ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ UX

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ SUV

Το ολοκαίνουριο Lexus UX έρχεται να προκαλέσει ό,τι έχει προηγηθεί. Ο τολμηρός του σχεδιασμός εκφράζει μια πρόδηλη δύναμη. Παράλληλα, οι κομψά ανάγλυφες επιφάνειές του υποδηλώνουν έναν χαρακτήρα ταυτόχρονα στυλάτο και δυναμικό.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ

Διαμορφώστε το UX βάσει των προτιμήσεών σας, πειραματιστείτε με τις χρωματικές επιλογές, ή συνεχίστε με την εξερεύνηση των χαρακτηριστικών και τη γκαλερί.

Κάντε κλικ για περιστροφή

UX 250h 2.0L Hybrid eCVT Dynamic / ΜΑΥΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ UX

Από την προκλητική πρόσοψη με τη δραματική τραπεζοειδή μάσκα Lexus, έως την σπορ σιλουέτα και την τολμηρή σχεδίαση στο πίσω μέρος, το ολοκαίνουριο Lexus UX προσεγγίζει με εντελώς νέο τρόπο τη σχεδίαση των Compact SUV. Και το εσωτερικό είναι εξίσου συναρπαστικό, με σχεδίαση που βασίζεται στην ιαπωνική αρχιτεκτονική έννοια του "engawa", όπου τα όρια ανάμεσα στο μέσα και στο έξω ενώνονται απρόσκοπτα. Θα νιώσετε εντελώς σαν στο σπίτι σας σε ένα πολυτελές περιβάλλον εστιασμένο στον οδηγό, το οποίο μοιάζει μεν ανοιχτό, αλλά είναι ταυτόχρονα ασφαλές.


 

 
  019 lexus ux presales key features 1920x1080 v2
 • Hatchback Χειρισμός

  Απολαύστε τη δυναμική θέση οδήγησης και την εξαιρετική ορατότητα ενός σύγχρονου SUV. Το χαμηλό κέντρο βάρους και η άκαμπτη πλατφόρμα επιτρέπουν στο UX να παρέχει ακρίβεια και δυναμική οδήγηση που δεν θα περίμενε κανείς από ένα SUV. Αυτό ενισχύεται περαιτέρω χάρη στους μοναδικούς αεροδυναμικούς σταθεροποιητές που έχουν ενσωματωθεί διακριτικά στους θόλους των τροχών και στα πίσω φώτα, προσφέροντας σταθερότητα σε μεγάλες ταχύτητες και σε πλευρικούς ανέμους.

 • Άριστη τεχνική

  Οι Τεχνίτες Takumi έχουν δημιουργήσει ένα πολυτελές και μοναδικό περιβάλλον στο εσωτερικό του UX, χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας. Τα λεία δερμάτινα καθίσματα χαρακτηρίζονται από το σχέδιο διάτρησης Calculated Art και την τέχνη της παραδοσιακής ιαπωνικής συρραφής Sashiko.

 • Ενισχυμένη απόδοση

  Το UX συνδυάζει βενζίνη και ηλεκτρισμό, για φιλική προς το περιβάλλον και οικονομική οδήγηση, σχεδιασμένη για τη δική σας άνεση και ευκολία. Το Self-Charging Hybrid προσφέρει κορυφαία στην κλάση του οικονομία καυσίμου με εξαιρετικά ομαλές δυναμικές επιδόσεις.

 • Πρωτοποριακή τεχνολογία

  Η Οθόνη Πανοραμικής Προβολής συνδυάζει εικόνες από τέσσερις βιντεοκάμερες προσφέροντας μια εκπληκτική εικόνα 360° γύρω από το αυτοκίνητο, μέσω μιας άνευ προηγουμένου οθόνης 10,3 ιντσών. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για καλώδια και τα συναφή, χάρη στον ασύρματο φορτιστή με συμβατότητα Qi, που σας επιτρέπει να φορτίζετε συσκευές όπως smartphone, απλώς τοποθετώντας τις πάνω στον φορτιστή.

 • Βελτιωμένη ασφάλεια

  Με το νέο Σύστημα Ασφάλειας Lexus +, το UX επωφελείται από ένα εντυπωσιακά πλήρες πακέτο πρόληψης, που περιλαμβάνει Σύστημα Ασφάλειας προ της Πρόσκρουσης με Εντοπισμό Πεζών, Προειδοποίηση Αποχώρησης από Λωρίδα με Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας, Αυτόματη Υψηλή Δέσμη, Δυναμικό Έλεγχο Πορείας με Ραντάρ και Υποβοήθηση Οδικής Σήμανσης.

 • Styling F SPORT

  Για πιο δυναμική οδηγική εμπειρία, ανακαλύψτε το UX F SPORT. Τα διάτρητα δερμάτινα χειριστήρια paddle shift και το τιμόνι δημιουργούν ένα συναρπαστικό σπορ περιβάλλον, ενώ η χαρακτηριστική μάσκα και ο μπροστινός προφυλακτήρας κάνουν τα μοντέλα UX F SPORT να ξεχωρίζουν.


 

 
  2019 lexus ux sunrise to sunrise campaign banner

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ

24 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ LEXUS UX

Ανακαλύψτε γιατί το UX είναι το τέλειο όχημα για μια αστική εξερεύνηση από το πρωί έως το άλλο πρωί, με τη διαδραστική εμπειρία που σας προσφέρουμε.


 

 
  ALTERNATIVE 2019 EURO NCAP PLACEHOLDER ASSET

EURO NCAP

COMPACT ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το νέο Lexus UX compact SUV βαθμολογήθηκε με άριστα, συγκεντρώνοντας σκορ 5 αστέρων, στις τελευταίες δοκιμές σύγκρουσης του 2019 Euro NCAP.

Και ενώ η τολμηρή του σχεδίαση εκφράζει ένα ακαταμάχητo στυλ, το νέο UX είναι ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα του είδους της κατηγορίας του για τον οδηγό και τους επιβάτες (σκορ προστασίας ενηλίκων επιβατών: 96% και σκορ προστασίας παιδιών: 85%). Το αποτέλεσμα αυτό από τα υψηλότερα έναντι οποιουδήποτε μοντέλου του ανταγωνισμού που έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με το νέο, αυστηρότερο καθεστώς δοκιμών του 2019, και το καλύτερο στην κατηγορία του στην προστασία πεζών και δικυκλιστών με Σύστημα Αυτόματης Πέδησης (σκορ προστασίας ευάλωτων χρηστών των δρόμων: 82%).


 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

ΚΑΤΟΧΟΙ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Μεταμορφώστε το Lexus σας σε συνδεδεμένο αυτοκίνητο. Η εφαρμογή Lexus Link για κινητά σας προσφέρει πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσιών, όπως το «find my car», η καθοδήγηση τελευταίου μιλίου, ο σχεδιασμός ταξιδιών και οι ηλεκτρονικές υπενθυμίσεις συντήρησης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ UX

 • ΒΙΩΣΤΕ ΤΟ UΧ

  Το παραπάνω μοντέλο δεν είναι αντιπροσωπευτικό της σειράς.


 

 
  2018 lexus ux presales banner

LEXUS UX

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ UX


 

 
  2018 lexus ux ar banner hybrid 1920x1920 v2

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

UX EIKONIKH ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ APP

Θαυμάστε την εξωτερική όψη και την καμπίνα στο εσωτερικό του UX από κάθε γωνία σε υψηλή ανάλυση και ανακαλύψτε γιατί το Lexus UX είναι σχεδιασμένο για να εκπληρώνει τις ανάγκες του σύγχρονου αστικού τρόπου ζωής

ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΣ