2018 lexus rx l hero

RX L

ΕΝΑ ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ SUV

Η χωρητικότητα και η ελευθερία κινήσεων ενός επταθέσιου SUV, σε ένα κομψό και στυλάτο όχημα.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ RΧ L

Το RX L, ένα οικογενειακό SUV που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην πολυτέλεια, είναι κομψό, ευρύχωρο και κατασκευασμένο έτσι ώστε ο κάθε επιβάτης να νιώθει άνεση και προστασία. Αυτή η ευέλικτη προσθήκη στην γκάμα SUV που προσφέρουμε, διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων και ενισχυμένη χωρητικότητα αποσκευών, ενώ παράλληλα διατηρεί την κομψή μορφή που χαρακτηρίζει το SUV RX. Ο δραματικός συνδυασμός έντονων αιχμών και καμπυλών, αναδεικνύεται από τη χαρακτηριστική τραπεζοειδή μάσκα της Lexus και ένα κομψό επιχρωμιωμένο πλαίσιο, ενώ το εσωτερικό διαθέτει καμπίνα ακριβείας και πρωτοποριακή τεχνολογία που μπορεί να προσαρμοστεί στο στυλ σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε το RX L που σας αξίζει.


 

 
  2018 lexus rx l key features
 • Μακρύτερο αμάξωμα

  Χάρη στο μεγαλύτερο αμάξωμα - το RX L είναι 110mm (4,3 ίντσες) μακρύτερο από το πενταθέσιο μοντέλο - και την πιο έντονη κλίση του πίσω παρμπρίζ, αυτό το πολυτελές SUV διαθέτει ενισχυμένη ευελιξία φόρτωσης, καθώς και επτά άνετα καθίσματα.

 • Τελευταία λέξη του στυλ

  Χάρη στις κομψές μαύρες κολώνες C που κάνουν την οροφή να μοιάζει να αιωρείται, τα πίσω φώτα LED που ενσωματώνονται στους πίσω προφυλακτήρες, και τη χαρακτηριστική τραπεζοειδή μάσκα Lexus στο επίκεντρο, το RX L συνδυάζει την ευελιξία ενός SUV με όλα τα στοιχεία ενός δυναμικού design.

 • Σύστημα κλιματισμού τριών ζωνών

  Κάθε επιβάτης μπορεί να προσδοκά σε ένα άνετο ταξίδι, με έξυπνα χαρακτηριστικά όπως το σύστημα ελέγχου κλιματισμού τριών ζωνών, που προσφέρει στους επιβάτες της τρίτης σειράς ξεχωριστή ζώνη κλιματισμού και αεραγωγούς.

 • Μοναδικά Πολυμέσα

  Το σύστημα Display Audio του οδηγού περιλαμβάνει οθόνη 12,3 ιντσών, ραδιόφωνο AM/FM, ήχο Bluetooth®, μικρόφωνο φωνητικής αναγνώρισης, υποδοχή κάρτας micro SD, υποδοχή AUX, δύο θύρες USB και ηχοσύστημα Mark Levinson Premium surround 15 ηχείων, ενώ οι επιβάτες στη δεύτερη σειρά έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ειδικές θύρες USB για τις δικές τους συσκευές πολυμέσων.

 • Σύστημα Ασφάλειας Lexus Safety System+

  Χάρη στο Σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης (PCS) μπορεί τώρα να εντοπίζει πεζούς ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ποδήλατα κατά τη διάρκεια της ημέρας, τo Σύστημα Διατήρησης Λωρίδας (LΤA), την Σύστημα Αυτόματη Υψηλή Δέσμη Φωτιστικών Σωμάτων (AHB) και Dynamic Radar Cruise Control, αλλά και τους αερόσακους τύπου κουρτίνας που καλύπτουν το ύψος και το πλάτος και των τριών σειρών καθισμάτων, το RX L είναι τόσο ασφαλές όσο είναι και κομψό.

ΒΙΩΣΤΕ ΤΟ RΧ L

Με μια επιλογή από υβριδικά συστήματα και βενζινοκινητήρες, καθώς και εξαιρετικά συστήματα χειρισμού και οικονομίας καυσίμου στον βασικό εξοπλισμό, το RX L σάς προσφέρει μια οδηγική εμπειρία που υπερβαίνει κατά πολύ τις προσδοκίες για ένα SUV. Η ευελιξία και η άνεση χώρου συνδυάζονται με όμορφη εμφάνιση τύπου κουπέ, ρευστή σιλουέτα και άψογη κατασκευή της καμπίνας, προσφέροντάς σας ένα κομψό, αθλητικό οικογενειακό όχημα.

 • ΒΙΩΣΤΕ ΤΟ RΧ L

  Το παραπάνω μοντέλο δεν είναι αντιπροσωπευτικό της σειράς.


 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

ΚΑΤΟΧΟΙ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Μεταμορφώστε το Lexus σας σε συνδεδεμένο αυτοκίνητο. Η εφαρμογή Lexus Link για κινητά σας προσφέρει πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσιών, όπως το «find my car», η καθοδήγηση τελευταίου μιλίου, ο σχεδιασμός ταξιδιών και οι ηλεκτρονικές υπενθυμίσεις συντήρησης.

ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΣ