1. New Cars
  2. RX
  3. Stay Ahead Film
Η ΤΑΙΝΙΑ "MΕΙΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ"

ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ LEXUS RΧ

Ανακαλύψτε πώς το ολοκαίνουριο RX ανεβάζει σε ανεξερεύνητα επίπεδα την απόλαυση της οδήγησης, στην ταινία Stay Ahead. Δείτε πώς τα ηρωικά χαρακτηριστικά και η τεχνολογία του οχήματος βοηθούν τον οδηγό του RX μας να μένει μπροστά, σε ένα ηλεκτρισμένο κυνηγητό που επιτρέπει τη μεγάλη απόδραση.

ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ LEXUS RX

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ RX

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Το κουμπί Επιλογής Λειτουργίας Οδήγησης του RX, βάζει τον έλεγχο στα χέρια του οδηγού. Η λειτουργία Normal εξισορροπεί ιδανικά την αθόρυβη λειτουργία, τις δυναμικές επιδόσεις και την οικονομία καυσίμου, ενώ η λειτουργία Eco περιορίζει την απαιτούμενη δύναμη στα πεντάλ, την ανταπόκριση του γκαζιού και τα χειριστήρια θερμοκρασίας, για πιο οικονομική οδήγηση. Εναλλακτικά, η λειτουργία Sport ενισχύει το σύστημα κίνησης και μεταβαίνει σε πιο ευέλικτη διεύθυνση, για βελτιωμένη ικανότητα ελιγμών και επιτάχυνση.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Οι οδηγοί βλέπουν περισσότερα από ποτέ, χάρη στον ψηφιακό εσωτερικό καθρέφτη του RX, ο οποίος μειώνει τα τυφλά σημεία και ενισχύει την ορατότητα ανεξάρτητα από την παρουσία επιβατών και αποσκευών, και σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Ο καθρέφτης, ένα πραγματικά οδηγοκεντρικό χαρακτηριστικό, προσφέρει βελτιωμένη επίγνωση του χώρου, προβάλλοντας εικόνες από δύο εξωτερικές κάμερες που βρίσκονται στο πίσω μέρος του οχήματος, δίπλα στην υποδοχή του αναπτήρα. 
ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ F SPORT

Μέσα από το εντυπωσιακό design και την ηλεκτροκίνηση, το Hybrid Electric Υψηλών Επιδόσεων RX500h F SPORT επαναπροσδιορίζει τον φυσικό αγωνιστικό χαρακτήρα του RX. Πίσω από τους κομψούς μαύρους εξωτερικούς καθρέφτες, θα βρείτε γοητευτικά ένθετα F Aluminium, και σουεντ μαξιλάρια τύπου motorsport για επιπλέον πρόσφυση. Και όταν βολευτείτε στη θέση σας, απολαύστε τους 371 συνολικά ίππους* του συστήματος, χάρη σε ένα μοναδικό ηλεκτρισμένο σύστημα κίνησης. 

 

Κατασκευασμένο για υψηλής ποιότητας ηλεκτρικές επιδόσεις, το απαστράπτων νέο Hybrid Electric Υψηλών Επιδόσεων RX 500h είναι το πρώτο τούρμπο υβριδικό της Lexus. Με παροχή ισχύος από μία εντελώς νέα υβριδική αρχιτεκτονική, που αποτελείται από έναν τούρμπο κινητήρα 2,4 λίτρων και μία αυτόματη μετάδοση 6 ταχυτήτων, προσφέρει 371 DIN hp ή 273 kW για συναρπαστική οδήγηση από 0 - 100 χλμ/ώρα σε 6,2 δευτερόλεπτα.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DIRECT4

Συνδυάζοντας την άνεση του ελέγχου με τη συγκίνηση της δύναμης, η Τεχνολογία DIRECT4 είναι μια αποκλειστική νέα τεχνολογία οδηγικής δύναμης Lexus. Δημιουργώντας μια αποκριτική εμπειρία χάρη στην τετρακίνηση, το σύστημα βελτιστοποιεί τις αλλαγές στάσης του οχήματος ώστε να κατανέμει διαρκώς τη δύναμη σύμφωνα με τις οδηγικές συνθήκες. Με προτεραιότητα τις ευαισθησίες του οδηγού, προετοιμαστείτε για κίνηση ακριβώς όπως πρέπει να είναι.
ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ LEXUS RX

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ RX

ΒΥΘΙΣΤΕΙΤΕ

ΖΗΣΤΕ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 360

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

ΟΔΗΓΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ LEXUS

Ενσωματώνοντας την απαράμιλλη Οδηγική Υπογραφή Lexus, το Ολοκαίνουριο RX δημιουργεί μια πιο προσεγμένη σύνδεση και μεγιστοποιεί την επικοινωνία ανάμεσα στο όχημα και τον οδηγό. Μέσα από αποκριτικές βελτιώσεις και βελτιστοποιημένη ακαμψία, το Ολοκαίνουριο RX προσφέρει στους οδηγούς περισσότερο έλεγχο και την πολυτέλεια της αθόρυβης λειτουργίας, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση, την άνεση και τη χαρά του οδηγού σε κάθε διαδρομή.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

ΠΟΛΥΜΕΣΑ & ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Απολαύστε την πολυτέλεια της άνεσης χάρη στο απλοποιημένο ηχοσύστημα, την εκλεπτυσμένη πλοήγηση και τις διαδικτυακές υπηρεσίες. Η οθόνη αφής 14’’, επιτομή της απλότητας, προβάλλει πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους, ενώ το ηχοσύστημα 21 ηχείων Mark Levinson Premium Surround στα μοντέλα ανώτερης κατηγορίας, προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα ήχου. Και για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, διατίθεται απομακρυσμένη παρακολούθηση της μπαταρίας και προγραμματισμένη φόρτιση, μέσω της εφαρμογής Lexus Link+.
ΟΔΗΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΠΙΛΟΤΗΡΙΟ TAZUNA

Η ιαπωνική λέξη Tazuna, που σημαίνει «γκέμια του αλόγου», περιγράφει τη διαισθητική και εξατομικευμένη φύση του εσωτερικού του RX. Το πιλοτήριο Tazuna είναι διακοσμημένο με οδηγοκεντρικά χαρακτηριστικά, όπως οι τέλεια τοποθετημένοι μετρητές και η  οθόνης αφής 14’’, που ελαχιστοποιούν τους περισπασμούς και μεγιστοποιούν τη συγκέντρωση. Σε ένα ορόσημο πολυτέλειας, οι οδηγοί έχουν επίσης την ευκαιρία να επιλέξουν από μια παλέτα 64 αποχρώσεων φωτισμού.
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ

Προσφέροντας την απόλυτη άνεση και ευκολία, το Hybrid Electric σύστημα κίνησης 2,4 λίτρων φορτίζει σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, δημιουργώντας μια πιο προσεγμένη οδηγική εμπειρία. το Plug-in Hybrid σύστημα κίνησης πηγαίνει την οικονομία ένα βήμα μπροστά, χάρη στην ευπρόσδεκτη ηλεκτρική αυτονομία 65 χλμ στον συνδυασμένο κύκλο. Και το Hybrid Electric σύστημα κίνησης Υψηλών Επιδόσεων ενισχύει την ορμή, ως το πρώτο τούρμπο υβριδικό σύστημα.