ιδανικό κλίμα για κάθε επιβαίνοντα στο όχημα. Επιπλέον, απελευθερώνει μικροσκοπικά σωματίδια nanoe™ X, συμβάλλοντας αφενός στην εξουδετέρωση ιών και βακτηρίων, αφετέρου στη μείωση των οσμών, και ενυδατώνοντας ταυτόχρονα τα μαλλιά και το δέρμα σας. Βυθιστείτε στην πολυτέλεια, δια χειρός Lexus.

 • ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ LEXUS LINK+

                                                                                         Η προηγμένη εφαρμογή Lexus Link+ προσφέρει μια σειρά από συνδεδεμένες υπηρεσίες στον βασικό εξοπλισμό. Η λειτουργία «Driving Analytics» καταγράφει τις διαδρομές σας και παρακολουθεί τα επαγγελματικά σας ταξίδια. Η Εύρεση Αυτοκινήτου σας καθοδηγεί στο αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις εάν αφήσετε ανοιχτό κάποιο παράθυρο, ή ξεχάσετε να σβήσετε τους προβολείς. Και από την άνεση του σπιτιού σας, μπορείτε να ξεπαγώσετε με τηλεχειρισμό το παρμπρίζ, να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του κλιματισμού, να ενεργοποιήσετε τα αλάρμ, ή ακόμη και να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητό σας.

Τα Πολυμέσα Lexus Link στο LS έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη χρησιμότητα στον χρήστη, εξαιρετική ταχύτητα και ευκολία χρήσης. Στο επίκεντρό τους βρίσκεται η οθόνη αφής Υψηλής Ευκρίνειας 12,3’’. Είναι μία από τις μεγαλύτερες που διατίθενται σε αυτή την κατηγορία αυτοκινήτου, και έχει τοποθετηθεί στην εντέλεια, για απρόσκοπτη αλληλεπίδραση. Ενώ κατεβάζετε τους τελευταίους χάρτες «Over The Air» ή ανακαλύπτετε το ηχοσύστημα Mark Levinson, έχετε επίσης πρόσβαση στην πλοήγηση και τις ρυθμίσεις του κλιματισμού. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές για κινητό τηλέφωνο μέσω Android Auto® ή με ασύρματο Apple CarPlay®.

Η Ψυχαγωγία Πίσω Καθισμάτων λειτουργεί μέσω της οθόνης πολλαπλών λειτουργών στο πίσω μέρος, και προσφέρει εξαιρετική εμπειρία προβολής μέσω της LCD οθόνης 11,6’’. Το σύστημα προσφέρει εικόνα υψηλής ευκρίνειας με ανάλυση 720p όταν χρησιμοποιείται το Miracast με συσκευή συνδεδεμένη μέσω HDMI, ή 1080p με σύνδεση Wi-Fi. Αυτό, εκτός από τη χρήση του Wi-Fi, επιτρέπει και την αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray και καρτών SD. Το υποβραχιόνιο είναι επίσης εξοπλισμένο με υποδοχή για ακουστικά και είσοδο HDMI.

Προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία home theatre 7,1 καναλιών, το νέο ηχοσύστημα 3D Surround Mark Levinson διαθέτει 23 ηχεία σε 16 σημεία της καμπίνας. Οι τεχνολογίες Quantum Logic Immersion και ClariFi, ένα σύστημα που αναλύει την συμπιεσμένη πηγή ήχου και αναπληρώνει τα χαμένα δεδομένα, εξασφαλίζουν εξαιρετικό ήχο. Τέλος, ένα subwoofer 22 cm στο πίσω μέρος παράγει πλούσιο ήχο, εκφράζοντας ολοζώντανα την ατμόσφαιρα και την αίσθηση της πρωτότυπης μουσικής. 

ΟΦΕΛΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ

Στόχος μας είναι να φροντίσουμε ώστε η εμπειρία κατοχής ενός αυτοκινήτου Lexus να είναι πραγματικά εκπληκτική. Έτσι, προσφέρουμε εξατομικευμένες εμπειρίες που φροντίζουν τις δικές σας ανάγκες και τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας. Οι παροχές περιλαμβάνουν:

 

 • 6 χρόνια/180.000 km Εγγύηση Κατασκευαστή
 • 6 χρόνια Οδική βοήθεια
 • 11ετή κάλυψη Υβριδικής Μπαταρίας και Υβριδικών Εξαρτημάτων
 • Δωρεάν Ετήσιος Έλεγχος Υγείας Υβριδικού
 • Εφαρμογές My Lexus & Lexus Link+