1. Discover Lexus
  2. LBX Milan Event Wrap-Up
THE EXTRAORDINARY AWAITS

ΕΚΔΗΛΩΣΗ LBX ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Μεταμορφώνοντας το καθημερινό πλυντήριο αυτοκινήτων σε κάτι εκπληκτικό, η εκδήλωσή μας στο Μιλάνο εμπλούτισε το λανσάρισμα του ολοκαίνουριου Αυτοφορτιζόμενου Υβριδικού LBX. Ενθαρρύνοντας τους προσκεκλημένους να νιώσουν τη μαγεία του Lexus LBX, να ανακαλύψουν τι ακριβώς έγινε, ποιοι παρέστησαν, και τι επιφυλάσσει το μέλλον για το LBX..

Αυτόν τον μήνα, η Lexus λανσάρισε την πρώτη από τέσσερις pop-up εκδηλώσεις για το ολοκαίνουριο LBX: ένα μοντέλο-ορόσημο για τη μάρκα, και το μικρότερο Lexus μέχρι σήμερα. Με επίκεντρο την ιδέα να γίνει το Καθημερινό, Εκπληκτικό, η εκδήλωση έμοιαζε με παραδοσιακό πλυντήριο αυτοκινήτων και πραγματοποιήθηκε στο Palazzo Bovara στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Η Lexus υποδέχθηκε εκεί καλεσμένους από όλο τον κόσμο, από τις 18 έως και τις 20 Ιουλίου. Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή στο κοινό, αλλά φιλοξένησε και σημαντικά στελέχη της εταιρίας και VIP όπως οι Stefano Di Martino, Cristiano Caccamo και Hadise.

ΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ: SOAK. SPRAY. FEEL.

Οι εμπνευσμένες από το LBX εγκαταστάσεις είχαν ως επίκεντρο τη δροσιά και την ενσυναίσθηση, με τους καλεσμένους να κινούνται στον χώρο με τον ίδιο τρόπο που ένα αυτοκίνητο περνάει από το autolavaggio:

  • SOAK: Ξεκινώντας από εδώ, οι φιλοξενούμενοι εξερεύνησαν μία σειρά από οριζόντια και κάθετα ανοίγματα, σχεδιασμένα ώστε να τους περιβάλλουν με κινούμενο νερό - μια αίσθηση αποδεδειγμένα χαλαρωτική και διαλογιστική.
  • SPRAY: Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι περπάτησαν σε μία σήραγγα φωτός, εμπνευσμένη από τις διαφορετικές ατμόσφαιρες που διατίθενται για το LBX, χαρίζοντας μια πολυτέλεια πραγματικά προσωπική. Εδώ, καμάρες σταγονιδίων δρόσιζαν τα σημεία όπου τα αιμοφόρα αγγεία είναι πιο κοντά στο δέρμα, χαλαρώνοντας τους φιλοξενούμενους ενώ περπατούσαν.
  • FEEL: Αποτείνοντας φόρο τιμής στο πιο αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων, η Lexus δημιούργησε έναν αισθητηριακό λαβύρινθο με κυλινδρικά σφουγγάρια κανονικού μεγέθους. Ενθαρρύνοντας τους φιλοξενούμενους να κόψουν ταχύτητα καθώς μετακινούνταν ανάμεσα στους στατικούς και κινούμενους κυλίνδρους, αυτό το τμήμα ήταν το πιο πολυφωτογραφημένο της εκδήλωσης. Υπερβαίνοντας τις τεχνητές οσμές των κλασικών αρωμάτων αυτοκινήτου, η Lexus έφερε τη φιλοξενία Omotenashi στο Μιλάνο, μέσα από έναν κήπο με γαλήνια φυσικά αρώματα. Τους φιλοξενούμενους αγκάλιαζαν αρώματα από yuzu και koyamaki, ενώ απολάμβαναν μία δροσερή υγρή πετσέτα.
THE EXTRAORDINARY AWAITS

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

The Lexus LBX Milan Car Wash City Event
The Lexus LBX Milan Car Wash City Event
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ LBX

ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ LEXUS

Ο Tommaso Grassi, Επικεφαλής Εμπειριών Πελατών και Επικοινωνίας στην Lexus Europe, σχολιάζει: «Με έχει εντυπωσιάσει το αποτέλεσμα της πρώτης pop-up εκδήλωσής μας στο Μιλάνο, όπου τόσο πολλοί φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να βυθιστούν στη μαγεία του LBX και στη φιλοσοφία της Lexus. Οι εγκαταστάσεις μας προσφέρουν στιγμές ενσυναίσθησης στην πολύβουη ζωή της πόλης, ζωντανεύοντας το πνεύμα του τελευταίου μας μοντέλου».

Lexus LBX at the Milan City Event

ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ...

Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023, η Lexus μεταφέρει τις εκδηλώσεις της σε ακόμη περισσότερα σημεία στην Ευρώπη, πριν το λανσάρισμα του LBX στις αρχές του 2024: 

  • The Extraordinary Car Park, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο - 21 έως 23 Σεπτεμβρίου 2023
  • The Extraordinary Street Gallery, Μαδρίτη, Ισπανία - 26 έως 29 Οκτωβρίου 2023
  • The Extraordinary Bakery, Παρίσι, Γαλλία - 23 έως 25 Νοεμβρίου 2023