1. New Cars
 2. All-New UX 300e
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΤΟ ΝΕΟ UX 300e

Το τελευταίο μοντέλο προσφέρει αυτονομία αυξημένη πάνω από 40%, η οποία φτάνει στα 450 km, καθώς και ενεργειακή απόδοση 166.7 Wh/km.

ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ

Το νέο UX300e αποτελεί εξέλιξη του πρώτου μοντέλου παραγωγής με ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με μπαταρία (BEV) της Lexus. Το αυτοκίνητο έχει αναγνωριστεί για την ξεχωριστή του σχεδίαση ως ένα SUV και το ιδανικά διαχειρίσιμο μέγεθος αμαξώματος, καθώς και για την υψηλή οδηγική ποιότητα και τον αθόρυβο χαρακτήρα που μόνο ένα BEV μπορεί να προσφέρει. Το τελευταίο μοντέλο προσφέρει αυτονομία αυξημένη πάνω από 40%, η οποία φτάνει στα 450 km, καθώς και ενεργειακή απόδοση 16.7 kWh/100km.
ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΜΙΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΟΔΗΓΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το αυτοκίνητο προσφέρει μια απρόσκοπτη σύνδεση σε όλες τις οδηγικές καταστάσεις όπως η επιβράδυνση, η κατευθυντικότητα και η επιτάχυνση. Η ακαμψία του αμαξώματος στο νέο UX300e έχει ενισχυθεί με την προσθήκη 20 σημείων συγκόλλησης. Το χαμηλό κέντρο βάρους προκύπτει από την υποδαπέδια τοποθέτηση της μπαταρίας, τα αμορτισέρ επιδόσεων που είναι στάνταρ εγκατεστημένα πίσω, και τη βέλτιστη ρύθμιση του EPS και των αμορτισέρ. Το αποτέλεσμα είναι ζωηρή και εκλεπτυσμένη οδήγηση με βελτιωμένη ποιότητα κύλισης, αμεσότητα και απόκριση.
ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ LEXUS SAFETY SYSTEM+

Η λειτουργία "pre-crash safety", που ανιχνεύει δικυκλιστές κατά τη διάρκεια της ημέρας και πεζούς τη νύχτα, έχει επεκταθεί και περιλαμβάνει τώρα ανίχνευση επερχόμενων οχημάτων πριν από μία δεξιά στροφή σε διασταύρωση και πεζούς που διασχίζουν το δρόμο σε στροφή δεξιά ή αριστερά. Επιπλέον, έχουν προστεθεί λειτουργίες όπως υποβοήθηση διεύθυνσης έκτακτης ανάγκης (emergency steering assist). Μία λειτουργία ελέγχου ταχύτητας στη στροφή επιβραδύνει το όχημα εκ των προτέρων, σύμφωνα με το μέγεθος της στροφής.
Το UX300e έχει πετύχει σημαντική αύξηση της αυτονομίας όντας ένα BEV που ενισχύει την αξία και προσαρμόζεται στο lifestyle του πελάτη. Θα συνεχίσουμε τις βελτιώσεις με σκοπό την επίτευξη μιας κοινωνίας ουδέτερης ως προς το διοξείδιο του άνθρακα.

Chief Engineer, Mitsuteru Emoto

 • ΠΙΟ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

  Το σύστημα πολυμέσων και οι συνδεδεμένες υπηρεσίες έχουν αναβαθμιστεί. Εκτός απο μία μεγαλύτερη και υψηλότερης ανάλυσης οθόνη αφής 12.3", το σύστημα είναι εξοπλισμένο με μία διαισθητική, εύχρηστη διεπαφή. Ένα συνδεδεμένο σύστημα πλοήγησης χρησιμοποιεί πληροφορίες χαρτών στο cloud για να λαμβάνει πληροφορίες για την κυκλοφορία και τη διαθεσιμότητα χώρων στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο.

  Το Apple CarPlay™ και το Android Auto™* έχουν ρυθμιστεί ώστε να χρησιμοποιούν τις ειδικές λειτουργίες στις οθόνες του οχήματος. Το Apple CarPlay™ υποστηρίζει ασύρματη συνδεσιμότητα Wi-Fi πλέον της συμβατικής σύνδεσης μέσω USB.

  Λέγοντας μία προκαθορισμένη λέξη ενεργοποίησης (π.χ., "Hey Lexus!"), η λειτουργία φωνητικής αναγνώρισης μπορεί να ενεργοποιείται χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε κάποιο διακόπτη ή να σταματήσετε τη μουσική που παίζει εκείνη τη στιγμή. Επιπλέον, το σύστημα μπορεί να λειτουργεί μέσω φυσικής ομιλίας σαν να μιλάτε στο αυτοκίνητο.
ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το σχήμα και η διάταξη του πίνακα οργάνων και της περιοχής της κονσόλας έχουν βελτιστοποιηθεί σε συνδυασμό με την οθόνη αφής. Η κονσόλα διαθέτει επίσης μια θύρα USB-A για αναπαραγωγή πηγών ήχου υψηλής ανάλυσης, δύο θύρες USB-C για τη φόρτιση της συσκευής και έναν φωτιζόμενο δίσκο που μπορεί να φιλοξενήσει ένα smartphone.

ΕΓΓΥΗΣΗ LEXUS

Στόχος μας είναι να φροντίσουμε ώστε η εμπειρία κατοχής ενός Lexus UX 300e να είναι πραγματικά εκπληκτική. Έτσι, προσφέρουμε εξατομικευμένες εμπειρίες που φροντίζουν τις δικές σας ανάγκες και τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας. Οι παροχές περιλαμβάνουν:

 • 6 χρόνια/180.000 km Εγγύηση Κατασκευαστή
 • 6 χρόνια Οδική βοήθεια
 • 11ετή κάλυψη ή 1.000.000 χλμ Ηλεκτρικής Μπαταρίας
 • Εφαρμογές My Lexus & Lexus Link