ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ LEXUS

CONCEPT ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Τα τολμηρά concept αυτοκίνητά μας είναι η κινητήρια δύναμη της Lexus. Μας οδηγούν στο μέλλον με μία απροσδόκητη, εντελώς δική τους ενέργεια. Και κάνουν το φαινομενικά αδύνατο, δυνατό.

ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Εξερευνώντας το μέλλον της Lexus, παραμένουμε αφοσιωμένοι και αντλούμε έμπνευση από τα concept αυτοκίνητα μας. Τα LF-FC, LF-SA και UX Concept είναι πραγματικά τολμηρά. Κατά την παρουσίασή τους σε Εκθέσεις Αυτοκινήτου ανά τον κόσμο, τράβηξαν όλα τα βλέμματα και έκαναν πολλές καρδιές να χτυπήσουν δυνατά.

 •     2021 lexus rov hydrogen concept hero

  CONCEPT ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ LEXUS

  Η LEXUS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ROV CONCEPT ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

  Το concept Lexus ROV (Recreational Off-highway Vehicle) προσφέρει μία πολυτελή εμπειρία ζωής για όσους οδηγούς επιθυμούν να ανακαλύψουν την άγρια φύση με στυλ.

 •     All New 2021 Concept Car Hero

  ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ LF-Z ELECTRIFIED: ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ LEXUS

  Η Lexus παρουσιάζει το ανανεωμένο όραμά της, μαζί με ένα νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο που θα προβάλλει την επόμενη γενιά οχημάτων Lexus, κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής εκδήλωσης που θα μεταδόθηκε την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 στις 12:00 μ.μ. CET.

 •     lexus LF 30 hero

  ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

  LF-30 ELECTRIFIED

  Στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών της να προσφέρει καινοτόμες και εκπληκτικές εμπειρίες, η Lexus αποκάλυψε το όραμά της “Lexus Electrified" για μία προσεχή γενιά ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

 •     2017 lexus ux hero

  CONCEPT ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

  UX CONCEPT

  Το UX Concept δημιουργήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού της Lexus. Εξ αρχής σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και επιθυμίες των σύγχρονων οδηγών μέσα στη πόλη, οι οποίοι προσδοκούν σε ένα διασυνδεδεμένο περιβάλλον.

 •     2017 lexus concept cars lf fc

  CONCEPT ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

  LF-FC

  Κατασκευασμένο για να εκπλήσσει. το LF-FC Concept είναι μια έκφραση της πολυτέλειας, που εξελίσσεται συνεχώς καθώς και του πάθους μας να οραματιζόμαστε το μέλλον και να το υλοποιούμε στο μέγιστο στο παρόν.

 •     2017 lexus lf sa hero

  CONCEPT ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

  LF-SA

  Τολμηρό. Απροσδόκητο. Γεμάτο Αισθήσεις. Κατασκευασμένο για την πόλη. Κάθε πτυχή του LF-SA κατακτά νέα επίπεδα, από το ευέλικτο εξωτερικό έως το εντυπωσιακά ευρύχωρο εσωτερικό.