How All Electric Works Hero Image

ΑΜΙΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ALL ELECTRIC

Ανακαλύψτε τον νέο κόσμο της ηλεκτροκίνησης Lexus, όπου η φόρτιση είναι ξεκούραστη και το αυτοκίνητό σας κινείται με άνεση πέρα από τον ορίζοντα.

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΤΕ

Απλά βάλτε το αυτοκίνητο στην πρίζα, στο σπίτι σας ή σε κάποιον δημόσιο σταθμό φόρτισης. Ανακαλύψτε πώς φορτίζεται ένα Lexus και πόσος χρόνος χρειάζεται για τη φόρτιση.

 •     Rapid Charging Card Image
  ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ
  51 λεπτά
  Εκτιμώμενος χρόνος φόρτισης μπαταρίας 5-80%*
       AC Charging at Home Card Image
  ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ
  8 ώρες 2 λεπτά
  Εκτιμώμενος χρόνος φόρτισης μπαταρίας 0-100%*
 • ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

  Η σημαντική αύξηση των σταθμών φόρτισης σημαίνει ότι είναι ευκολότερο από ποτέ να φορτίσετε το αυτοκίνητό σας όταν ταξιδεύετε. Η ταχύτητα φόρτισης εξαρτάται κυρίως από την ισχύ της μονάδας. Σε κάποια μοντέλα μια μονάδα 50kW μπορεί να φορτίσει την μπαταρία έως και 80% σε μόλις 30 λεπτά. Οι μονάδες γρήγορης φόρτισης (7-22kW) μπορούν να φορτίσουν πλήρως ορισμένα μοντέλα σε 3-4 ώρες. Οι περισσότεροι δημόσιοι σταθμοί είναι σημεία γρήγορης φόρτισης.

  •     1 Find a Spot to Charge Hero Image

   ΤΥΠΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

   ΒΡΕΙΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

   Νιώστε αυτοπεποίθηση σε κάθε ταξίδι, γνωρίζοντας ότι χάρη σε ένα δίκτυο σταθμών γρήγορης φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, η ενέργεια απέχει λίγα μόνο χιλιόμετρα. Και επιπλέον, το ίδιο το αυτοκίνητο θα εντοπίσει τον σταθμό, και θα σας ειδοποιήσει όταν είστε έτοιμοι να συνεχίσετε.

  • ΠΛΟΗΓΗΣΗ

   Είναι απλό. Πληκτρολογήστε τον προορισμό σας στην οθόνη αφής, και το Trip Planner θα βρει την διαδρομή έως τον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης.

   ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗ

   Σταματήστε στον σταθμό και απολαύστε ένα καφεδάκι καθώς η μπαταρία σας φορτίζει, σε λεπτά όχι ώρες.

   ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

   Η εφαρμογή Lexus λέει ότι είστε έτοιμοι να συνεχίσετε. Ετοιμαστείτε για το επόμενο στάδιο του ταξιδιού σας.

  •     2 Rapid Charging Technology Hero Image

   ΤΥΠΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

   ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

   Σήμερα υπάρχουν περίπου 100.000 σημεία φόρτισης στην ΕΕ, που αναμένεται να αυξηθούν σε 2 εκατομμύρια τα επόμενα 5 χρόνια. Παρόλο που ορισμένα δημόσια σημεία φόρτισης είναι «ανοιχτής πρόσβασης», δηλαδή δωρεάν, τα περισσότερα ανήκουν σε παρόχους, που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε κάποια κάρτα ή εφαρμογή στο κινητό σας.

  ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

  Το Lexus Wallbox, που εύκολα μπορεί να εγκατασταθεί στο σπίτι σας, φορτίζει πλήρως το αυτοκίνητό σας σε λίγο περισσότερο από 8 ώρες. Με το Lexus Link θα ανακαλύψετε έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως μια ρύθμιση μέγιστης φόρτισης, που επιτρέπει στους κατόχους που ζουν σε ύψωμα να χρησιμοποιούν την ανακύκλωση ισχύος φόρτισης όταν φύγουν από το σπίτι.

  •     1 Installing a Home Charger Hero Image

   ΤΥΠΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

   ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

   Σας συστήνουμε να αναθέσετε την εγκατάσταση του οικιακού σημείου φόρτισης σε επαγγελματία. Η Lexus θα σας στείλει έμπιστο συνεργάτη για την εκτέλεση των εργασιών. Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, θα εξασφαλίσει ότι η καλωδίωση της μονάδας είναι ασφαλής και σύμφωνη με τα απαιτούμενα πρότυπα.

  • ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

   Χάρη στην αυξημένη ισχύ, η μπαταρία σας φορτίζεται πιο γρήγορα.

   ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ

   Ορισμένες χώρες προσφέρουν επιχορηγήσεις έως και 75% του αρχικού κόστους του φορτιστή.

   ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

   Πολλοί πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος προσφέρουν τιμές νυχτερινού ρεύματος, που ενδέχεται να μειώσουν τον λογαριασμό σας.

ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Lexus μπορείτε να πάτε πιο μακριά από όσο φαντάζεστε. Καθίστε στη θέση του οδηγού και ταξιδέψτε από πόλη σε πόλη, γνωρίζοντας με αυτοπεποίθηση ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας και ακόμη παραπέρα.

ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΑΣ

Η ήδη εντυπωσιακή αυτονομία των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων μας μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, με μερικές απλές συμβουλές οδήγησης που εξοικονομούν χρήματα και μειώνουν την ενέργεια που απαιτείται για το ταξίδι σας.

 •     Parallax Image 1 Drive intelligently

  ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ALL ELECTRIC

  ΕΞΥΠΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

  Για να μεγιστοποιηθεί η αυτονομία, το αυτοκίνητό σας παρακολουθεί τις επιδόσεις και βελτιστοποιεί τον τρόπο που οδηγείτε. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη λειτουργία οδήγησης για να αυξήσετε την αυτονομία. Τα ηλεκτρικά οχήματα απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. Ωστόσο, μικρά πράγματα όπως η σωστή πίεση των ελαστικών και η αντικατάσταση των φίλτρων αέρα, μπορεί να αυξήσουν την αυτονομία της μπαταρίας κατά αρκετά χιλιόμετρα ανά φόρτιση.

      Parallax Image 2 Keep the car cool

  ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ALL ELECTRIC

  ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ

  Στα αυτοκίνητα που μένουν πολλή ώρα σταθμευμένα στη ζέστη, παρατηρείτε πιο γρήγορη αποφόρτιση της μπαταρίας. Για μέγιστη αυτονομία, χρησιμοποιείτε τον κλιματισμό με φειδώ.

      Parallax Image 3 Accelerate gently

  ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ALL ELECTRIC

  ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

  Η σταδιακή, ομαλή επιτάχυνση ενισχύει τις επιδόσεις οποιουδήποτε ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Εάν αποφύγετε τη γρήγορη επιτάχυνση, ιδιαίτερα σε συνθήκες αυξημένης κίνησης, μπορεί να ενισχυθεί σημαντικά η αυτονομία σας μετά από κάθε φόρτιση.

 •     Full Width Image

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

    Parallax Image 1 Lifetime Security

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ALL ELECTRIC

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η μπαταρία που κινεί το Lexus σας, κατά κανόνα διαρκεί όσο διαρκεί και το όχημα. Έρευνες δείχνουν ότι πολλά ηλεκτρικά αυτοκίνητα διατηρούν το 75% περίπου της χωρητικότητας της μπαταρίας τους μετά τα 193.000 χιλιόμετρα. Άλλες δείχνουν ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια, με 5% απώλεια μετά από 80.000 χιλιόμετρα, και ακόμη 5% μετά από 241.000 χλμ. Με το μέσο ηλεκτρικό αυτοκίνητο να καλύπτει μόλις 15.000 χλμ κάθε χρόνο, τα περισσότερα δεν θα χρειαστούν ποτέ καινούρια μπαταρία.

    Parallax Image 2 Fully Covered

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ALL ELECTRIC

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ

Για μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς προβλήματα, οι μπαταρίες μας προσφέρουν προηγμένα συστήματα ψύξης και θέρμανσης, ενώ ανθεκτικά ελαστικά παρεμβύσματα τις προστατεύουν από κάθε μορφή υγρασίας και σκόνης. Η Lexus Προσφέρει επίσης πρόγραμμα Παρατεταμένης Φροντίδας Μπαταρίας EV για 11 έτη (ή 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα για όλα τα λειτουργικά ελαττώματα της κεντρικής μπαταρίας και για μείωση χωρητικότητας κάτω από 70%, υπό τον όρο της εκτέλεσης των τακτικών σέρβις.

    Parallax Image 3 No Need to Worry

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ALL ELECTRIC

ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ

Είστε σε ασφαλή χέρια - η Lexus έχει ήδη παραδώσει πάνω από 1,8 εκατομμύριο εξαιρετικά ασφαλή υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα, και το νέο Αυτοφορτιζόμενο Υβριδικό ES 300h Lexus έχει πάρει τον τίτλο του «Καλύτερου στην Κλάση του» Ηλεκτρικού/Υβριδικού Αυτοκινήτου και του «Καλύτερου στην Κλάση του» Οικογενειακού Αυτοκινήτου από την NCAP.

    Parallax Image 4 Recycling Made Simple

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ALL ELECTRIC

ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Για την προστασία του πλανήτη μας, όταν η μπαταρία του UX 300e φτάσει στο τέλος της ωφέλιμης ζωής της, έχουμε ένα πρόγραμμα επιστροφής που εξασφαλίζει την ασφαλή και υπεύθυνη ανακύκλωσή της. Σήμερα, ανακτούμε πάνω από το 90% των μπαταριών μας στην Ευρώπη, μέσω του δικτύου αντιπροσωπειών μας, αλλά στόχος μας είναι να φτάσουμε σε ποσοστό ανάκτησης 100% σε όλες μας τις δραστηριότητες.