ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ

ΒΙΩΣΙΜΗ ΓΕΥΣΗ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

Παραγωγή Lexus και Condé Nast International.

 •     Episode Five Meet Nicolai Ellitsgaard Image

  ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ

  ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ NICOLAI ELLITSGAARD

  Η Lexus είχε την τιμή να συνεργαστεί με τον εμπνευσμένο σεφ από τη Δανία, Nicolai Ellitsgaard, του οποίου η περιέργεια και η φιλοσοφία βιωσιμότητας αντικατοπτρίζει τη δική μας φιλοσοφία για τη δημιουργία του νέου Lexus UX.

  Σεφ στο μεγαλύτερο παγκοσμίως και το πρώτο στην Ευρώπη υποθαλάσσιο εστιατόριο, τον συνοδεύουμε στην εξερεύνησή του στις απόκρημνες ακτές της Νορβηγίας και στην αναζήτηση αυθεντικών συστατικών.

 •     Episode Five Wonder Under Water Image

  ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ

  ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΘΑΥΜΑ

  Η τραπεζαρία του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Under (που σημαίνει 'Θαύμα' στα Νορβηγικά) είναι βυθισμένη στα 5 μέτρα περίπου κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Παραπέμπει σε βυθισμένο περισκόπιο, ενώ οι πελάτες απολαμβάνουν την αέναη κίνηση του βυθού μέσα από τεράστια κρύσταλλα. Όταν δεν μαγειρεύει, ο Nicolai αφιερώνει ολόκληρες ημέρες με την ομάδα του στην αναζήτηση φρέσκων συστατικών περιφερόμενος στη φύση.

 •     Episode Five Meet The UX Image

  ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ

  ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ LEXUS UX

  Καθώς ο Nicolai ταξιδεύει στις Νορβηγικές ακτές, το Lexus UX παρέχει την καλύτερη προστασία από τα στοιχεία της φύσης και τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες. Το αυτοφορτιζόμενο υβριδικό προσφέρει αποδοτική και βιώσιμη λειτουργία χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς σύνδεση για φόρτιση, ανεξαρτήτως διαδρομής και προορισμού.

    2020 lexus journeys in taste 2020 qouteBG
    2020 lexus journeys in taste 2020 QuoteImage

“ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.”

Nicolai Ellitsgaard, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΕΦ