1. New Cars
 2. All-New RX
ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

RX

ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Το RX προσφέρει ανθρωποκεντρική τεχνολογία που ενισχύει τη διαίσθηση μέσω της καινοτομίας. Βιώστε έναν πρωτοποριακό τρόπο σκέψης, που βάζει εσάς μπροστά, και σας βοηθάει να βλέπετε περισσότερα.

image - no description

ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ LEXUS RΧ

Το RX συναρπάζει από την αρχή, ως ένα εμβληματικό πολυτελές SUV που δημιουργήθηκε για να τραβάει τα βλέμματα και να μένει μπροστά. Μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία σας περιμένει, σε ένα αυτοκίνητο εντυπωσιακά άνετο, με δυναμισμό που είναι εμφανής ακόμη και όταν δεν κινείται.

 • ΤΥΠΟΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ
  Μεγάλο SUV
 • ΤΙΜΗ ΑΠΟ
  83.900€
 • ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
  5
 • ΕΚΔΟΣΕΙΣ
  4
ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ LEXUS RΧ

ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Το RX 5ης γενιάς εκπέμπει τεράστια αυτοπεποίθηση. Το νέο «τραπεζοειδές» αμάξωμα, το επιμήκες καπό και οι μεγάλοι τροχοί 21’’ τραβούν το βλέμμα. Η νέα χαρακτηριστική μάσκα ενσωματώνεται στην πρόσοψη του αυτοκινήτου, και οι τριπλοί προβολείς LED υπογραμμίζουν την τολμηρή στάση του. Το μακρύτερο μεταξόνιο και οι ανάγλυφες γραμμές προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερο δυναμισμό.

 • ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
 • ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
 • ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ RΧ

ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΙ ΚΙΝΗΣΗΣ

Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία συναρπαστικά συστήματα κίνησης: το Plug- In Hybrid RX 450h+ προσφέρει πάνω από 65 χλμ οδήγησης με μηδενικές εκπομπές ρύπων, το Hybrid Electric 4ης γενιάς RX 350h είναι εξαιρετικά οικονομικό και το RX 500h, το πρώτο τούρμπο της Lexus.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ RΧ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Βιώστε έναν φυσικό διάλογο ανάμεσα στο αυτοκίνητο και τον οδηγό. Το RX έχει μια πιο ελαφριά, πιο άκαμπτη πλατφόρμα, χαμηλότερο κέντρο βάρους και νέα πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων. Το αποτέλεσμα είναι μεγάλη ισχύς, εξαιρετική άνεση και εκλεπτυσμός.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ RΧ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ RX

Το RX παραμένει ένα πραγματικά εμβληματικό αυτοκίνητο. Στα νέα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνεται μια οροφή τύπου κουπέ, με χαρακτηριστικά μαύρη κολόνα στο πίσω μέρος. Πίσω, το χαρακτηριστικό ενιαίο LED δίνει στο αυτοκίνητο πιο δυναμική στάση και παρουσία στον δρόμο.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ RΧ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Ως χαρακτηριστικός κληρονόμος της περίβλεπτης παρουσίας του RX, αυτό το εντελώς νέο αυτοκίνητο εκπέμπει δυναμισμό, ομορφιά και αυτοπεποίθηση.

ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ LEXUS RΧ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Μπείτε στην πολυτελή καμπίνα του RX και αμέσως θα καταλάβετε το έργο των διάσημων τεχνιτών Takumi της Lexus, που χαρίζει μια βαθύτατη αίσθηση Omotenashi, τόσο στον οδηγό όσο και στους υπόλοιπους επιβαίνοντες.

 • ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ
 • ΦΟΥΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ RΧ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι μηχανικοί έχουν δημιουργήσει ένα SUV που καθησυχάζει σε κάθε στροφή. Τα χαρακτηριστικά υποστήριξης του οδηγού περιλαμβάνουν το αναβαθμισμένο Σύστημα Ασφάλειας προ της Πρόσκρουσης, το οποίο εντοπίζει μοτοσικλέτες και άλλα αντικείμενα στην πορεία του αυτοκινήτου.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ RΧ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ

Έμπειροι τεχνίτες έχουν δημιουργήσει ένα περιβάλλον σύγχρονης πολυτέλειας με τα καλύτερα υλικά. Για πρώτη φορά, διατίθεται εσωτερικός διάκοσμος χωρίς ζωικό δέρμα, με τα καθίσματα, το τιμόνι και τον μοχλό ταχυτήτων να καλύπτονται με υψηλής ποιότητας επένδυση Tahara.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ RΧ

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ LEXUS

Έμπειροι τεχνίτες έχουν δημιουργήσει ένα περιβάλλον σύγχρονης πολυτέλειας με τα καλύτερα υλικά. Για πρώτη φορά, διατίθεται εσωτερικός διάκοσμος χωρίς ζωικό δέρμα, με τα καθίσματα, το τιμόνι και τον μοχλό ταχυτήτων να καλύπτονται με υψηλής ποιότητας επένδυση Tahara.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ RΧ

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Το εσωτερικό του RX αναμειγνύει την παράδοση με το μέλλον, δημιουργώντας ένα μοναδικό στυλ πολυτέλειας και μια απαράμιλλη οδηγική εμπειρία.

ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ LEXUS RΧ

ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΑΣ

image - no description
image - no description
RX 350h

HYBRID ELECTRIC

Απολαύστε άνεση και αυτοπεποίθηση σε κάθε οδηγική περίσταση, με το Hybrid Electric Lexus RX 350h. Το όχημα συνδυάζει απρόσκοπτα την ισχύ από έναν βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα, αποδίδοντας 250 DIN hp ή 184 kW. Το αποτέλεσμα είναι μια επιτάχυνση από 0 - 100 χαω σε μόλις 7,9 δευτερόλεπτα, σε συνδυασμό με εξαιρετική οικονομία και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Το σύστημα επαναφορτίζεται όταν οδηγείτε ή φρενάρετε, εξασφαλίζοντας εξαιρετική αυτονομία.

RX 450h+

PLUG-IN HYBRID RX

Μοναδικά αθόρυβο και με μειωμένες συνολικές συνολικές εκπομπές CO2, το Plug- In Hybrid Lexus RX 450h+ ανεβάζει τον πήχη στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα «χωρίς συμβιβασμούς». Η επιτάχυνση είναι συναρπαστική - 0-100 χαω σε 6,5 δευτερόλεπτα - χάρη σε ένα Plug-in Hybrid σύστημα μεγάλης χωρητικότητας, που συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων με ένα μοτέρ/γεννήτρια και μία μπαταρία λιθίου-ιόντων 18,1 kWh. Η ηλεκτρική αυτονομία της τάξης των 65 χλμ συνοδεύεται από ταχύτητες έως και 135 χαω στη λειτουργία EV. Η οικονομία καυσίμου είναι εξαιρετική, μόλις 1,1-1,2 λίτρα ανά 100 χλμ.

image - no description
image - no description
RX 500h

HYBRID ELECTRIC ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Κατασκευασμένο για υψηλής ποιότητας ηλεκτρικές επιδόσεις, το απαστράπτων νέο Hybrid Electric Υψηλών Επιδόσεων RX 500h είναι το πρώτο τούρμπο Hybrid Electric της Lexus. Με παροχή ισχύος από μία εντελώς νέα υβριδική αρχιτεκτονική, που αποτελείται από έναν τούρμπο κινητήρα 2,4 λίτρων και μία αυτόματη μετάδοση 6 ταχυτήτων, προσφέρει 371 DIN hp ή 273 kW για συναρπαστική οδήγηση από 0-100 χλμ/ώρα σε 6,2 δευτερόλεπτα. Χαρίζοντας καλύτερη αίσθηση ανάμεσα στον δρόμο και στο τιμόνι, το σύστημα ελέγχου δύναμης οδήγησης DIRECT4 προσφέρει εκπληκτική σταθερότητα χειρισμού ακόμη και σε μεγάλες ταχύτητες.