1. Discover Lexus
  2. LBX Milan Pop-up Events
THE EXTRAORDINARY AWAITS

LEXUS LUXURY ΕΜΠΕΙΡΙΑ "AUTOLAVAGGIO" ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Το ολοκαίνουργιο LBX κάνει την κάθε μέρα σας συναρπαστική, αναβαθμίζοντας τις εμπειρίες σας στο μικρότερο μέχρι σήμερα αυτοκίνητο Lexus, μια προσθήκη-ορόσημο στο πολυαγαπημένο χαρτοφυλάκιο της Lexus. Γιορτάζοντας αυτό το ορόσημο, η Lexus προσκαλεί το κοινό να βιώσει την πολυτέλεια Lexus στο Palazzo Bovara, στο Μιλάνο της Ιταλίας.

  • Γιορτάζοντας το λανσάρισμα του νέου LBX, η Lexus διοργανώσει μία σειρά από τέσσερις pop-up εκδηλώσεις-εμπειρίες σε όλη την Ευρώπη, αναδεικνύοντας το συναρπαστικό καθημερινό κόσμο του LBX.
  • Στις 19 και 20 Ιουλίου, η πρώτη εκδήλωση εφαρμόζει την ιδέα του autolavaggio (πλυντήριο αυτοκινήτων) στο Μιλάνο, δημιουργώντας έναν χαλαρωτικό χώρο διαλογισμού
  • Διαδραστηκές εγκαταστάσεις θα αναδείξουν το στυλ και την τεχνική Takumi που προσδιορίζει το LBX
  • To LBX, που πρόκειται να διατεθεί στην αγορά στις αρχές του 2024, είναι ένα επαναστατικό μικρό αυτοκίνητο που προσφέρει, ποιότητα Lexus χωρίς συμβιβασμούς και εμπειρία πολυτέλειας

 

Η Lexus διοργανώνει την πρώτη από μία σειρά pop-up εκδηλώσεων, σε μια πόλη γνωστή ως παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας και συνώνυμη με το πολυτελές lifestyle.

Σε μια αυλή στο κέντρο του Μιλάνου, ένα παραδοσιακό autolavaggio (πλυντήριο αυτοκινήτων) θα μεταφέρει τους φιλοξενούμενους σε έναν χώρο εμπνευσμένο από το LBX. Ωστόσο, αυτό το «πλυντήριο αυτοκινήτων» είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους - όχι για τα αυτοκίνητά τους. Ζωντανεύοντας την ιαπωνική φιλοξενία Omotenashi - μια ιδέα που βρίσκεται στο επίκεντρο του αξιακού συστήματος της Lexus - η εκδήλωση θα βοηθήσει τους φιλοξενούμενους να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από τον καλοκαιρινό καύσωνα. Κάθε διαδραστική εγκατάσταση στην εκδήλωση θα εστιάζει στη δροσιά και την ενσυναίσθηση, μιμούμενη τα χαλαρωτικά στάδια ενός πλυσίματος αυτοκινήτου, ενσωματώνοντας τα χαρακτηριστικά και την αίσθηση του LBX.

Ξεκινώντας από τον χώρο «Soak», οι φιλοξενούμενοι θα απολαύσουν μια στιγμή χαλάρωσης, περιπλανώμενοι σε μια σειρά από αιωρούμενες δομές, παραμένοντας στεγνοί ενώ περιβάλλονται από κινούμενο νερό. Δροσερά χρώματα και σχήματα θα ξεχύνονται στο δάπεδο της piazza, προσομοιώνοντας την ηρεμία και την χαλάρωση του να βρίσκεσαι μέσα σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων.

Στο χώρο «Spray», καμάρες σταγονιδίων νερού θα προσφέρουν στους παρεβρισκόμενους ένα δροσερό πέπλο απέναντι στον ήλιο και τη ζέστη της ιταλικής μεγαλούπολης.

Στο χώρο «Scent», οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν σε ένα κήπο «ζεν», φόρο τιμής στην ιαπωνική κληρονομιά της Lexus. Θα βρεθούν περιτριγυρισμένοι από πλούσια βλάστηση, ενώ δροσερές πετσέτες θα ενισχύσουν την αίσθηση διαλογισμού, προσφέροντας ένα πολυπόθητο διάλειμμα από τον φρενήρη ρυθμό της πόλης.

Η εμπειρία αισθήσεων των επισκεπτών θα ολοκληρωθεί με αρωματισμένο κρύο νερό ή έναν κλασικό ιταλικό καφέ στο Lexus Lounge, σε συνδυασμό με μια ψηφιακή παρουσίαση του LBX, προβαλόμενο σε μια οθόνη, με δυναμικό φόντο από κυματιστά υφάσματα.

Ο Tommaso Grassi, Head of Customer Experience and Communications της Lexus Europe, σχολιάζει: «Αυτή η διαδραστική εμπειρία στο Μιλάνο ζωντανεύει πραγματικά το πνεύμα του LBX και αποτελεί την τέλεια αναπαράσταση του πώς το αυτοκίνητο δημιουργεί μια συναρπαστική καθημερινότητα. Επιλέξαμε να διοργανώσουμε αυτή την εκδήλωση στην καρδιά του ιταλικού καλοκαιριού, για να αναδείξουμε τη «ζεν» αίσθηση που δημιουργεί η οδήγηση του LBX, μέσα από δροσιστικές ενέργειες. Το LBX είναι ένα μοντέλο-ορόσημο για την εταιρία, προσφέροντας ένα νέο σημείο έναρξης για την σειρά των SUV και κάνοντας την πολυτέλεια Lexus προσιτή σε ακόμη περισσότερους οδηγούς σε ολόκληρη την Ευρώπη».

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό στο Palazzo Bovara, Corso Venezia 51, στις 19 και 20 Ιουλίου, ενω ένα αποκλειστικό event θα διεξαχθεί για media και VIP προσκεκλημένους στις 18 Ιουλίου. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν δωρεάν εισιτήριο για τις δύο ημερομηνίες μέσα από την παρούσα ιστοσελίδα.

Η σειρά εκδηλώσεων για το LBX θα συνεχιστεί κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023 σε ολόκληρη την Ευρώπη.

ΤΟ LBX

Το ολοκαίνουριο, Hybrid Electric Lexus LBX είναι το μικρότερο μοντέλο Lexus έως σήμερα και δικαίως θεωρείται ως ορόσημο, καθώς αμφισβητεί την παραδοσιακή ιεράρχηση των πολυτελών αυτοκινήτων και θα αλλάξει τα δεδομένα για την εταιρία στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα νέο σχήμα στην ήδη αγαπημένη γκάμα SUV της Lexus, με έντονo προσανατολισμό για ένα νεότερο κοινό και για οδηγούς που ίσως δεν είχαν σκεφτεί ποτέ πριν την αγορά ενός Lexus.