ΑΥΤΟΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΝΧ

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ

Αυτό το τολμηρό και έτοιμο να κατακτήσει την πόλη Crossover, συνδυάζει ριζοσπαστική εμφάνιση με διαισθητικό σχεδιασμό και τεχνολογία, για μια ενισχυμένη οδηγική εμπειρία.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΝΧ

Αναδεικνύοντας τις τελευταίες εξελίξεις στον σχεδιασμό Lexus, το ΝΧ διαθέτει τολμηρή τραπεζοειδή μάσκα με κομψές φιμέ επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες και sport προβολείς LED. Βιώστε την απόλυτη αστική ευελιξία με το νέο NX 300h αυτοφορτιζόμενα υβριδικά Crossover.

2018 lexus nx 300 f sport key features
 • Hybrid Drive

  Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την ισχύ που παρέχει τόσο ο βενζινοκινητήρας όσο και ο ηλεκτροκινητήρας του, το ΝΧ 300h είναι απολαυστικό στην οδήγηση - ενώ προσφέρει χαμηλές εκπομπές και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

 • Εκλεπτυσμένη εμπειρία καμπίνας

  Παραμένοντας πιστό στην αρχή της συνεχούς βελτίωσης που ονομάζουμε "Kaizen", το πιλοτήριο του ΝΧ είναι πιο εκλεπτυσμένο από ποτέ. Η 10,3 ιντσών οθόνη Πλοήγησης Lexus Premium κλέβει τις εντυπώσεις, ενώ οι ραφές ακριβείας στα δερμάτινα καθίσματα και οι υπέροχες λεπτομέρειες τελειοποιούν την εμπειρία που έχετε στο τιμόνι του ΝΧ.

 • Αναθεωρημένη ανάρτηση

  Η ανάρτηση του ΝΧ, που αναπτύχθηκε με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και δοκιμάστηκε αυστηρά από τους Takumi "Master Drivers", έχει αναθεωρηθεί, ενώ η Προσαρμοστική Μεταβλητή Ανάρτηση προσφέρει πλέον ένα σημαντικό εύρος, με έως και 650 ρυθμίσεις.

 • Υποστηρίζοντας τις φυσικές σας οδηγικές δεξιότητες

  To ολοκληρωμένο σύστημα ενεργητικής ασφάλειας Lexus Safety System+ ενισχύει τον οδηγικό σας έλεγχο, βοηθώντας να παραμείνετε στη λωρίδα σας με την Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας, διευκολύνοντάς σας όταν έχει κίνηση με το Προσαρμοζόμενο Σύστημα Ελέγχου Πορείας και, εντοπίζοντας επικίνδυνες καταστάσεις σε σχέση με άλλους χρήστες του δρόμου με το Σύστημα Ασφάλειας προ της Πρόσκρουσης, αναλαμβάνοντας δράση εφόσον χρειαστεί.

 • F SPORT

  Για πιο δυναμική εμπειρία, μπορείτε να επιλέξετε το νέο NX F SPORT που διαθέτει μάσκα με αποκλειστικό πλέγμα τύπου αδράχτι με έντονη μαύρη επίστρωση, ενεργητική ανάρτηση, εσωτερικό styling F SPORT και χαρακτηριστικές νέες ζάντες.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ

Διαμορφώστε το NX βάσει των προτιμήσεών σας, πειραματιστείτε με τις χρωματικές επιλογές, ή συνεχίστε με την εξερεύνηση των χαρακτηριστικών και τη γκαλερί.

Configure your car

Κάντε κλικ για περιστροφή

NX 300h Luxury Plus LSS+ / Μαύρο

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΝΧ

Με έμπνευση από την ομορφιά του τετηγμένου μετάλλου, το ΝΧ ρέει απρόσκοπτα στο αστικό τοπίο. Η πληθώρα διαισθητικών λειτουργιών που φέρει ενισχύουν την οδηγική σας εμπειρία, για να την ολοκληρώσουν τα κομψά φινιρισμένα δερμάτινα καθίσματα και το πολυτελές ηχοσύστημα.

ΒΙΩΣΤΕ ΤΟ ΝΧ

To παραπάνω μοντέλο δεν είναι αντιπροσωπευτικό του συνόλου της σειράς

Next steps

ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΣ