ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ LEXUS ES

ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ

Όταν άνθρωπος και μηχανή συνεργάζονται, μπορούν να συμβούν απίστευτα πράγματα. Για το σενάριο της τηλεοπτικής διαφήμισης όπου ένα αυτοκίνητο Lexus ES που προβλέπει τις κινήσεις του οδηγού, επιστρατεύτηκε η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) και σκηνοθετήθηκε από έναν βραβευμένο σκηνοθέτη.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ

Η ταινία αναδεικνύει με συγκινητικό τρόπο την ισχυρή κατασκευή και τον σχεδιασμό που καθιστούν το νέο Lexus ES, το πιο διαισθητικό μοντέλο έως σήμερα.

 • ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ

  ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ

  Το πρωτοποριακό σασί του νέου Lexus ES καθιστά το αυτοκίνητο απίστευτα διαισθητικό στην οδήγηση. Τεχνολογικά προηγμένα χαρακτηριστικά υποστηρίζουν τις αποφάσεις σας, δημιουργώντας μια αίσθηση ευχάριστης προβλεψιμότητας, μαζί με ένα αίσθημα γρήγορης ανταπόκρισης σε κάθε κίνηση. Επιπλέον, η Υποβοήθηση Εντοπισμού Λωρίδας υποστηρίζει τη διαίσθησή σας, με υποστήριξη για τη διατήρηση λωρίδας σε συνθήκες κίνησης και σε χαμηλές ταχύτητες.

 •     2019 lexus es driven by intuition cinemagraph designed to protect

  ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ

  ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ

  Το νέο ES διατίθεται εξοπλισμένο με το Σύστημα Ασφάλειας Lexus +. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο ώστε να υποστηρίζει τη συναίσθηση του οδηγού, τη λήψη αποφάσεων και τη λειτουργία του οχήματος σε διάφορες ταχύτητες και συνθήκες. Η τεχνολογία στο ES αντιδρά, συμπληρώνοντας τις δικές σας αισθήσεις και προλαμβάνοντας τις προσκρούσεις.

  Eπισκεφθείτε το Σύστημα Ασφάλειας Lexus

    2019 lexus es background desktop 1920

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) που δημιούργησε το σενάριο για την τηλεοπτική διαφήμιση είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας και συλλογής δεδομένων. Αφού γράφτηκε το σενάριο, ανατέθηκε στον βραβευμένο σκηνοθέτη Kevin MacDonald η αποστολή να του δώσει σάρκα και οστά. Η χρήση ενός σεναρίου που δημιουργήθηκε μέσω ΑΙ, ήρθε να αμφισβητήσει τις πεποιθήσεις όλων των εμπλεκομένων για το τι είναι δυνατό και τι όχι.

    2019 lexus es background desktop 1920