ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ LEXUS

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Τολμηρή. Διαφορετική. Γεμάτη Έμπνευση. Η σχεδίασή μας είναι άμεσα αναγνωρίσιμη και πάντοτε δημιουργεί έντονα συναισθήματα, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για πρωτοποριακές νέες ιδέες.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Οτιδήποτε δημιουργούμε ξεκινά από μια τολμηρή ιδέα. Αναζητούμε παντού την έμπνευση - καλλιεργώντας την καινοτόμο σκέψη και τη φρέσκια δημιουργικότητα. Αυτή η διαδικασία είναι που καθιστά τη σχεδίαση των αυτοκινήτων μας τόσο αυθεντική.

 • 
 

 
  design hub provocative perspectives

  ΣΧΕΔΙΑΣΗ

  ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΙΔΕΕΣ

  H σχεδίαση των αυτοκινήτων μας προκαλεί κάθε βλέμμα και αποπνέει θάρρος, τόλμη και αυτοπεποίθηση. Ξεπερνούμε τις παραδοσιακές πεποιθήσεις και εξερευνούμε νέες έννοιες και νέους τρόπους έκφρασης.

 • 
 

 
  design hub brave concepts

  ΣΧΕΔΙΑΣΗ

  ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

  Η σχεδιαστική μας φιλοσοφία βασίζεται πάντα στο μέλλον. Πάνω σε αυτή, δημιουργούμε πρωτοποριακά concept αυτοκίνητα, yachts, hoverboards αλλά και διαστημόπλοια.

 • 
 

 
  design hub signature styling

  ΣΧΕΔΙΑΣΗ

  ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΥΛ

  Ολόκληρη η γκάμα Lexus ενώνεται κάτω από την ομπρέλα της αρχής του L-Finesse. Πρωτοποριακή σχεδίαση και τεχνολογία, πάντα με στυλ.

 • 
 

 
  Lexus Design awards hub text left

  ΒΡΑΒΕΙΑ DESIGN LEXUS

  LEXUS DESIGN EVENTS

  Η δημιουργικότητα έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Το Βραβείο Design Lexus υποστηρίζει τις νέες ιδέες, μέσω νέων σχεδιαστών και δημιουργών των οποίων το σχεδιαστικό έργο υπόσχεται να διαμορφώσει το μέλλον με έναν καινούριο και συναρπαστικό τρόπο.

 • 
 

 
  2018 lexus design hero

  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

  ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ

  Χαράσσοντας μια νέα μορφή τέχνης από μια αρχαία παράδοση.