lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

LEXUS BUSINESS PLUS
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ

Η Εκπληκτική Δημιουργία LEXUS πολλαπλασιάζεται μέσα από το Εταιρικό πρόγραμμα Lexus Business Plus. Ειδικά σχεδιασμένο και εμπνευσμένο για εταιρίες και επαγγελματίες, το πρόγραμμα μένει πιστό στις αρχές της LEXUS για εκπληκτική τελειότητα σε κάθε επίπεδο. Το πάθος της LEXUS για μια πρωτόγνωρη εμπειρία οδήγησης συμπληρώνει τέλεια και το δικό σας πάθος για τη δουλειά σας. Ταυτόχρονα η επιλογή του LEXUS Business Plus αποτελεί επιβράβευση των συνεργατών σας προσδίδοντας κύρος και ασφάλεια στις μετακινήσεις τους.

Τα προνόμια του προγράμματος LEXUS Business Plus συμπυκνώνονται σε 7 άξονες.

+ Aξιοπιστία: Σύμφωνα με το ινστιτούτο J.D. Power & Associates, η Lexus επί σειρά ετών (2012 – 2013 - 2014) βρίσκεται στην κορυφή της έρευνας «Vehicle Dependability Study», αφού τα αυτοκίνητά της παρουσιάζουν το χαμηλότερο ποσοστό βλαβών έναντι εκείνων του ανταγωνισμού.

+ Εγγύηση: Τα αυτοκίνητα Lexus δημιουργούνται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές στον κόσμο. Οι ιδιοκτήτες Lexus απολαμβάνουν ολοκληρωμένη εγγύηση για όλα τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και το υβριδικό σύστημα για 6 χρόνια ή 180.000χλμ. (όποιο παρέλθει πρώτο).

+ Ασφάλεια: H φιλοσοφία LEXUS βασίζεται στην αναζήτηση της τελειότητας. Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές μας, αναλώνουν χρόνια πριν περάσουν στην παραγωγή κάθε μοντέλου. Με τις υψηλότερες προδιαγραφές ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας στον κόσμο, κάθε LEXUS υπερήφανα κερδίζει υψηλή βαθμολογία στο Euro NCAP.

+ Χαμηλό Κόστος Χρήσης (Total Cost of Ownership): Η πολυτελής κατασκευή μιας Lexus τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά δεν αυξάνει αλλά αντιθέτως μειώνει το κόστος χρήσης., Χάρη στην τεχνολογία αιχμής και τις υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι απροσδόκητα χαμηλά. Επιπλέον, η αξεπέραστη τεχνολογία Lexus Hybrid Drive εξασφαλίζει κατά πολύ μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και αυξάνει τη μεταπωλητική αξία.

+ Πρωτοποριακή Περιβαλλοντική Τεχνολογία: Η Lexus σέβεται και φροντίζει το περιβάλλον προσπαθώντας να μειώσει το ενεργειακό της αποτύπωμα στο ελάχιστο.  Χάρη στην τεχνολογική της πρωτοπορία, επιδιώκει να επιτύχει μηδενικές εκπομπές και μηδενικά απόβλητα σε κάθε τομέα της δραστηριότητας. Το έχει πετύχει κατά ένα μεγάλο μέρος, και με τον απαιτούμενο χρόνο και τις απαιτούμενες δεξιότητες που δεν σταματά να αναπτύσσει, αυτό είναι εφικτό. Η «συνεχής βελτίωση», γνωστή ως φιλοσοφία Kaizen αποτελεί μια βαθιά ριζωμένη αρχή για τη LEXUS, την οποία και δεν προδίδει ποτέ.

+ Εξυπηρέτηση Πελατών Lexus: H δημιουργία μιας εκπληκτικής εμπειρίας για τους πελάτες, καθ’ όλη τη διάρκεια κατοχής μιας LEXUS, είναι δέσμευση. Ο σεβασμός στις ανάγκες και τον διαφορετικό τρόπο ζωής των πελατών αποτελεί πρόκληση για να ανταποκρινόμαστε άρτια, όποτε απαιτείται. Με το Pickup & Delivery, Αυτοκίνητο Εξυπηρέτησης και τόσες άλλες μοναδικές υπηρεσίες προδιαγραφών LEXUS η ικανοποίηση των πελατών μας είναι εξασφαλισμένη.

+ Ολοκληρωμένη Τεχνική Υποστήριξη: Οι δεξιοτεχνία και η αρτιότητα που παραδίδουν οι TAKUMI, οι αρχιδεξιοτέχνες της LEXUS, οφείλουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους μαζί με την πορεία κάθε οχήματος. Όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο, κάθε LEXUS οφείλει να φροντίζεται από εξίσου ικανούς δεξιοτέχνες και να κρατάει άθικτη την αρχική της αρτιότητα.

Η Τεχνική Υποστήριξη LEXUS είναι επανδρωμένη από αυτούς τους δεξιοτέχνες που δεν σταματούν να ενημερώνονται, να μαθαίνουν και να εκπαιδεύονται πάνω στις καινοτομίες της μάρκας προσφέροντας κάθε φορά τις υπηρεσίες τους με αφοσίωση ως αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-2808555 ή στείλτε το e-mail σας, στη διεύθυνση fleetsales@lexus.gr για να μάθετε περισσότερα για το τι μπορεί να προσφέρει το πρόγραμμα Lexus Business Plus στην επιχείρησή σας.

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ