ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ LEXUS

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Θεωρούμε ότι η τεχνολογία αποτελεί τον καταλύτη της δημιουργίας. Επειδή δεν μας αρκεί απλά να υιοθετούμε τις τελευταίες καινοτομίες, τις εξελίσσουμε, Προωθώντας τις σε εντυπωσιακές και ευφάνταστες κατευθύνσεις.

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η Προσέγγισή μας στην τεχνολογία είναι πάντα δυναμική και ποτέ στατική. Αντί να εφαρμόζουμε τεχνολογίες με τις υπάρχουσες μορφές τους, τις αντιμετωπίζουμε ως σημεία έναρξης που μας παρέχουν έμπνευση για νέες εξελίξεις. Ατενίζοντας πάντα το μέλλον, σκεφτόμαστε δημιουργικά και σε βάθος, επανεξετάζοντας και κοιτάζοντας με φαντασία τις τελευταίες εξελίξεις.

 • 
 

 
  technology hub innovation with imagination

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

  Κάνουμε κάτι παραπάνω από το να εφαρμόζουμε την Προηγμένη τεχνολογία. Την καθιστούμε αναπόσπαστο μέρος των τολμηρών νέων ιδεών μας και της ανάπτυξης οχημάτων.

 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  ΕΥΦΥΗΣ ΟΔΗΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  Το Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας LSS+ λειτουργεί διαισθητικά και έξυπνα για να σας υποστηρίζει και να σας Προστατεύει, για σαφή αντίληψη και σίγουρη οδήγηση.

 • 
 

 
  technology hub pioneering technology

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

  Η οδηγική εμπειρία είναι πάντα σε κίνηση, εξελίσσεται με νέους τρόπους. Δαμάζουμε την ισχύ της τεχνολογίας για να την εξελίξουμε. Το μέλλον είναι δικό μας.

 • 
 

 
  technology hub hybrid engineering

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  Απίστευτη οικονομία. Χαμηλές εκπομπές. Δύναμη απόκρισης. Πολυτελής οδηγική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς. Η ηγετική υβριδική τεχνολογία μας εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας.

 • 
 

 
  technology hub premium specification

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

  Η τεχνολογία αιχμής δεν αρκεί. Πρέπει και να εκτελείται στο υψηλότερο επίπεδο. Σε όλη τη σειρά Lexus θα βρείτε τις πιο Προηγμένες καινοτομίες σε συνδυασμό με απόλυτη πολυτέλεια.