ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ LEXUS ES
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ LEXUS ES

Μετά από έξι γενιές επιτυχίας στην κατηγορία των μεσαίων sedan, το έβδομης γενιάς ολοκαίνουργιο Lexus ES χαράσσει μια νέα, πιο δυναμική και φιλόδοξη πορεία.

Θα διαπιστώσετε ότι το νέο ES είναι πιο ευρύχωρο, πιο αθόρυβο και πιο ασφαλές από ποτέ, ενώ θα απολαύσετε κορυφαίες επιδόσεις και τεχνολογίες ασφαλείας και ένα επίπεδο αποδοτικότητας που σπάνια συναντά κανείς σε αυτήν την κατηγορία.

Το Lexus ES θα διατίθεται με νέο, αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα 300h.


 

 
  2019 lexus es key features
 • ΔΥΝΑΜΙΚΗ

  Tο νέο ES, ανέκαθεν γνωστό για την πολυτέλεια και την εκλεπτυσμένη άνεσή του, ενισχύει τα δυνατά του σημεία με ένα ολοκαίνουριο πλαίσιο που προσδίδει στο αυτοκίνητο μια ισχυρή και δυναμική ταυτότητα για ακόμα καλύτερες οδηγικές επιδόσεις.

 • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

  Το νέο ES είναι βασισμένο στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα Global Architecture - KA (GA - K). Είναι μακρύτερο, φαρδύτερο και χαμηλότερο από τον προκάτοχό του ενώ το πιο μακρύ μεταξόνιο επιτρέπει την τοποθέτηση των τροχών πιο κοντά στις γωνίες του αυτοκινήτου, με φαρδύτερα πέλματα ελαστικών εμπρός και πίσω.

 • ΕΚΔΟΣΗ F SPORT

  Τα μοντέλα F SPORT - για πρώτη φορά και στην γκάμα ES - υιοθετούν αρκετά πρόσθετα χαρακτηριστικά, ξεκινώντας από τη χαρακτηριστική εμπρόσθια μάσκα τύπου F Sport, μοτίβο που επαναλαμβάνεται και στις εμπρόσθιες εγκοπές της, μιας εκλεπτυσμένης πίσω αεροτομής, πλαινών εμβλημάτων και σκούρας χαμηλωμένης ποδιάς που προσδίδουν στην sport εμφάνιση, καθώς και των 19'' τροχών που μοιάζουν με αυτούς του Lexus LC coupé. Η δυναμική όψη ολοκληρώνεται με δύο αποκλειστικά χρώματα - Μπλε Heat και Λευκό F - που διατίθενται μόνο στην έκδοση F SPORT.

 • 
 

 
  2019 lexus es exterior

  ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ES

  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  Το νέο ES βασίζεται στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα Global Architecture - KA (GA - K) που επιτρέπει στους σχεδιαστές της Lexus να εξερευνήσουν τα όρια σχεδιασμού πολυτελών sedan. Η χαρακτηριστική του εμφάνιση με έντονη κλίση προς τα κάτω, αναδεικνύει ένα δυναμικό ρευστό σχήμα. Το πίσω μέρος, καθαρό και ανάγλυφο, με προβολείς LED που αγκαλιάζουν τα πίσω μικρά παράθυρα, δημιουργεί μία συνεχή δυναμική γραμμή ορατή από κάθε γωνία. Στην παλέτα περιλαμβάνονται 12 χρώματα, με νέες αποχρώσεις του μπεζ και του πράσινου.

 • 
 

 
  2019 lexus es interior

  ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ES

  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

  Σχεδιάζοντας την εμφάνιση και την αισθητική του αυτοκινήτου, ο Αρχιμηχανικός του ES, Yasuo Kajino και η ομάδα του είχαν ως αφετηρία την ιδέα του Lexus Future Interior, που συνδυάζει ένα πιλοτήριο επικεντρωμένο στον οδηγό και έναν ευρύχωρο και άνετο χώρο για τον συνοδηγό. Θα είναι ένας χώρος με προαιρετικό σύστημα πλοήγησης και συνδεδεμένες υπηρεσίες. Η πλοήγηση προσφέρει μία οθόνη πολυμέσων 12,3'' και ένα χειριστήριο αφής Remote Touch, δεύτερης γενιάς. Η φωνητική αναγνώριση επεκτείνεται και στον ανέπαφο χειρισμό smartphone από τον οδηγό.

 • 
 

 
  2019 lexus es performance

  ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ES

  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  Σύμφωνα με τον Αρχιμηχανικό Yasuhiro Sakakibara, το ES έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει ένα θεμελιωδώς υψηλότερο επίπεδο απόδοσης από οποιονδήποτε προκάτοχό του. Η ομάδα που ήταν υπεύθυνη για την σχεδίαση του πλαισίου, επιδίωξε να δημιουργήσει μια αίσθηση ιδιαίτερης άνεσης και ευχάριστης ανταπόκρισης σε κάθε κίνηση. Ο επικεφαλής οδηγός δοκιμών του ES, Yoshiaki Ito, εξηγεί: "Θέλουμε κάθε οδηγός να νιώθει τον απόλυτο έλεγχο πίσω από το τιμόνι του ES. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό επίπεδο άνεσης που υπερβαίνει την απλή διασφάλιση μιας ομαλής πορείας".

 • 
 

 
  2019 lexus es hybrid petrol

  ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ES

  ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  Το ES 300h - που θα λανσαριστεί σε Δυτική και Κεντρική Ευρώπη - διαθέτει ένα νέο, τέταρτης γενιάς αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα κίνησης, που εξασφαλίζει εξαιρετική οικονομία καυσίμου, αποκριτικές επιδόσεις και μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Next steps