ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ RΧ

Οι τολμηρές και εμφατικές γραμμές του ανοίγουν τον δρόμο για έναν κόσμο απαράμιλλης άνεσης, ευρυχωρίας και πολυτέλειας. Είναι απλό, σε κανένα άλλο crossover δεν θα βρείτε τέτοιο επίπεδο εξέλιξης. Διαθέσιμο με υβριδικό σύστημα κίνησης, το νέο Lexus RX 450h προσαρμόζεται στις ακριβείς απαιτήσεις σας.

Προδιαγραφές
Διαστάσεις
Yβριδικός κινητήρας
7.7
Επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα (δευτ.)
7.7
Κατανάλωση Μικτή WLTP (λτ/100χλμ)
173
CO₂ Μικτός Κύκλος WLTP (γρ/χλμ)

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ

Δεν χρειάζεται φόρτιση των μπαταριών, το νέο Lexus RX είναι self charging hybrid με την πρωτοποριακή τεχνολογία.

ΜΗΔΕΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ

Μηδενικές εκπομπές ρύπων κατά την ηλεκτρική κίνηση.

LEXUS HYBRID ELECTRIC

ΤΟ HYBRID ELECTRIC ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΡΗ

Η πιο αξιόπιστη Hybrid Electric τεχνολογία στον κόσμο έχει επιτρέψει σε 1,5 εκατομμύριο ιδιοκτήτες Lexus να οδηγήσουν συνολικά μέχρι τον Άρη και πίσω... πάνω από 1.000 φορές. Αυτό είναι το Hybrid Electric που οδήγησε μέχρι τον Άρη.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ

Διαμορφώστε το RX βάσει των προτιμήσεών σας, πειραματιστείτε με τις χρωματικές επιλογές, ή συνεχίστε με την εξερεύνηση των χαρακτηριστικών και τη γκαλερί.

Κάντε κλικ για περιστροφή

undefined / undefined

ΑΝΕΣΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΟΣ

Δημιουργώντας ένα νέο σημείο αναφοράς για το Lexus SUV, το τελευταίο RX είναι ακόμη πιο απολαυστικό στην οδήγηση. Έχει λάβει το Βραβείο Auto Express Driver Power, και διαθέτει σημαντική πολυτέλεια, άνεση χώρου, αλλά και μια προσεκτικά σχεδιασμένη, ηχομονωμένη καμπίνα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ RX

Από τους κατασκευαστές του πρώτου στον κόσμο πολυτελούς SUV, έρχεται το τέταρτης γενιάς RX, που μαγνητίζει τα βλέμμα όπου βρεθεί. Μέσα και έξω, το RX αμφισβητεί κάθε προκατάληψη αναφορικά με το πώς πρέπει να είναι ένα SUV. Περάστε στο εσωτερικό για να εκτιμήσετε την τεχνική και την ποιότητα, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την πρωτοποριακή τεχνολογία ασφάλειας. Βιώστε το Lexus RX, το SUV που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

 • For the best possible experience, please enable Motion & Orientation Access.

 • ΒΙΩΣΤΕ ΤΟ RX

  Το παραπάνω μοντέλο δεν είναι αντιπροσωπευτικό της σειράς.

    Connect to the future 1920x1080 hero picture

ΚΑΤΟΧΟΙ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Μεταμορφώστε το Lexus σας σε συνδεδεμένο αυτοκίνητο. Η εφαρμογή Lexus Link για κινητά σας προσφέρει πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσιών, όπως το «find my car», η καθοδήγηση τελευταίου μιλίου, ο σχεδιασμός ταξιδιών και οι ηλεκτρονικές υπενθυμίσεις συντήρησης.

    car models sanitise your lexus hero

ΚΑΤΟΧΟΙ

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΕΤΕ ΤΟ LEXUS ΣΑΣ

Πολλοί από εμάς οδηγούμε λιγότερο αυτόν τον καιρό, που σημαίνει ότι πρέπει να ελέγχουμε τακτικά τα οχήματά μας, ώστε να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση. Μάθετε τι πρέπει να κάνετε μέσα και έξω από το αυτοκίνητό σας.

ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΣ