ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ UX

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ COMPACT SUV

Το ολοκαίνουριο Lexus UX έρχεται να προκαλέσει ό,τι έχει προηγηθεί. Ο τολμηρός του σχεδιασμός εκφράζει μια πρόδηλη δύναμη. Παράλληλα, οι κομψά ανάγλυφες επιφάνειές του υποδηλώνουν έναν χαρακτήρα ταυτόχρονα στυλάτο και δυναμικό.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ UX

Από την προκλητική πρόσοψη με τη δραματική τραπεζοειδή μάσκα Lexus, έως την σπορ σιλουέτα και την τολμηρή σχεδίαση στο πίσω μέρος, το ολοκαίνουριο Lexus UX προσεγγίζει με εντελώς νέο τρόπο τη σχεδίαση των Compact SUV. Και το εσωτερικό είναι εξίσου συναρπαστικό, με σχεδίαση που βασίζεται στην ιαπωνική αρχιτεκτονική έννοια του "engawa", όπου τα όρια ανάμεσα στο μέσα και στο έξω ενώνονται απρόσκοπτα. Θα νιώσετε εντελώς σαν στο σπίτι σας σε ένα πολυτελές περιβάλλον εστιασμένο στον οδηγό, το οποίο μοιάζει μοιάζει μεν ανοιχτό, αλλά είναι ταυτόχρονα ασφαλές.


 

 
  2019 lexus ux presales key features
 • Hatchback Χειρισμός

  Απολαύστε τη δυναμική θέση οδήγησης και την εξαιρετική ορατότητα ενός σύγχρονου crossover. Το χαμηλό κέντρο βάρους και η άκαμπτη πλατφόρμα επιτρέπουν στο UX να παρέχει ακρίβεια και δυναμική οδήγησης που δεν θα περίμενε κανείς από ένα SUV. Αυτό ενισχύεται περαιτέρω χάρη στους μοναδικούς αεροδυναμικούς σταθεροποιητές που έχουν ενσωματωθεί διακριτικά στους θόλους των τροχών και στα πίσω φώτα, προσφέροντας εξαιρετική ευστάθεια σε μεγάλες ταχύτητες και σε πλευρικούς ανέμους.

 • Ενισχυμένη απόδοση

  Το UX προσφέρεται με ένα σύστημα κίνησης τελευταίας τεχνολογίας, αυτό του Αυτοφορτιζόμενου Υβριδικού νέας γενιάς, που συνδυάζει κορυφαία στην κλάση του οικονομία καυσίμων με εξαιρετικά ομαλές δυναμικές επιδόσεις.

 • Πρωτοποριακή τεχνολογία

  Η Οθόνη Πανοραμικής Προβολής συνδυάζει εικόνες από τέσσερις βιντεοκάμερες προσφέροντας μια εκπληκτική εικόνα 360° γύρω από το αυτοκίνητο, μέσω μιας άνευ προηγουμένου οθόνης 10,3 ιντσών. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για καλώδια και τα συναφή, χάρη στον ασύρματο φορτιστή με συμβατότητα Qi, που σας επιτρέπει να φορτίζετε συσκευές όπως smartphone, απλώς τοποθετώντας τις πάνω στον φορτιστή.

 • Βελτιωμένη ασφάλεια

  Με το νέο Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας Lexus Safety System + στον βασικό εξοπλισμό, το UX επωφελείται από ένα εξόχως πλήρες πακέτο πρόληψης, συμπεριλαμβανομένου και συστήματος εντοπισμού πεζών και ποδηλατών.

 • Άριστη τεχνική

  Οι Αριστοτεχνίτες Takumi έχουν δημιουργήσει ένα πολυτελές και μοναδικό περιβάλλον στο εσωτερικό του UX, χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας. Τα λεία δερμάτινα καθίσματα χαρακτηρίζονται από το σχέδιο διάτρησης Calculated Art και την τέχνη της παραδοσιακής ιαπωνικής συρραφής Sashiko, συνθέτοντας ένα περιβάλλον μοναδικής κομψότητας.


 

 
  2018 lexus ux presales banner

LEXUS UX

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ UX

Next steps

ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΣ