1. Discover Lexus
  2. Technology
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ LEXUS

TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Θεωρούμε ότι η τεχνολογία αποτελεί τον καταλύτη της δημιουργίας. Επειδή δεν μας αρκεί απλά να υιοθετούμε τις τελευταίες καινοτομίες, τις εξελίσσουμε, προωθώντας τες σε εντυπωσιακές και ευφάνταστες κατευθύνσεις.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Σε όλη μας τη σειρά θα βρείτε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες. Εφαρμοσμένες στο υψηλότερο επίπεδο, υπάρχουν για να σας παρέχουν τις καλύτερες εμπειρίες. Από τους πανέμορφους εσωτερικούς χώρους έως τα διαισθητικά Συστήματα όπως το LSS+, η τεχνολογία και η ποιότητα συμβαδίζουν σε οτιδήποτε δημιουργούμε.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Πολλά από τα πιο εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ό,τι πιο πρόσφατο στον τομέα της ψυχαγωγίας, του κλιματισμού και των συστημάτων ασφαλείας. Το αποτέλεσμα; Μια εκλεπτυσμένη εμπειρία κάθε φορά που κάθεστε πίσω από το τιμόνι. Όταν οδηγείτε, όλα είναι υπό τον έλεγχό σας. Με ένα απλό άγγιγμα κάποιου κουμπιού στο ταμπλό, μπορείτε να αλλάξετε και να βελτιώσετε το περιβάλλον ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους ειδικούς ήχου στην Mark Levinson®, για τη δημιουργία ειδικών λύσεων ακρόασης που ανεβάζουν την ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο στο επόμενο επίπεδο. Η Mark Levinson® συμμετέχει σε κάθε βήμα. Είναι εκεί μόλις γεννιέται και αναπτύσσεται η ιδέα για ένα αυτοκίνητο, έτσι ώστε να εξασφαλίζει ότι το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι βαθμονομημένο με ακρίβεια για βέλτιστη ακουστική. Η τοποθέτηση και η βαθμονόμηση των ηχείων προσαρμόζεται στο περιβάλλον της καμπίνας.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Η ατμόσφαιρα ενός οχήματος μπορεί να είναι αόρατη, αλλά είναι σημαντική. Για εμάς, είναι πολύ σημαντική, τόσο που έχουμε ενσωματώσει τη βραβευμένη τεχνολογία Nanoe® που παρακολουθεί και ρυθμίζει την ποιότητα του αέρα στην καμπίνα σε μικροσκοπικό επίπεδο. Υπερβαίνοντας τις παραδοσιακές δυνατότητες του κλιματισμού, αυτή η καινοτομία εγγυάται ένα εξαιρετικά ευχάριστο και αναζωογονητικό περιβάλλον.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ LEXUS SAFETY SYSTEM+

Η ασφάλειά σας είναι προτεραιότητά μας. Το Σύστημα Ασφάλειας Lexus Safety System+ φέρνει μια νέα εποχή στην πρόληψη ατυχημάτων, προστατεύοντας εσάς, τους επιβάτες σας, τους επιβαίνοντες σε άλλα οχήματα και τους πεζούς. Συμπληρώνοντας και ενισχύοντας τις οδηγικές σας ικανότητες, το Σύστημα Ασφάλειας Lexus Safety System+ ενισχύει τις αισθήσεις σας και διασφαλίζει ότι θα νιώθετε πάντοτε αυτοπεποίθηση στο ταξίδι σας.

LEXUS ΜΕ NANOE™ X

Πιστεύουμε ότι η ευεξία όσων επιβαίνουν σε ένα όχημα Lexus θα πρέπει να προστατεύεται με κάθε τρόπο. Με την τεχνολογία καθαρισμού αέρα nanoe™ X της Panasonic, δημιουργείται ένα πιο καθαρό, πιο υγιές περιβάλλον στο αυτοκίνητο.

ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Τα concept αυτοκίνητά μας βασίζονται στην τεχνολογία και με τη σειρά τους αποτελούν πηγή ιδεών για την τεχνολογία του μέλλοντος. Τα LF-FC, UX Concept, και Kinetic Seat Concept αποτελούν Προβολές του μέλλοντος, αλλά και εργαστήρια πρωτοπορίας όπου δοκιμάζουμε τολμηρές νέες ιδέες, παρέχοντας την ελευθερία στη φαντασία να κάνει τεχνολογικά άλματα.

ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Το επαναστατικό κάθισμα Lexus Kinetic Seat Concept αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2016. Κοιτάζοντας το κάθισμα με νέο βλέμμα, αναπτύξαμε μια καινοτόμο δικτυωτή κατασκευή που σας παρέχει βελτιωμένη άνεση. Οι επαναστατικές νέες ίνες σταθεροποιούν τις κινήσεις σας, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και υποστήριξη. Έτσι, όταν κάθεστε, μπορείτε να χαλαρώσετε το πνεύμα και το σώμα σας.

ΕΥΦΥΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Το UX Concept car καθώς και το LF-LC είναι τόσο κοντά στην πραγματικότητα και μας δείχνουν πόσο εύκολα αλληλεπιδρούν με τον οδηγό. Σύντομα, αυτά τα αυτοκίνητα θα μπορούν να αντιλαμβάνονται τις κινήσεις και το κάθε μας άγγιγμα. Αναμένετε για να δείτε και τα ολογράμματα μέσα στα αυτοκίνητα Lexus.

LS ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Βασίζεται στο Lexus Safety System + για να προσθέσει προηγμένες νέες δυνατότητες, παρέχοντας μεγαλύτερη διάσταση υποστήριξης οδηγού από ποτέ.
Το σύστημα Pre-Collision System (PCS), το Lane Departure Alert (LDA) και το Dynamic Cruise Control έχουν όλα βελτιωθεί περαιτέρω. Το LS βοηθά στην αποφυγή συγκρούσεων με καινοτόμους νέους τρόπους, με χαρακτηριστικά όπως το Pedestrian Alert και το Active Steering Assist που βελτιώνουν και συμπληρώνουν τις οδηγικές σας αισθήσεις, διαισθητικά και έξυπνα.

Lexus electrified

Για περισσότερα από 15 χρόνια, η Lexus πρωτοστάτησε και τελειοποίησε την ηλεκτροκίνηση, με αποκορύφωμα στα αυτοκίνητα που είναι συναρπαστικά, αποδοτικά και ανθεκτικά. Οι σχεδόν αθόρυβοι κινητήρες προσφέρουν δυναμικές εμπειρίες οδήγησης ενώ προστατεύουν τον πλανήτη. Η κορυφαία παγκοσμίως τεχνολογία κάνει τα πάντα ασφαλή, απρόσκοπτα και πολυτελή. Η επόμενη γενιά είναι εδώ και αυτό είναι καταπληκτικό.

 

 

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η Προσέγγισή μας στην τεχνολογία είναι πάντα δυναμική και ποτέ στατική. Αντί να εφαρμόζουμε τεχνολογίες με τις υπάρχουσες μορφές τους, τις αντιμετωπίζουμε ως σημεία έναρξης που μας παρέχουν έμπνευση για νέες εξελίξεις. Ατενίζοντας πάντα το μέλλον, σκεφτόμαστε δημιουργικά και σε βάθος, επανεξετάζοντας και κοιτάζοντας με φαντασία τις τελευταίες εξελίξεις.

ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Σκεπτόμενοι με αντισυμβατικό τρόπο, δανειστήκαμε τις τελευταίες τεχνολογίες αξονικής τομογραφίας από την ιατρική επιστήμη. Γιατί; Επειδή διαισθανθήκαμε μια νέα και πολύτιμη χρήση τους για τη Lexus.
Οι παραδοσιακές Προσεγγίσεις στον έλεγχο κινητήρων βασίζονται σε μηχανικούς και εξωτερικούς ελέγχους. Στη Lexus όμως θέλουμε να ξέρουμε ότι το εσωτερικό κάθε κινητήρα είναι τέλειο.
Η Αξονική Υπολογιστική Τομογραφία (CAT) μάς επιτρέπει να δούμε το εσωτερικό του κινητήρα σε 3 διαστάσεις. Μπορούμε να ελέγξουμε για ατέλειες με απόλυτη ακρίβεια. Η αντισυμβατική μας μέθοδος Προσφέρει αποτελέσματα χωρίς συμβιβασμούς.

 

ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΜΠΑΜΠΟΥ

Η φύση και η τεχνολογία συνδυάζονται, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα πανίσχυρα ηχεία του Lexus CT. Χρησιμοποιήσαμε το μπαμπού με εντελώς διαφορετικό τρόπο, για να δημιουργήσουμε απίστευτη ακουστική.
Τα διαφράγματα των ηχείων είναι διαμορφωμένα με ένα υλικό που είναι μείγμα φυτόλιθου - μιας μικροσκοπικής βελονόμορφης δομής που απαντάται στις άκρες των φύλλων του μπαμπού - με άνθρακα. Ελαφρύ αλλά δυνατό, το διάφραγμα είναι αρκετά στιβαρό ώστε να πιάνει τις υψηλές νότες με ακρίβεια, και αρκετά εύκαμπτο για να περιορίζει τους κραδασμούς του.

ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Μέσα σε έναν ευφυή θόλο υπάρχει ένα Lexus LS. Οι οθόνες που το περιβάλλουν προβάλλουν εξαιρετικά ρεαλιστικές εικόνες οδήγησης στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο. Οι κύλινδροι κινούνται, γέρνουν και περιστρέφονται, προσομοιώνοντας τις στροφές, την ανάβαση, την επιτάχυνση και την επιβράδυνση. Οι ήχοι του κινητήρα, των κραδασμών και του ανέμου ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα.
Οι δυνατότητες προσομοίωσης είναι άπειρες. Για παράδειγμα, η αναπαραγωγή μονότονων συνθηκών οδήγησης μας επιτρέπει να διερευνούμε τις επιπτώσεις της υπνηλίας και μας βοηθάει να αναπτύξουμε ένα ευφυές σύστημα Προειδοποίησης. Ο Takahiko Murano, υπεύθυνος σχεδιασμού των πειραμάτων, εξηγεί "Πρόκειται για το είδος της δοκιμής που θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί στον πραγματικό κόσμο".