Car Service M8

ΚΑΤΟΧΟΙ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ LEXUS

Προσφέρουμε εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, φροντίζοντας εσάς και το Lexus σας.

    Parallax Image 1 Tailored Appointments

LEXUS SERVICE

ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για να μειώσουμε τον αριθμό επισκεπτών στο κέντρο μας οποιαδήποτε στιγμή, παρέχουμε υπηρεσίες service μόνο κατόπιν ραντεβού. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους αναμονής, αλλά η εγγύησή σας θα εξακολουθεί να ισχύει ακόμα και αν το τακτικό service πραγματοποιηθεί καθυστερημένα ή έχοντας υπερβεί το όριο της χιλιομετρικής κάλυψης. Είμαστε ευγνώμονες για την υπομονή σας.

    Parallax Image 2 Safety

LEXUS SERVICE

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

Τα μέλη της ομάδας μας θα τηρούν συνεχώς τις αποστάσεις ασφαλείας και το όχημά σας θα απολυμαίνεται πλήρως πριν και μετά τις εργασίες service. Δεν θα χρειάζεται να αγγίζετε πόμολα θυρών ή άλλες επιφάνειες. Οι όποιες πληρωμές και τα έγγραφα θα ψηφιοποιούνται, ώστε να αποφεύγονται οι περιττές επαφές. Αντισηπτικό gel χεριών θα διατίθεται σε όλες τις περιπτώσεις.

    Parallax Image 3 Remain at Home

LEXUS SERVICE

ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Εάν είστε επιφυλακτικοί με τις επισκέψεις στα καταστήματά μας, μπορούμε να παραλάβουμε το όχημα και να το επιστρέψουμε στο σπίτι σας. Και σε αυτή την περίπτωση το όχημά σας θα απολυμαίνεται πλήρως κατά την παραλαβή και την παράδοση.

ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΣ LEXUS

Η ομάδα καταρτισμένων τεχνικών και ειδικών σέρβις που διαθέτουμε, θα σας προσφέρει ένα εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης, διασφαλίζοντας τις βέλτιστες επιδόσεις του Lexus σας.

    car service key features A
 • ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ LEXUS

  Οι Τεχνικοί της Lexus έχουν τόσες δεξιότητες χάρη στην πολυετή εμπειρία και την τεχνική τους κατάρτιση, καθώς και την αφοσίωσή τους στην Lexus και τη βαθιά τους γνώση για κάθε μοντέλο της σειράς. Χάρη στις τακτικές ενημερώσεις για θέματα μηχανολογικά και τεχνολογικά, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι γνώσεις των τεχνικών μας είναι πάντοτε επίκαιρες και άρτιες.

 • ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ LEXUS

  Τα ανταλλακτικά της Lexus σχεδιάζονται και παράγονται με την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια που δίνουμε και στα αυτοκίνητά μας, και δοκιμάζονται από τους Τεχνικούς της Lexus κάθε μέρα. Η Αντιπροσωπεία της Lexus διαθέτει διαγνωστικό εξοπλισμό και εργαλεία ειδικά σχεδιασμένα για το Lexus σας.

 • ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

  Τα σωστά διαγνωστικά εργαλεία αυτοκινήτου είναι ζωτικής σημασίας για να επιστρέψετε στην κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό. Κάθε διαγνωστικό εργαλείο προσφέρει γρήγορη και ακριβή αξιολόγηση του οχήματός σας, και επιβεβαιώνει την προέλευση τυχόν προβλημάτων. Με ενημερώσεις του αυθεντικού λογισμικού μέσω των διαγνωστικών εργαλείων Lexus, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση και βέλτιστη υγεία του οχήματός σας.

 • ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ LEXUS ΣΑΣ

  Από τα ολοκαίνουρια Lexus έως τα Lexus που έχουν ξεπεράσει τα 100.000 χλμ, κάθε σέρβις περιλαμβάνει ελέγχους, ρυθμίσεις και αντικατάσταση λιπαντικών και φίλτρων, ειδικά για την ηλικία και τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου σας.

 • ΟΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ LEXUS

  Ο Οπτικός Έλεγχος Ασφάλειας Lexus είναι μια επιθεώρηση που εκτελείται από έναν τεχνικό της Lexus, ο οποίος ελέγχει όλα τα βασικά τμήματα του Lexus σας. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα ελαστικά, το τιμόνι, τα φρένα, τα φώτα, το σασί, η εξάτμιση και η στάθμη των υγρών. Με την ολοκλήρωση του ελέγχου, θα λάβετε μία αναφορά ελέγχου ασφαλείας, η οποία θα αναφέρει τυχόν επείγουσες εργασίες που πρέπει να γίνουν, καθώς και συστάσεις για εργασίες που πρέπει να γίνουν στο εγγύς μέλλον. Μπορείτε να κλείσετε έναν δωρεάν Οπτικό Έλεγχο Ασφαλείας ανά πάσα στιγμή, μέσω της τοπικής σας Αντιπροσωπείας της Lexus.

 • ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ

  Σε όλα τα σέρβις περιλαμβάνεται και Έλεγχος Υγείας Υβριδικού. Στο πλαίσιο αυτής της πλήρους επιθεώρησης, ένας εξειδικευμένος τεχνικός ελέγχει ολόκληρο το Υβριδικό σας σύστημα και σας παρέχει μία λεπτομερή γραπτή αναφορά, ώστε να γνωρίζετε σε τι οφείλεται κάθε απαιτούμενη συντήρηση.