1. Owners
  2. Συστήματα Συνδεσιμότητας και Πολυμέσα
  3. Lexus link
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΑ

LEXUS LINK

Συνδεθείτε με το μέλλον, χάρη στην εφαρμογή Lexus Link για κινητά, που σας προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση σε μια σειρά από υπηρεσίες που εξοικονομούν χρόνο, χρήμα αλλά και σας γλιτώνουν από περιττά άγχη.

LEXUS LINK

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Μεταμορφώστε το Lexus σας σε συνδεδεμένο αυτοκίνητο. Η εφαρμογή Lexus Link για κινητά σας προσφέρει πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσιών, όπως το «find my car», η καθοδήγηση τελευταίου μιλίου, ο σχεδιασμός ταξιδιών και οι ηλεκτρονικές υπενθυμίσεις συντήρησης.

LEXUS LINK

LEXUS ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

 

Δημιουργημένος για να συμπληρώσει τη μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης «Omotenashi», το Lexus Link μεταμορφώνει το Lexus σας σε συνδεδεμένο αυτοκίνητο. Εύκολη και διαισθητική στη χρήση, αυτή η νέα εφαρμογή παρέχει πρόσβαση σε εξατομικευμένες συνδεδεμένες υπηρεσίες που σας βοηθούν να σχεδιάσετε μια διαδρομή, να προγραμματίσετε μια υπηρεσία ή να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο που οδηγείτε.

LEXUS LINK

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

Απολαύστε μια ομαλή έναρξη του ταξιδιού σας και σχεδιάστε εύκολα τη διαδρομή σας πριν φύγετε ή καθ’ οδόν. Η εφαρμογή Lexus Link στέλνει τους προορισμούς απευθείας στο σύστημα πλοήγησης Lexus.
LEXUS LINK

SHARE TO CAR

Το Share to Car σάς επιτρέπει να προγραμματίσετε διακοπές ή επαγγελματικό διαδρομή σε άλλη συσκευή και να το προωθήσετε στο Lexus σας, ενώ το Car to Door σας καθοδηγεί με τα πόδια ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στον τελικό προορισμό σας μόλις παρκάρετε.
LEXUS LINK

FIND MY CAR

Βρείτε το Lexus σας ακόμη και στους πιο πολυσύχναστους χώρους στάθμευσης. Το Lexus Link σας βοηθάει να βρίσκετε το όχημά σας και να κοινοποιείτε τη θέση του με όσους χρειάζεται να την γνωρίζουν.
LEXUS LINK

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Δείτε από πιο κοντά το ιστορικό των διαδρομών σας. Το Lexus Link προσφέρει δεδομένα που σας επιτρέπουν να μελετάτε τις οδηγικές επιδόσεις και το στυλ σας με πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα, την επιτάχυνση, την πέδηση, και την απόσταση που έχετε διανύσει.
LEXUS LINK

HYBRID ELECTRIC ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στα Lexus Hybrid Electric, αυτή η λειτουργία παρέχει προτάσεις για τη βελτίωση του στυλ οδήγησης και τη μεγιστοποίηση του χρόνου που ξοδεύετε σε λειτουργία Ηλεκτρικού οχήματος, συμβάλλοντας στη μείωση τόσο των εκπομπών ρύπων όσο και της κατανάλωσης καυσίμου.
LEXUS LINK

ΦΟΡΤΙΣΗ

Χρησιμοποιήστε το Lexus Link στο κινητό σας για να ελέγξετε εξ αποστάσεως το επίπεδο φόρτισης και το εύρος του UX 300e σας και να αποφασίσετε εάν η μπαταρία χρειάζεται φόρτιση. Κατά την επαναφόρτιση στο σπίτι, είναι επίσης δυνατό να δείτε πότε το αυτοκίνητό σας θα φορτιστεί πλήρως από την άνεση του σαλονιού σας. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο για να βεβαιωθείτε ότι η φόρτιση έχει ολοκληρωθεί πριν την επιλεγμένη ώρα αναχώρησης.
LEXUS LINK

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΠΑΓΩΜΑ

Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να ελέγχετε το κλίμα και να ξεπαγώνετε το παρμπρίζ του UX 300e σας από τη ζεστασιά του σπιτιού ή του γραφείου σας. Επιπλέον, ο κλιματισμός μπορεί να ρυθμιστεί για την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης, εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση όταν φτάσετε στο αυτοκίνητό σας. Το ξεπάγωμα μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί από απόσταση τα κρύα πρωινά.

Διατίθεται μόνο στο UX 300e*

LEXUS LINK

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Παράλληλα με αυτά που σχετίζονται με τα ηλεκτρικά οχήματα, το Lexus Link θα σας βοηθήσει επίσης να οργανώσετε το service του UX 300e σας ή να χρησιμοποιήσετε το «Share To Car» για να προγραμματίσετε διακοπές ή επαγγελματικό ταξίδι και να το προωθήσετε στο αυτοκίνητό σας. Και ενώ το «Car to Door» σας οδηγεί στον τελικό προορισμό σας με τα πόδια ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς αφού παρκάρετε, το «Find my Car» σας βοηθά να εντοπίσετε το UX 300e σας κατά την επιστροφή σας. Τέλος, το «Driving Analytics» σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε διαδρομές και να επισημαίνετε επαγγελματικές διαδρομές.

LEXUS LINK

ΕΥΡΕΣΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Ζωτικής σημασίας για όλους τους κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων, αυτή η λειτουργία σάς βοηθά να εντοπίζετε γρήγορα τους σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη. Μόλις φτάσετε σε έναν σταθμό φόρτισης, απλώς ταυτοποιείται τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ή την κάρτα RFID ή την εφαρμογή Lexus Link πριν τη φόρτιση. Για επιπλέον διαφάνεια, οι ιδιοκτήτες λαμβάνουν μια μηνιαία ενημέρωση των περιόδων σύνδεσης χρέωσης.

Διαθέσιμο μόνο στο UX 300e*

 

 

 

LEXUS LINK

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ SERVICE

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για το Service του αυτοκινήτου σας μέσω του Lexus Link εύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγετε το αυτοκίνητό σας και από την κατηγορία "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" επιλέγετε "Service και Συντήρηση" και ακολουθείτε τα απλά βήματα. Στη συνέχεια εμείς θα επιβέβαιώσουμε το ραντεβού σας μέσω email.

 

Η συντήρηση γίνεται ευκολότερη από ποτέ. Με λίγα μόνο κλικ στην εφαρμογή Lexus Link, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για το επόμενο σέρβις σας, όπου και να βρίσκεστε.

Δεν θα ξεχάσετε ποτέ ξανά σέρβις, χάρη στις υπενθυμίσεις συντήρησης που βασίζονται στα πραγματικά χιλιόμετρα που έχει διανύσει το αυτοκίνητό σας. Εξασφαλίστε ότι το αυτοκίνητό σας θα αποδίδει πάντοτε τα μέγιστα.

Για όσο είστε κάτοχος Lexus, θα εξασφαλίσουμε ότι θα λαμβάνετε εξαιρετική εξυπηρέτηση ανά πάσα στιγμή. Ξέρουμε ότι οι προσδοκίες σας είναι εξαιρετικά υψηλές - άλλωστε, Lexus έχετε επιλέξει.

Συνδέστε έως και 10 συσκευές στο Wi-Fi του αυτοκινήτου σας και παρακολουθήστε την κατανάλωση δεδομένων σας στην εφαρμογή.

Παρακολουθήστε το επίπεδο φόρτισης της 12V μπαταρίας του αυτοκινήτου σας και ξενοιάστε.

Ανάλογα με τη σοβαρότητα της σύγκρουσης, ενημερώνει τις επιλεγμένες επαφές έκτακτης ανάγκης.

LEXUS LINK

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ