ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ UX

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ COMPACT SUV

Το ολοκαίνουριο Lexus UX έρχεται να προκαλέσει ό,τι έχει προηγηθεί. Ο τολμηρός του σχεδιασμός εκφράζει μια πρόδηλη δύναμη. Παράλληλα, οι κομψά ανάγλυφες επιφάνειές του υποδηλώνουν έναν χαρακτήρα ταυτόχρονα στυλάτο και δυναμικό.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ

Διαμορφώστε το UX βάσει των προτιμήσεών σας, πειραματιστείτε με τις χρωματικές επιλογές, ή συνεχίστε με την εξερεύνηση των χαρακτηριστικών και τη γκαλερί.

Configure your car

Κάντε κλικ για περιστροφή

UX 250h 2.0L Hybrid eCVT Dynamic / Μαύρο


 

 
  2019 lexus ux sunrise to sunrise campaign banner

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ

24 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ LEXUS UX

Ανακαλύψτε γιατί το UX είναι το τέλειο όχημα για μια αστική εξερεύνηση από το πρωί έως το άλλο πρωί, με τη διαδραστική εμπειρία που σας προσφέρουμε.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ UX

Από την προκλητική πρόσοψη με τη δραματική τραπεζοειδή μάσκα Lexus, έως την σπορ σιλουέτα και την τολμηρή σχεδίαση στο πίσω μέρος, το ολοκαίνουριο Lexus UX προσεγγίζει με εντελώς νέο τρόπο τη σχεδίαση των Compact SUV. Και το εσωτερικό είναι εξίσου συναρπαστικό, με σχεδίαση που βασίζεται στην ιαπωνική αρχιτεκτονική έννοια του "engawa", όπου τα όρια ανάμεσα στο μέσα και στο έξω ενώνονται απρόσκοπτα. Θα νιώσετε εντελώς σαν στο σπίτι σας σε ένα πολυτελές περιβάλλον εστιασμένο στον οδηγό, το οποίο μοιάζει μεν ανοιχτό, αλλά είναι ταυτόχρονα ασφαλές.


 

 
  2019 lexus ux presales key features
 • Hatchback Χειρισμός

  Απολαύστε τη δυναμική θέση οδήγησης και την εξαιρετική ορατότητα ενός σύγχρονου crossover. Το χαμηλό κέντρο βάρους και η άκαμπτη πλατφόρμα επιτρέπουν στο UX να παρέχει ακρίβεια και δυναμική οδήγηση που δεν θα περίμενε κανείς από ένα SUV. Αυτό ενισχύεται περαιτέρω χάρη στους μοναδικούς αεροδυναμικούς σταθεροποιητές που έχουν ενσωματωθεί διακριτικά στους θόλους των τροχών και στα πίσω φώτα, προσφέροντας σταθερότητα σε μεγάλες ταχύτητες και σε πλευρικούς ανέμους.

  Διαβάστε περισσότερα για τον χειρισμό του hatchback

 • Άριστη τεχνική

  Οι Τεχνίτες Takumi έχουν δημιουργήσει ένα πολυτελές και μοναδικό περιβάλλον στο εσωτερικό του UX, χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας. Τα λεία δερμάτινα καθίσματα χαρακτηρίζονται από το σχέδιο διάτρησης Calculated Art και την τέχνη της παραδοσιακής ιαπωνικής συρραφής Sashiko.

  Διαβάστε περισσότερα για την αριστοτεχνική κατασκευή

 • Ενισχυμένη απόδοση

  Το UX προσφέρει μία επιλογή από δύο τελευταίας τεχνολογίας συστήματα κίνησης, συμπεριλαμβανομένου και ενός Αυτοφορτιζόμενου Υβριδικού συστήματος νέας γενιάς, που συνδυάζει κορυφαία στην κλάση του οικονομία καυσίμου με εξαιρετικά ομαλές δυναμικές επιδόσεις. ή επιλέξτε τον βενζινοκινητήρα, που παρέχει προσβασιμότητα και επιδόσεις ισχύος με βελτιωμένη οικονομία καυσίμου.

  Διαβάστε περισσότερα για τις ενισχυμένες επιδόσεις

 • Πρωτοποριακή τεχνολογία

  Η Οθόνη Πανοραμικής Προβολής συνδυάζει εικόνες από τέσσερις βιντεοκάμερες προσφέροντας μια εκπληκτική εικόνα 360° γύρω από το αυτοκίνητο, μέσω μιας άνευ προηγουμένου οθόνης 10,3 ιντσών. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για καλώδια και τα συναφή, χάρη στον ασύρματο φορτιστή με συμβατότητα Qi, που σας επιτρέπει να φορτίζετε συσκευές όπως smartphone, απλώς τοποθετώντας τις πάνω στον φορτιστή.

  Διαβάστε περισσότερα για την πρωτοποριακή τεχνολογία

 • Βελτιωμένη ασφάλεια

  Με το νέο Σύστημα Ασφάλειας Lexus +, το UX επωφελείται από ένα εντυπωσιακά πλήρες πακέτο πρόληψης, που περιλαμβάνει Σύστημα Ασφάλειας προ της Πρόσκρουσης με Εντοπισμό Πεζών, Προειδοποίηση Αποχώρησης από Λωρίδα με Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας, Αυτόματη Υψηλή Δέσμη, Δυναμικό Έλεγχο Πορείας με Ραντάρ και Υποβοήθηση Οδικής Σήμανσης.

  Διαβάστε περισσότερα για τη βελτιωμένη ασφάλεια

 • Styling F SPORT

  Για πιο δυναμική οδηγική εμπειρία, ανακαλύψτε το UX F SPORT. Τα διάτρητα δερμάτινα χειριστήρια paddle shift και το τιμόνι δημιουργούν ένα συναρπαστικό σπορ περιβάλλον, ενώ η χαρακτηριστική μάσκα και ο μπροστινός προφυλακτήρας κάνουν τα μοντέλα UX F SPORT να ξεχωρίζουν.

  Διαβάστε περισσότερα για το F SPORT styling

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ UX

ΒΙΩΣΤΕ ΤΟ UΧ

Το παραπάνω μοντέλο δεν είναι αντιπροσωπευτικό της σειράς.


 

 
  2018 lexus ux presales banner

LEXUS UX

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ UX


 

 
  2018 lexus ux ar banner hybrid 1920x1920 v2

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

UX EIKONIKH ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ APP

Θαυμάστε την εξωτερική όψη και την καμπίνα στο εσωτερικό του UX από κάθε γωνία σε υψηλή ανάλυση και ανακαλύψτε γιατί το Lexus UX είναι σχεδιασμένο για να εκπληρώνει τις ανάγκες του σύγχρονου αστικού τρόπου ζωής

Next steps

ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΣ