Lexus logo
SCROLL TO CONTINUE

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ LSS+

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ

Η ανθρώπινη όραση είναι εντυπωσιακή. Αλλά έχει και τα όριά της, και ενίοτε μπορεί να ξεγελαστεί από τεχνάσματα αντίληψης. Μάθετε πώς το Σύστημα Ασφάλειας LSS+ είναι σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τις αισθήσεις σας πίσω από το τιμόνι. Ευφυής υποστήριξη για ξεκάθαρη αντίληψη και σίγουρη οδήγηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ…

Η αντίληψη μπορεί να αλλοιωθεί
με οπτικά τεχνάσματα

όπου οι παράλληλες γραμμές μοιάζουν να κάμπτονται

αλλά στον δρόμο

η Lexus σάς κρατάει στη λωρίδα σας

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΩΡΙΔΑ & ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ

ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ

Ακόμη και οι πιο συγκεντρωμένοι οδηγοί μπορεί να αποσπαστούν. Αν αρχίσετε να παρεκκλίνετε από τη λωρίδα σας, η Προειδοποίηση Απομάκρυνσης από τη Λωρίδα παρεμβαίνει και σας βάζει στη σωστή πορεία. Το τιμόνι δονείται απαλά, ενώ διακριτικές ηχητικές και φωτεινές Προειδοποιήσεις σάς συστήνουν να διορθώσετε την πορεία σας. Έτσι μπορείτε να οδηγείτε ήρεμα και με αυτοπεποίθηση, ειδικά στους αυτοκινητόδρομους και στα μεγάλα ταξίδια.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Μια έξυπνη κάμερα εντοπίζει τα λευκά και κίτρινα σημάδια των λωρίδων στο οδόστρωμα. Εάν ξεφύγετε από την πορεία σας, ενεργοποιείται αυτόματα μια οπτικοακουστική Προειδοποίηση. Και, εάν το επιλέξετε, η Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας μπορεί να γυρίσει ελάχιστα το τιμόνι Προς την αντίθετη κατεύθυνση, επαναφέροντάς σας ομαλά στη λωρίδα σας.

Τα χαρακτηριστικά αυτά λειτουργούν συνδυαστικά και υποστηρίζουν τη συγκέντρωση του οδηγού σε μεγάλα ταξίδια. Η οδήγηση απαιτεί σημαντικά λιγότερο κόπο. Η Προειδοποίηση Απομάκρυνσης από τη Λωρίδα και η Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας υποστηρίζουν αξιόπιστα την όρασή σας ανά πάσα στιγμή.

BACK TO EXPERIENCE

Τη νύχτα

οι ισχυροί Προβολείς στην υψηλή δέσμη

όπως οι κουκκίδες σε αυτή την εικόνα

μπορεί να θαμπώσουν τους άλλους οδηγούς

Η Lexus χαμηλώνει αυτόματα τους Προβολείς

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΥΨΗΛΗ ΔΕΣΜΗ & ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΔΕΣΜΗΣ

ΕΥΦΥΗΣ
ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Η οδήγηση στο σκοτάδι είναι μία από τις αμιγείς αισθητηριακές απολαύσεις της ζωής, αλλά η πλοήγηση τη νύχτα αποτελεί πρόσκληση. Τα συστήματά μας υποστηρίζουν την όρασή σας, φροντίζοντας για τη δική σας ασφάλεια αλλά και των άλλων οδηγών. Η Αυτόματη Υψηλή Δέσμη ενεργοποιείται και απενεργοποιείται αυτόματα όταν χρειάζεται. Το Σύστημα Προσαρμοζόμενης Υψηλής Δέσμης είναι ένα νέο επίπεδο ασφάλειας, καθώς εκτρέπει αυτόματα τη λάμψη των Προβολέων όταν πλησιάζει άλλο όχημα, ενώ συνεχίζει να φωτίζει πλήρως τη γύρω περιοχή.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

Η Αυτόματη Υψηλή Δέσμη χρησιμοποιεί έξυπνους αισθητήρες για να μένει αρκετά βήματα μΠροστά, αναζητώντας και βλέποντας όσα δεν εντοπίζουν αμέσως τα μάτια σας. Οι κάμερες στο παρμπρίζ εντοπίζουν γρήγορα τους Προβολείς οχημάτων που έρχονται από την αντίθετη κατεύθυνση και τα πίσω φώτα των Προπορευόμενων, εναλλάσσοντας διαισθητικά την υψηλή και τη χαμηλή δέσμη.

Η Προσαρμοζόμενη Υψηλή Δέσμη φωτίζει το οδόστρωμα χωρίς να θαμπώνει τα άλλα οχήματα. Μια κάμερα ανιχνεύει την κίνηση του αυτοκινήτου, διασφαλίζοντας σκίαση ακριβείας. Και τα δύο αυτά συστήματα βελτιστοποιούν τη φυσική σας όραση, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι δεν θα θαμπωθούν οι άλλοι οδηγοί. Έτσι μειώνεται ο κίνδυνος πρόσκρουσης. Όταν πέφτει ο ήλιος, η όρασή σας υποστηρίζεται.

BACK TO EXPERIENCE

Η πλήρης ορατότητα δεν είναι πάντοτε εφικτή

η γραμμή της όρασης μπορεί να αλλάξει,

αποκαλύπτοντας κρυμμένους κινδύνους

έτσι η Lexus παρακολουθεί για εσάς αυτά τα σημεία

ΟΘΟΝΗ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ

ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ
ΟΡΑΣΗ

Οι άνθρωποι δεν έχουν πλήρη περιφερειακή όραση, οπότε η Οθόνη Τυφλού Σημείου σάς παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεστε. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο ώστε να εντοπίζει οχήματα σε παρακείμενες λωρίδες και να σας Προειδοποιεί όταν κάποιος άλλος οδηγός πλησιάζει. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αλλάξτε λωρίδες με κάθε σιγουριά.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠροΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ

Η Οθόνη Τυφλού Σημείου λειτουργεί με έξυπνους αισθητήρες και ελέγχει τον δρόμο για λογαριασμό σας, επιτηρώντας τα σημεία που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν δύσκολο να δείτε. Επιβάλλεται όταν αλλάζετε λωρίδες, διασφαλίζοντας ότι δεν θα παραβλέψετε οχήματα που βρίσκονται στο τυφλό σας σημείο.

Είναι επίσης χρήσιμο κατά την στάθμευση. Ένα Σύστημα Πέδησης Πίσω Διερχόμενης Κίνησης σας βοηθάει στους ελιγμούς, ενημερώνοντάς σας για οχήματα που σας πλησιάζουν από κάθε κατεύθυνση. Εάν διαισθανθεί την πιθανότητα πρόσκρουσης, σας υποστηρίζει εφαρμόζοντας τα φρένα. Έχοντας πιο καθαρή και ανοιχτή ορατότητα, δεν σας ξεφεύγει τίποτα.

BACK TO EXPERIENCE

Η όρασή μας έχει εξελιχθεί έτσι ώστε να υπολογίζει την απόσταση

αλλά και πάλι μπορεί να ξεγελαστεί

και οι δύο οριζόντιες γραμμές

έχουν το ίδιο μήκος

Η Lexus υποστηρίζει την αντίληψη της απόστασης

Προσαρμόζοντας διαισθητικά την ταχύτητά σας σύμφωνα με τα Προπορευόμενα οχήματα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΡΕΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΚΗ
ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Η ανθρώπινη κρίση ενδυναμώνεται όταν συνδυαστεί με έξυπνα συστήματα οδήγησης. Το Προσαρμοζόμενο Σύστημα Ελέγχου Πορείας Προσδιορίζει την απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τα Προπορευόμενα οχήματα και Προσαρμόζει την ταχύτητά σας ανάλογα, ενώ το Σύστημα Ασφάλειας Προ της Πρόσκρουσης εντοπίζει τυχόν οχήματα και εμπόδια μπροστά σας. Σας Προειδοποιεί εάν υπάρχει πιθανότητα πρόσκρουσης και φρενάρει αυτόματα εάν δεν δράσετε έγκαιρα. Μειώνοντας την αβεβαιότητα, μπορείτε να οδηγείτε με σιγουριά.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Το Προσαρμοζόμενο Σύστημα Ελέγχου Πορείας και το Σύστημα Ασφάλειας Προ της Πρόσκρουσης χρησιμοποιούν χιλιοστομετρικό ραδιοανιχνευτή για τον έλεγχο του δρόμου. Η ταχύτητά σας ελέγχεται στα πλαίσια ενός Προκαθορισμένου εύρους ώστε να Προσαρμόζεται στην κίνηση των άλλων οδηγών. Τα συστήματα σας Προειδοποιούν εάν υπάρχει πιθανότητα πρόσκρουσης, και όταν η επαφή θεωρείται αναπόφευκτη, τα φρένα σας εφαρμόζονται αυτόματα.

Με το Προσαρμοζόμενο Σύστημα Ελέγχου Πορείας και το Σύστημα Ασφάλειας Προ της Πρόσκρουσης στο πλευρό σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε στιγμή του ταξιδιού σας είναι χαρτογραφημένη. Τα μεγάλα ταξίδια γίνονται λιγότερο κουραστικά, ενώ η ανάγκη για απότομο φρενάρισμα είναι πλέον σπάνιο γεγονός. Απολαύστε ηρεμία και λιγότερο άγχος σε κάθε ταξίδι.

BACK TO EXPERIENCE

ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Το πρώτο Lexus LS λανσαρίστηκε πριν από 28 χρόνια. Αποτέλεσε ορισμό της πολυτέλειας και κέρδισε τις εντυπώσεις για τις επιδόσεις, την ομαλότητα, την αθόρυβη λειτουργία, την κατασκευαστική ποιότητα και την αξιοπιστία του.

Τώρα το ολοκαίνουριο LS για το 2018, είναι έτοιμο να φέρει νέα επανάσταση. Το Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας LSS+ συνδυάζεται με νέες προηγμένες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου στον κόσμο διαισθητικού συστήματος εντοπισμού πεζών. Το εμβληματικό μας σεντάν αποτελεί Προάγγελο μιας νέας εποχής ευφυούς υποβοήθησης οδηγού.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΝΕΟ LS

ΕΥΦΥΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ

Χάρη στα Προηγμένα συστήματα ενεργής ασφάλειας, το LS έχει καλύτερη αντίληψη του περιβάλλοντος, Προσφέροντας έξυπνη υποστήριξη σε εσάς, τον οδηγό. Πανκατευθυντικοί αισθητήρες γύρω από το όχημα, συμπεριλαμβανομένων και στερεοσκοπικών καμερών, παρακολουθούν την κατάσταση ανά πάσα στιγμή, από τους ελιγμούς στάθμευσης έως την αποφυγή Προσκρούσεων.

Αυτό το σύστημα ενημερώνεται διαισθητικά για εντοπισμό πεζών, και συνεργάζεται με το ενεργητικό σύστημα διεύθυνσης, κάτι που αποτελεί παγκόσμια πρωτιά. Εάν εντοπιστεί πεζός στον δρόμο και επίκειται πρόσκρουση, το σύστημα εφαρμόζει αυτόματα τα φρένα και αποφεύγει τον πεζό, παραμένοντας παράλληλα στην ίδια λωρίδα. Ο οδηγός Προειδοποιείται μέσω της οθόνης head-up 24", της μεγαλύτερης στον κόσμο, που σας κρατάει ενήμερους ανά πάσα στιγμή ενώ οδηγείτε.

ΤΟ ΝΕΟ LEXUS LS

LEXUS CODRIVE

Το νέο Lexus LS προσφέρει υψηλού επιπέδου οδήγηση, κατανοώντας τις προθέσεις σας ενώ οδηγείτε για να έχετε τον έλεγχο. Το βελτιωμένο σύστημα προσθέτει το Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας (Lane Tracking Assist-LTA) και το Σύστημα Ελέγχου Πορείας με Δυναμικό Ραντάρ (Dynamic Cruise Control- DCC), προσφέροντας απρόσκοπτη υποστήριξη για οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο. Παρακολουθώντας τη διαδρομή του οχήματος μπροστά σας, το Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας σας κρατάει στο σωστό δρόμο ακόμα και όταν η σήμανση της λωρίδας δεν αναγνωρίζεται από τα παραδοσιακά συστήματα με κάμερα.

Το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετική αλλά διακριτική οδική βοήθεια, στην οποία μπορείτε να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη. Μην χρησιμοποιείτε το Σύστημα Ασφαλείας Lexus αντί για κανονική οδήγηση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και διαβάστε τις οδηγίες προτού θέσετε σε λειτουργία το σύστημα. Ο οδηγός είναι πάντα υπεύθυνος για την ασφαλή οδήγηση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ LS

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ LEXUS, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΚΑΜΑ LEXUS

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

PLEASE INCREASE THE SIZE OF YOUR BROWSER WINDOW