2019 lexus ct 200h sport hero

SELF-CHARGING HYBRID CT

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Το δυναμικό, πολυτελές πεντάθυρο υβριδικό Lexus CT hatchback που ταιριάζει απόλυτα με τη ζωή στην πόλη.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ CT

Ανανεωμένο για το 2018, το πεντάθυρο compact συνδυάζει εξελιγμένη αστική εμφάνιση με μοναδική τεχνοτροπία Lexus και τις πιο προηγμένες τεχνολογίες μας. Βιώστε μία αποκλειστική μορφή πολυτέλειας με υπέροχα φινιρισμένο δέρμα, καλαίσθητα ξύλινα ένθετα και άψογο χρώμα. Το CT 200h προσφέρει εξαιρετική οδηγική άνεση και αποτελεσματική υβριδική απόδοση. Στη σχεδόν αθόρυβη λειτουργία EV (Electric Vehicle) κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, δεν καταναλώνει βενζίνη, παράγει μηδενικές εκπομπές επειδή είναι Self-Charging Hybrid Lexus.


 

 
  2018 lexus ct 200h my18 key features
 • Πλήρως υβριδική τεχνολογία

  Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακή τεχνολογία, το Lexus CT αναμιγνύει βενζινοκίνηση και ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας οδηγική άνεση και ευελιξία, μαζί με μειωμένες εκπομπές και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Με το Self-Charging Hybrid Drive της Lexus είστε πάντοτε φορτισμένοι και έτοιμοι να ξεκινήσετε.

 • Ανανεωμένος τολμηρός σχεδιασμός

  Τραβήξτε τα βλέμματα στην πόλη με τη χαρακτηριστική μπροστινή μάσκα του CT 200h, τα φώτα LED και τη δυναμική πίσω όψη. Δώστε προσωπικό χαρακτήρα στην εμφάνισή του, επιλέγοντας ανάμεσα στα εντυπωσιακά νέα χρώματα και τις εσωτερικές ταπετσαρίες δύο τόνων.

 • Καλωσόρισμα «Omotenashi»

  Από τον σειριακό φωτισμό που σας καλωσορίζει διακριτικά όταν προσεγγίζετε το όχημα, ως το εξατομικευμένο εσωτερικό, το CT σας υποδέχεται με το πνεύμα της ιαπωνικής φιλοξενίας «Omotenashi», για να νιώθετε σαν στο σπίτι σας.

 • Δεξιοτεχνία Takumi

  Κάθε CT 200h παράγεται υπό την επίβλεψη αριστοτεχνιτών «Takumi», οι οποίοι ελέγχουν ότι το κάθε CT ανταποκρίνεται στα βραβευμένα πρότυπα ποιότητας της Lexus. Προσφέρουν επιδεξιότητα και τεχνική, αποτέλεσμα δεκαετιών εμπειρίας, για την παραγωγή μοναδικών φινιρισμάτων και μηχανολογίας ακριβείας.

 • Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας LSS+

  Απολαύστε πιο έξυπνη υποστήριξη και πιο ξεκούραστη οδήγηση με τα χαρακτηριστικά ενεργητικής ασφάλειας Lexus Safety System+. Σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης, Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας, Σύστημα Ειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας με Έλεγχο Διεύθυνσης, Αυτόματη Λειτουργία Προβολέων, Αutomative Cruise Control και Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Κυκλοφορίας.

  Μάθετε περισσότερα για το Σύστημα Ασφάλειας Lexus +

 • CT Sport

  Ανακαλύψτε το έντονο στυλ του ολοκαίνουργιου μοντέλου CT 200h Sport. Η χαρακτηριστική μάσκα, οι καθρέφτες και οι 17" ζάντες αλουμινίου δίνουν στο CT 200h Sport μια πιο τολμηρή και πιο δυναμική εμφάνιση.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ

Διαμορφώστε το CT βάσει των προτιμήσεών σας, πειραματιστείτε με τις χρωματικές επιλογές, ή συνεχίστε με την εξερεύνηση των χαρακτηριστικών και τη γκαλερί.

Κάντε κλικ για περιστροφή

CT 200h Elegant LSS+ / Κόκκινο

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ CT

Το CT 200h ξεχωρίζει γιατί είναι ένα πραγματικά πολυτελές μικρό αυτοκίνητο, που κινείται χάρη στην πιο προηγμένη Self-Charging Hybrid τεχνολογία στον κόσμο - ένα μοναδικό μείγμα ποιότητας, χειροποίητης άνεσης και εξελιγμένης οικονομίας καυσίμου, συγκεντρωμένο σε ένα πεντάθυρο hatchback.

 • ΒΙΩΣΤΕ ΤΟ CT

  Το παραπάνω μοντέλο δεν είναι αντιπροσωπευτικό της σειράς.

ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΣ