ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ LEXUS

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Θεωρούμε ότι η τεχνολογία αποτελεί τον καταλύτη της δημιουργίας. Επειδή δεν μας αρκεί απλά να υιοθετούμε τις τελευταίες καινοτομίες, τις εξελίσσουμε, προωθώντας τες σε εντυπωσιακές και ευφάνταστες κατευθύνσεις.

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η Προσέγγισή μας στην τεχνολογία είναι πάντα δυναμική και ποτέ στατική. Αντί να εφαρμόζουμε τεχνολογίες με τις υπάρχουσες μορφές τους, τις αντιμετωπίζουμε ως σημεία έναρξης που μας παρέχουν έμπνευση για νέες εξελίξεις. Ατενίζοντας πάντα το μέλλον, σκεφτόμαστε δημιουργικά και σε βάθος, επανεξετάζοντας και κοιτάζοντας με φαντασία τις τελευταίες εξελίξεις.

 • 
 

 
  technology hub innovation with imagination

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  Κάνουμε κάτι παραπάνω από το να εφαρμόζουμε την Προηγμένη τεχνολογία. Την καθιστούμε αναπόσπαστο μέρος των τολμηρών νέων ιδεών μας και της ανάπτυξης οχημάτων.

 • 
 

 
  2018 lexus safety accessories hero

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ LEXUS SAFETY SYSTEM+

  Η ασφάλειά σας είναι προτεραιότητά μας. Το Σύστημα Ασφάλειας Lexus Safety System+ φέρνει μια νέα εποχή στην πρόληψη ατυχημάτων, προστατεύοντας εσάς, τους επιβάτες σας, τους επιβαίνοντες σε άλλα οχήματα και τους πεζούς. Συμπληρώνοντας και ενισχύοντας τις οδηγικές σας ικανότητες, το Σύστημα Ασφάλειας Lexus Safety System+ ενισχύει τις αισθήσεις σας και διασφαλίζει ότι θα νιώθετε πάντοτε αυτοπεποίθηση στο ταξίδι σας.

 • 
 

 
  technology hub pioneering technology

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

  Η οδηγική εμπειρία είναι πάντα σε κίνηση, εξελίσσεται με νέους τρόπους. Δαμάζουμε την ισχύ της τεχνολογίας για να την εξελίξουμε. Το μέλλον είναι δικό μας.

 • 
 

 
  technology hub hybrid engineering

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  Απίστευτη οικονομία. Χαμηλές εκπομπές. Δύναμη απόκρισης. Πολυτελής οδηγική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς. Η ηγετική υβριδική τεχνολογία μας εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας.

 • 
 

 
  technology hub premium specification

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

  Η τεχνολογία αιχμής δεν αρκεί. Πρέπει και να εκτελείται στο υψηλότερο επίπεδο. Σε όλη τη σειρά Lexus θα βρείτε τις πιο Προηγμένες καινοτομίες σε συνδυασμό με απόλυτη πολυτέλεια.