v11 2018 lexus ux hero

LEXUS UX

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡEMΙΕΡΑ ΤΟΥ COMPACT CROSSOVER

Καλωσορίστε το νέο μας Compact SUV

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Το Lexus UX compact crossover κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2018. Με τη δυναμική σχεδίαση ενός SUV και τον ευέλικτο χειρισμό ενός hatchback, το UX έρχεται να προσθέσει μια μοναδική νότα πολυτέλειας στην καθημερινότητα της πόλης.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ UX

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ UX


 

 
  2018 lexus ux key features
 • ΜΟΝΑΔΙΚΗ SUV ΣΧΕΔΙΑΣΗ

  Η κομψή και ξεχωριστή εξωτερική σχεδίαση καθιστά το UX μοναδικό στην κατηγορία του, συνδυάζοντας κορυφαία ασφάλεια και άνεση σε μια ολοκληρωμένη πρόταση.

 • ΕΥΡΕΙΑ ΘΕΑΣΗ

  Στο εσωτερικό της καμπίνας, η θέση του οδηγού έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μία ιδιαιτέρως ευρεία θέα του δρόμου και εξαιρετική εργονομία από μια ιδανικά ανυψωμένη θέση.

 • HATCHBACK ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

  Όντας το πρώτο Lexus που αναπτύχθηκε από τη νέα αρχιτεκτονική πλατφόρμα (GA-C), το UX διαθέτει το χαμηλότερο κέντρο βάρους στην κατηγορία του και εξαιρετική ακαμψία, προσφέροντας μία ευχάριστη οδηγική εμπειρία που προσομοιώνει αυτή ενός hatchback.

 • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

  Στο εσωτερικό, η αριστοτεχνία και η ποιότητα Lexus είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. To UX προσφέρει μια σειρά από νέες επιλογές για το σαλόνι του εμπνευσμένες από την Ιαπωνική κουλτούρα, όπως τη μοναδική υφή του Ιαπωνέζικου χαρτιού ή τον παραδοσιακό τρόπο συρραφής δερμάτων τύπου "Sashiko".

 • ΑΥΤΟΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ LEXUS

  Ένα νέο αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα τέταρτης γενιάς, βρίσκεται στην καρδιά του UX 250h, με καλύτερες αποδόσεις και πιο ισχυρό ηλεκτροκινητήρα. Προετοιμαστείτε να αμφισβητήσετε τις προσδοκίες σας για την υβριδική οδήγηση.

 • 
 

 
  2018 lexus ux portrait go beyond

  LEXUS UX

  ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ CROSSOVER

  Αψηφώντας τη συνηθισμένη όψη των crossover, το ολοκαίνουργιο Lexus UX προκαλεί την κατηγορία συνδυάζοντας μοναδικά το έντονα αστικό προφίλ με το στοιχείο της αδιαμφισβήτητης δύναμης. Στα πλάγια, το αμάξωμά του διακρίνεται από μια σειρά από καθαρές, δυναμικές γραμμές που ενδυναμώνουν τη μοναδική αισθητική του.

  Στο εμπρός μέρος, η ξεχωριστή χαρακτηριστική μάσκα μοιάζει να πηγάζει από το έμβλημα Lexus που βρίσκεται στο κέντρο, ενώ οι προβολείς LED τριών κατευθύνσεων τονίζονται από τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας σε σχήμα βέλους.

  Με γνώμονα τη γνήσια καινοτομία, η ομάδα σχεδίασης του UX ανέπτυξε πολλές αεροδυναμικές προσθήκες. Αυτές περιλαμβάνουν ένα πτερύγιο που προσαρμόζεται στο πίσω φως και ενισχύει τη σταθερότητα του οχήματος σε πλευρικούς ανέμους καθώς και τα κλιμακωτά πτερύγια στους θόλους των τροχών που βελτιώνουν το χειρισμό στις στροφές.

 • 
 

 
  2018 lexus ux portrait embrace japanese

  LEXUS UX

  ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

  Για το ολοκαίνουργιο crossover Lexus UX, η δημιουργική μας ομάδα θέλησε να ξεπεράσει τα συνηθισμένα όρια της σχεδίασης τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του.

  Ο πίνακας των οργάνων στο εσωτερικό του UX δίνει την αίσθηση πως αποτελεί απρόσκοπτη επέκταση της επιφάνειας που ορίζει το παρμπρίζ από το κάθισμα του οδηγού. Αυτή η έξυπνη σχεδιαστικά οπτική επιτρέπει στον οδηγό να αντιλαμβάνεται με ακρίβεια το μέγεθος του UX και σε συνδυασμό με την ευρεία ορατότητα, καθιστά εξαιρετικά εύκολο το χειρισμό του στην πόλη.

  Η καμπίνα επενδύεται με δερμάτινη ταπετσαρία, όπου χάρη στη δεξιοτεχνία των Takumi έχει συρραφτεί με μια ειδική τεχνική "Sashiko", που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση των στολών Τζούντο και Κέντο. Επιπλέον, διατίθεται και μια νέα εσωτερική επένδυση ή οποία αναπαριστά το ντελικάτο χάρτινο μοτίβο των συρόμενων θυρών τύπου "Shoji" που συχνά συναντάται στα Ιαπωνικά σπίτια.

 • 
 

 
  2018 lexus ux portrait seek new

  LEXUS UX

  ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

  Ξεκινώντας από μηδενική βάση με καινούργιο σασί και ανάρτηση, το άκαμπτο σώμα του UX και το χαμηλό κέντρο βάρους του, το καθιστούν ένα ευέλικτο και διασκεδαστικό crossover. H ισχύς του UX 250h προέρχεται από ένα αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, το οποίο επιτυγχάνει χαμηλές εκπομπές ρύπων, ενώ διατίθεται και με All-Wheel Drive.

  Διαθέτοντας πολλές καινοτόμες τεχνολογίες, όπως το Panoramic View Monitor και το παγκοσμίου επιπέδου σύστημα Mark Levinson® Premium Surround, όλες οι εκδόσεις UX είναι εξοπλισμένες με το Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας Lexus Safety System+ στον βασικό εξοπλισμό. Το LSS+ περιλαμβάνει Σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης με Ανίχνευση Πεζών και Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας με Σύστημα Ανίχνευσης για να διατηρείτε την πορεία σας. Το Προσαρμοζόμενο Σύστημα Ελέγχου Πορείας ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητά σας σε σχέση με εκείνη του προπορευόμενου οχήματος, ενώ το Προσαρμοζόμενο Σύστημα Υψηλής Δέσμης βελτιώνει την ορατότητα σας τη νύχτα.

Next steps