lexus ux hero

ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ UX

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Το ολοκαίνουριο Lexus UX έρχεται να προκαλέσει ό,τι έχει προηγηθεί. Ο τολμηρός του σχεδιασμός εκφράζει μια πρόδηλη δύναμη. Παράλληλα, οι κομψά ανάγλυφες επιφάνειές του υποδηλώνουν έναν χαρακτήρα ταυτόχρονα στυλάτο και δυναμικό.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ UX

Από την προκλητική πρόσοψη με τη επιβλητική τραπεζοειδή μάσκα Lexus, έως την σπορ σιλουέτα και την τολμηρή σχεδίαση στο πίσω μέρος, το ολοκαίνουριο Lexus UX προσεγγίζει με εντελώς νέο τρόπο τη σχεδίαση των Compact SUV. Και το εσωτερικό είναι εξίσου συναρπαστικό, με σχεδίαση που βασίζεται στην ιαπωνική αρχιτεκτονική έννοια του "engawa", όπου τα όρια ανάμεσα στο μέσα και στο έξω ενώνονται απρόσκοπτα. Θα νιώσετε εντελώς σαν στο σπίτι σας σε ένα πολυτελές περιβάλλον εστιασμένο στον οδηγό, το οποίο μοιάζει μεν ανοιχτό, αλλά είναι ταυτόχρονα ασφαλές.

Προδιαγραφές
Διαστάσεις
Yβριδικός κινητήρας
8.5
Επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα (δευτ.)
4.1
Μικτός Κύκλος (λίτρα/100 χλμ)
94
Μικτός Κύκλος CO2 (γρ./χλμ)

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ

Δεν χρειάζεται φόρτιση των μπαταριών, το νέο Lexus UX είναι self charging hybrid με την πρωτοποριακή τεχνολογία.

ΜΗΔΕΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ

Μηδενικές εκπομπές ρύπων κατά την ηλεκτρική κίνηση.

UX 250h AWD

Σύρετε για την περιστροφή του αυτοκινήτου

Eπιλέξτε έκδοση Executive Executive Executive Luxury S/R F Sport S/R Executive Executive Executive
185
Μέγιστη ταχύτητα (χλμ/ώρα)
8.7
Επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα (δευτ.)
4.4
Μικτός Κύκλος (λίτρα/100 χλμ)
101
Μικτός Κύκλος CO2 (γρ./χλμ)

ΑΥΤΟΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ LEXUS

ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΦΟΡΤΙΖΕΤΑΙ

Αυτό είναι το υβριδικό που φορτίζεται μόνο του, χωρίς να μπαίνει ποτέ στην πρίζα. Κατά μέσο όρο μπορεί να περάσει έως και το 65% του χρόνου του στην ηλεκτρική λειτουργία. Κάθε στιγμή που εσείς οδηγείτε, η μπαταρία σας φορτίζεται. Και όχι μόνο όταν επιταχύνετε, αλλά και όταν σταματάτε ή επιβραδύνετε - το σύστημα αναγέννησης ισχύος πέδησης ανακτά ακόμη περισσότερη ενέργεια.


 

 
  ALTERNATIVE 2019 EURO NCAP PLACEHOLDER ASSET

EURO NCAP

COMPACT ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το νέο Lexus UX compact SUV βαθμολογήθηκε με άριστα, συγκεντρώνοντας σκορ 5 αστέρων, στις τελευταίες δοκιμές σύγκρουσης του 2019 Euro NCAP.

Και ενώ η τολμηρή του σχεδίαση εκφράζει ένα ακαταμάχητo στυλ, το νέο UX είναι ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα του είδους της κατηγορίας του για τον οδηγό και τους επιβάτες (σκορ προστασίας ενηλίκων επιβατών: 96% και σκορ προστασίας παιδιών: 85%). Το αποτέλεσμα αυτό από τα υψηλότερα έναντι οποιουδήποτε μοντέλου του ανταγωνισμού που έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με το νέο, αυστηρότερο καθεστώς δοκιμών του 2019, και το καλύτερο στην κατηγορία του στην προστασία πεζών και δικυκλιστών με Σύστημα Αυτόματης Πέδησης (σκορ προστασίας ευάλωτων χρηστών των δρόμων: 82%).


 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

ΚΑΤΟΧΟΙ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Μεταμορφώστε το Lexus σας σε συνδεδεμένο αυτοκίνητο. Η εφαρμογή Lexus Link για κινητά σας προσφέρει πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσιών, όπως το «find my car», η καθοδήγηση τελευταίου μιλίου, ο σχεδιασμός ταξιδιών και οι ηλεκτρονικές υπενθυμίσεις συντήρησης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ UX

 • ΒΙΩΣΤΕ ΤΟ UΧ

  Το παραπάνω μοντέλο δεν είναι αντιπροσωπευτικό της σειράς.


 

 
  2018 lexus ux ar banner hybrid 1920x1920 v2

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

UX EIKONIKH ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ APP

Θαυμάστε την εξωτερική όψη και την καμπίνα στο εσωτερικό του UX από κάθε γωνία σε υψηλή ανάλυση και ανακαλύψτε γιατί το Lexus UX είναι σχεδιασμένο για να εκπληρώνει τις ανάγκες του σύγχρονου αστικού τρόπου ζωής


 

 
  car models sanitise your lexus hero

ΚΑΤΟΧΟΙ

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΕΤΕ ΤΟ LEXUS ΣΑΣ

Πολλοί από εμάς οδηγούμε λιγότερο αυτόν τον καιρό, που σημαίνει ότι πρέπει να ελέγχουμε τακτικά τα οχήματά μας, ώστε να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση. Μάθετε τι πρέπει να κάνετε μέσα και έξω από το αυτοκίνητό σας.

ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΣ