1. Discover Lexus
  2. Lexus LBX Wins its First Major European Awards
ΤΟ LEXUS LBX

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Το Lexus LBX έλαβε τα πρώτα του σημαντικά ευρωπαϊκά βραβεία, καθώς απέσπασε τον τίτλο Αυτοκίνητο της Χρονιάς και Compact SUV της Χρονιάς 2024, από το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου What Car?

  • Tο επαναστατικό Compact SUV της Lexus LBX έλαβε τα πρώτα του σημαντικά ευρωπαϊκά βραβεία, κερδίζοντας τους τίτλους Αυτοκίνητο της Χρονιάς και Compact SUV της Χρονιάς 2024, από το What Car?
  • Η Lexus έλαβε επίσης το Βραβείο Αξιοπιστίας του What Car?, σε ένα απίστευτο σερί επτά διαδοχικών ετών

 

Το Lexus LBX έλαβε τα πρώτα του σημαντικά ευρωπαϊκά βραβεία, καθώς ονομάστηκε Αυτοκίνητο της Χρονιάς και Compact SUV της Χρονιάς 2024, από το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου What Car?

Τα σημαντικά αυτά βραβεία, που ανακοινώθηκαν σε μία επίσημη τελετή στο Λονδίνο στις 18 Ιανουαρίου, σηματοδοτούν την άφιξη ενός μοντέλου που αναμένεται να φέρει ανατροπή στην Lexus, οδηγώντας την σε νέες αγορές στην Ευρώπη, σε επιτάχυνση των πωλήσεων και σε προσέλκυση νέων πελατών.

Η Lexus διατήρησε επίσης το απόλυτο προβάδισμά της στο βραβείο Αξιοπιστίας, βραβευόμενη για έβδομη διαδοχική χρονιά.

Ο Steve Huntingford, εκδότης του βρετανικού περιοδικού What Car?, δήλωσε: «Ο τίτλος του Αυτοκινήτου της Χρονιάς από το What Car? απονέμεται στο μοντέλο που σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη εξέλιξη των τελευταίων 12 μηνών και φέτος αυτό είναι το Lexus LBX. Παρόλο που συμμετέχει στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά των compact SUV, είναι καλύτερο συνολικά από κάθε ανταγωνιστή του, κυρίως επειδή είναι το πρώτο αυτοκίνητο στην κλάση του που συνδυάζει υβριδική οικονομία με πολυτέλεια που συνήθως απαντάται σε πολύ μεγαλύτερα αυτοκίνητα. Και σε μια εποχή όπου οι τιμές μοιάζουν να εκτοξεύονται, τα προσφέρει όλα αυτά σε μία εκπληκτικά δελεαστική τιμή».

Αναφορικά με το Βραβείο Αξιοπιστίας, συνέχισε: «Σε αντίθεση με τις άλλες κατηγορίες βραβείων του What Car?, σε αυτό δεν υπήρχε συζήτηση, καθώς στην πιο πρόσφατη έρευνα αξιοπιστίας που πραγματοποιήσαμε, η Lexus βγήκε πρώτη για έβδομη διαδοχική χρονιά.  Τα αυτοκίνητά της δεν είναι μόνο τα πιο αξιόπιστα στην αγορά, αλλά και οι αντιπροσωπείες χειρίστηκαν τα ελάχιστα προβλήματα που προέκυψαν πολύ γρήγορα, αποτελεσματικά και χωρίς να χρεώσουν κανέναν από τους κατόχους Lexus που μας μίλησαν για τα αυτοκίνητά τους. Με την Toyota από τον ίδιο όμιλο να παίρνει τη δεύτερη θέση, είναι σαφές ότι τα πρότυπα αυτά είναι κοινά σε όλες τις εταιρίες του ομίλου».

Παραλαμβάνοντας το Βραβείο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς, ο Chris Hayes, Διευθυντής της Lexus στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανέφερε: «Το βραβείο αυτό θα αποτελέσει πηγή μεγάλης υπερηφάνειας και ενθουσιασμού για όσους συμμετείχαν στη δημιουργία του LBΧ, από τον Επικεφαλής Μηχανικό έως τις ομάδες που εργάζονται στη γραμμή παραγωγής. Επιβραβεύει τις τεράστιες προσπάθειες που έγιναν για τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός μικρού αυτοκινήτου που είναι πραγματικά πολυτελές από κάθε άποψη, ενός αυθεντικού προϊόντος Lexus.

Δεν έχει γίνει κανένας συμβιβασμός. Το LBX διαθέτει όλη την πολυτέλεια, την υψηλή ποιότητα και την χαρακτηριστική οδηγική απόλαυση που θα βρείτε σε κάθε αυτοκίνητο που φέρει το έμβλημά μας».