ΤΟ ΝΕΟ ES

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία, με μια κβαντική μετατόπιση στο design, την πολυτέλεια, την οδηγική απόλαυση και την πρωτοποριακή τεχνολογία.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Το συναρπαστικό και τολμηρά προκλητικό Lexus ES καταρρίπτει το κατεστημένο των executive σεντάν. Χάρη σε μια τολμηρή νέα προσέγγιση στον σχεδίαση, κατορθώσαμε να το κάνουμε πιο χαμηλό, πιο φαρδύ και πιο κομψό. Το ES συνδυάζει μια εντυπωσιακή κουπέ σιλουέτα με την ευρυχωρία και τον εκλεπτυσμό μιας σεντάν ναυαρχίδας, προσφέροντας κομψότητα και άνεση σε ένα εξαιρετικό όχημα.


 

 
  2019 lexus es hybrid key features
 • Ριζοσπαστικός νέος σχεδιασμός

  Χάρη στο σασί του, το ES παρουσιάζει ένα κομψό πλευρικό προφίλ, πλατιά πρόσοψη και χαμηλό κέντρο βάρους. Επιπλέον, και παρά την κουπέ γραμμή του, το executive σεντάν μας προσφέρει άνεση χώρου για όλους τους επιβάτες.

 • Υβριδικό σύστημα 4ης γενιάς

  Κατά την οδήγηση στην πόλη, το επαναστατικό Αυτοφορτιζόμενο Υβριδικό σύστημα συχνά μεταβαίνει στη λειτουργία Ηλεκτρικού Οχήματος, εξασφαλίζοντας έτσι μηδενικές εκπομπές ρύπων.

 • Πιλοτήριο εστιασμένο στον οδηγό

  Η οθόνη HUD επιτρέπει στους οδηγούς να επικεντρώνονται στην οδήγηση. Ο διακόπτης Επιλογής Λειτουργίας Οδήγησης έχει τοποθετηθεί δίπλα στην κουκούλα του πίνακα οργάνων έτσι ώστε να είναι προσβάσιμος χωρίς να αλλάζει θέση ο οδηγός. Η θέση οδήγησης μειώνει την κόπωση και προσφέρει ένα εξαιρετικό αίσθημα εναγκαλισμού.

 • Νέος χώρος πιλοτηρίου

  Η προηγμένη λειτουργικότητα ΗΜΙ (Διεπαφή Ανθρώπου-Μηχανής) συνδυάζει έναν καλαίσθητο σχεδιασμό που προσφέρει διαισθητική και εύκολη λειτουργία, συνδεδεμένες προβολές με αίσθηση βάθους, και εξατομίκευση σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

 • Σχεδιασμός εμπνευσμένος από τα σπαθιά Hadori

  Οι αρχιτεχνίτες Takumi επιβλέπουν την κάθε μοναδική λεπτομέρεια, από τις ραφές των καθισμάτων έως τα κομψά διακοσμητικά F Aluminium στην καμπίνα, εμπνευσμένα από την ομορφιά ενός στιλπνού ιαπωνικού σπαθιού Hadori.

 • Ανώτερη ασφάλεια

  Για την "ανάγνωση" του δρόμου, έχουμε εξοπλίσει το ES με το πιο πρόσφατο Σύστημα Ασφάλειας Lexus +, το οποίο περιλαμβάνει εντοπισμό πεζών τη νύχτα, εντοπισμό ποδηλάτων, Υποβοήθηση Εντοπισμού Λωρίδας και ένα Σύστημα Προσαρμοστικής Υψηλής Δέσμης δύο σταδίων.

 • Δυναμικός Έλεγχος Πορείας με Ραντάρ

  Προσφέροντας λειτουργίες Μέγιστης Ταχύτητας και Υποβοήθησης Οδικής Σήμανσης, ο Δυναμικός Έλεγχος Πορείας με Ραντάρ βοηθάει τον οδηγό να διατηρεί ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Όταν ο δρόμος είναι ελεύθερος, το ES αυτόματα επιταχύνει και επανέρχεται στην προκαθορισμένη ταχύτητα πορείας.

 • Παρουσιάζουμε το ES F SPORT

  Ανακαλύψτε επιπρόσθετα χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων δύο χρωματικές επιλογές, AVS στον βασικό εξοπλισμό, αποσβεστήρες μπροστά και πίσω, αεροτομή στο πίσω μέρος, τροχούς 19 ιντσών, ένα μαύρο πλέγμα και ένθετα αλουμινίου, καθώς και αλουμινένια πεντάλ.

 • Σύστημα αξιολόγησης με 5 αστέρια

  Το νέο Lexus ES μόλις διαπιστεύτηκε από την Euro NCAP ως το ασφαλέστερο Premium Sedan που δοκιμάστηκε ποτέ. Αφού έλαβε αξολόγηση με 5 αστέρια για το 2018. Το Lexus Safety System+ αποτελείται από προηγμένες τεχνολογίες Ενεργητικής Ασφάλειας που βοηθούν στην αποφυγή τριών από τους πιο συνηθισμένους τύπους ατυχημάτων: πρόσκρουση με προπορευόμενο όχημα, απομάκρυνση από τη λωρίδα και πρόσκρουση με πεζό.

  Διάβασε περισσότερα

  Διάβασε περισσότερα

ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΣ