ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ UX

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ SUV

Το ολοκαίνουριο Lexus UX έρχεται να προκαλέσει ό,τι έχει προηγηθεί. Ο τολμηρός του σχεδιασμός εκφράζει μια πρόδηλη δύναμη. Παράλληλα, οι κομψά ανάγλυφες επιφάνειές του υποδηλώνουν έναν χαρακτήρα ταυτόχρονα στυλάτο και δυναμικό.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ

Διαμορφώστε το UX βάσει των προτιμήσεών σας, πειραματιστείτε με τις χρωματικές επιλογές, ή συνεχίστε με την εξερεύνηση των χαρακτηριστικών και τη γκαλερί.

Κάντε κλικ για περιστροφή

UX 250h 2.0L Hybrid eCVT Dynamic / ΜΑΥΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ UX

Από την προκλητική πρόσοψη με τη δραματική τραπεζοειδή μάσκα Lexus, έως την σπορ σιλουέτα και την τολμηρή σχεδίαση στο πίσω μέρος, το ολοκαίνουριο Lexus UX προσεγγίζει με εντελώς νέο τρόπο τη σχεδίαση των Compact SUV. Και το εσωτερικό είναι εξίσου συναρπαστικό, με σχεδίαση που βασίζεται στην ιαπωνική αρχιτεκτονική έννοια του "engawa", όπου τα όρια ανάμεσα στο μέσα και στο έξω ενώνονται απρόσκοπτα. Θα νιώσετε εντελώς σαν στο σπίτι σας σε ένα πολυτελές περιβάλλον εστιασμένο στον οδηγό, το οποίο μοιάζει μεν ανοιχτό, αλλά είναι ταυτόχρονα ασφαλές.

Προδιαγραφές
Διαστάσεις
Yβριδικός κινητήρας
8.5
Επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα (δευτ.)
4.1
Μικτός Κύκλος (λίτρα/100 χλμ)
94
Μικτός Κύκλος CO2 (γρ./χλμ)
UX Side Dimensions

Μήκος (χιλ) 4495

Ύψος (χιλ) 1540

Πλάτος (χιλ) 1840

UX Front Dimensions

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ

Δεν χρειάζεται φόρτιση των μπαταριών, το νέο Lexus UX είναι self charging hybrid με την πρωτοποριακή τεχνολογία.

ΜΗΔΕΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ

Μηδενικές εκπομπές ρύπων κατά την ηλεκτικρική κίνηση.


 

 
  2019 lexus ux sunrise to sunrise campaign banner

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ

24 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ LEXUS UX

Ανακαλύψτε γιατί το UX είναι το τέλειο όχημα για μια αστική εξερεύνηση από το πρωί έως το άλλο πρωί, με τη διαδραστική εμπειρία που σας προσφέρουμε.


 

 
  ALTERNATIVE 2019 EURO NCAP PLACEHOLDER ASSET

EURO NCAP

COMPACT ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το νέο Lexus UX compact SUV βαθμολογήθηκε με άριστα, συγκεντρώνοντας σκορ 5 αστέρων, στις τελευταίες δοκιμές σύγκρουσης του 2019 Euro NCAP.

Και ενώ η τολμηρή του σχεδίαση εκφράζει ένα ακαταμάχητo στυλ, το νέο UX είναι ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα του είδους της κατηγορίας του για τον οδηγό και τους επιβάτες (σκορ προστασίας ενηλίκων επιβατών: 96% και σκορ προστασίας παιδιών: 85%). Το αποτέλεσμα αυτό από τα υψηλότερα έναντι οποιουδήποτε μοντέλου του ανταγωνισμού που έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με το νέο, αυστηρότερο καθεστώς δοκιμών του 2019, και το καλύτερο στην κατηγορία του στην προστασία πεζών και δικυκλιστών με Σύστημα Αυτόματης Πέδησης (σκορ προστασίας ευάλωτων χρηστών των δρόμων: 82%).


 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

ΚΑΤΟΧΟΙ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Μεταμορφώστε το Lexus σας σε συνδεδεμένο αυτοκίνητο. Η εφαρμογή Lexus Link για κινητά σας προσφέρει πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσιών, όπως το «find my car», η καθοδήγηση τελευταίου μιλίου, ο σχεδιασμός ταξιδιών και οι ηλεκτρονικές υπενθυμίσεις συντήρησης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ UX

 • ΒΙΩΣΤΕ ΤΟ UΧ

  Το παραπάνω μοντέλο δεν είναι αντιπροσωπευτικό της σειράς.


 

 
  2018 lexus ux presales banner

LEXUS UX

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ UX


 

 
  2018 lexus ux ar banner hybrid 1920x1920 v2

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

UX EIKONIKH ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ APP

Θαυμάστε την εξωτερική όψη και την καμπίνα στο εσωτερικό του UX από κάθε γωνία σε υψηλή ανάλυση και ανακαλύψτε γιατί το Lexus UX είναι σχεδιασμένο για να εκπληρώνει τις ανάγκες του σύγχρονου αστικού τρόπου ζωής

ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΣ