ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ LEXUS

CONCEPT ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Τα τολμηρά concept αυτοκίνητά μας είναι η κινητήρια δύναμη της Lexus. Μας οδηγούν στο μέλλον με μία απροσδόκητη, εντελώς δική τους ενέργεια. Και κάνουν το φαινομενικά αδύνατο, δυνατό.

ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Εξερευνώντας το μέλλον της Lexus, παραμένουμε αφοσιωμένοι και αντλούμε έμπνευση από τα concept αυτοκίνητα μας. Τα LF-FC, LF-SA και UX Concept είναι πραγματικά τολμηρά. Κατά την παρουσίασή τους σε Εκθέσεις Αυτοκινήτου ανά τον κόσμο, τράβηξαν όλα τα βλέμματα και έκαναν πολλές καρδιές να χτυπήσουν δυνατά.

 • 
 

 
  lexus 2018 lf 1 limitless hub banner 2

  CONCEPT ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

  LF-1 LIMITLESS

  Το ολοκαίνουριο Concept car κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Βορείου Αμερικής.

 • 
 

 
  2017 lexus ux hero

  CONCEPT ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

  UX CONCEPT

  Το UX Concept δημιουργήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού της Lexus. Εξ αρχής σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και επιθυμίες των σύγχρονων οδηγών μέσα στη πόλη, οι οποίοι προσδοκούν σε ένα διασυνδεδεμένο περιβάλλον.

 • 
 

 
  2017 lexus concept cars lf fc

  CONCEPT ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

  LF-FC

  Κατασκευασμένο για να εκπλήσσει. το LF-FC Concept είναι μια έκφραση της πολυτέλειας, που εξελίσσεται συνεχώς καθώς και του πάθους μας να οραματιζόμαστε το μέλλον και να το υλοποιούμε στο μέγιστο στο παρόν.

 • 
 

 
  2017 lexus lf sa hero

  CONCEPT ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

  LF-SA

  Τολμηρό. Απροσδόκητο. Γεμάτο Αισθήσεις. Κατασκευασμένο για την πόλη. Κάθε πτυχή του LF-SA κατακτά νέα επίπεδα, από το ευέλικτο εξωτερικό έως το εντυπωσιακά ευρύχωρο εσωτερικό.