1. New Cars
  2. UX
  3. UX World Premiere
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ LEXUS UX

ΤΟ ΝΕΟ UX

Η Lexus με υπερηφάνεια παρουσιάζει ένα πακέτο αναβαθμίσεων για το Hybrid Electric UX250h, με περισσότερες στυλιστικές επιλογές, βελτιωμένα πολυμέσα και συνδεσιμότητα και μία sport νέα έκδοση, F SPORT Design.

ΤΟ ΝΕΟ UX

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Προάγοντας στο επόμενο επίπεδο την Οδηγική Υπογραφή Lexus, τα θεμελιώδη συστατικά του UX έχουν επαναπροσδιοριστεί για πρόσθετη οδηγική άνεση και δυναμική συμπεριφορά. Η ακαμψία του αμαξώματος έχει βελτιωθεί  με έξτρα ηλεκτροπόντες. Τα SUV διαπιστευτήρια του UX 250h ενισχύονται με την επιλογή του ηλεκτρονικού συστήματος τετρακίνησης E-Four της Lexus.
ΤΟ ΝΕΟ UX

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Η νέα εξωτερική βαφή Sonic Platinum δημιουργεί πρόσθετη λάμψη και βαθύτερη σκίαση στην απόχρωση του αμαξώματος. Η ανανεωμένη γκάμα προσφέρει επίσης μεγαλύτερη ποικιλία bi-tone φινιρισμάτων, με έξι διαθέσιμα χρώματα σε συνδυασμό με μαύρη οροφή για τη δημιουργία αντίθεσης στα μοντέλα F SPORT και F SPORT Design. Για την καμπίνα, προαιρετικά διατίθεται η νέα χρωματική πρόταση Hazel για όλες τις επιλογές ταπετσαρίας (με εξαίρεση τις εκδόσεις F SPORT). Η διάτρητη δερμάτινη ταπετσαρία εντυπωσιάζει με μία φρέσκια εμφάνιση με νέο εφέ πλισέ Kagome, εμπνευσμένη από την παραδοσιακή Ιαπωνική τεχνική πλέξης των καλαθιών. Η ταπετσαρία από συνθετικό δέρμα υιοθετεί ένα νέο μοτίβο κεντήματος Sashiko, ιδανικό για τους vegan.
ΤΟ ΝΕΟ UX

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ 4ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

Το Hybrid Electric UX 250h επιτυγχάνει εξαιρετική απόδοση και εκλεπτυσμένες επιδόσεις ηλεκτροκίνησης με την τέταρτη γενιά αυτοφορτιζόμενης υβριδικής τεχνολογίας  Lexus, με το σύστημα κίνησής του να αναπτύσσει 184 DIN hp/135kW. Έτσι μπορείτε να κινείστε έως και 65% αμιγώς ηλεκτρικά χωρίς καμία ανάγκη εξωτερικής φόρτισης.
ΤΟ ΝΕΟ UX

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ

Η νέα λειτουργία αναγνώρισης φωνής του συστήματος πολυμέσων  περιλαμβάνει την επιλογή χρήσης του ενσωματωμένου ψηφιακού βοηθού “Hey Lexus”. Αυτό διευκολύνει τη χρήση των φωνητικών εντολών για την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων, τον έλεγχο του ηχοσυστήματος, της πλόηγησης, του κλιματισμού και την αναζήτηση στο διαδίκτυο. Η απεικόνιση smartphone μέσω Apple CarPlay (ασύρματη σύνδεση) ή Android Auto (ενσύρματη σύνδεση) παρέχεται στον βασικό εξοπλισμό. Ως πιστοί ακόλουθοι της φιλοσοφίας Omotenashi της Lexus, της Ιαπωνικής τέχνης της φιλοξενίας, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Lexus Link για smartphone για να κλειδώνουν ή να ξεκλειδώνουν τις πόρτες ή να χειρίζονται το σύστημα κλιματισμού από απόσταση.

ΤΟ ΝΕΟ UX

ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΤΟ ΝΕΟ UX

ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΙΕΠΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ

Το ανανεωμένο UX επωφελείται από το νέο σύστημα πολυμέσων MM21 της Lexus, που προσφέρει ταχύτερη απόκριση, πιο διαισθητική, ανθρωποκεντρική λειτουργία και αυξημένη λειτουργικότητα. Ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού, τα οχήματα διαθέτουν οριζόντιες οθόνες αφής 12,3" ή 8". Η κεντρική κονσόλα φιλοξενεί τώρα τα χειριστήρια για τα θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ενώ διαθέτει επίσης έναν φωτιζόμενο δίσκο μπροστά από τον πίνακα ελέγχου του κλιματισμού, με χώρο που μπορεί να τοποθετηθεί ένα μεγάλο smartphone. Η χρηστικότητα και η λειτουργικότητα έχουν αναβαθμιστεί χάρη στη βελτιστοποιημένη διάταξη των διακοπτών.  Η σημαντικά αυξημένη υπολογιστική ισχύς σημαίνει ότι η απόκριση στις εντολές είναι τώρα ταχύτερη, ενώ η «πάντα συνδεδεμένη» υπηρεσία πλοήγησης που βασίζεται σε cloud περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, παρέχοντας πρόσβαση σε πληροφορίες οδικής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο για ευκολότερο σχεδιασμό του ταξιδιού. 

 

ΤΟ ΝΕΟ UX

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η εφαρμογή του Συστήματος Ασφάλειας Lexus Safety System+ 2.5 καθιστά το νέο UX ασφαλέστερο από ποτέ. Αυτό το κορυφαίο σύστημα προειδοποιεί για κινδύνους και παρεμβαίνει όπου είναι απαραίτητο για την αποφυγή συγκρούσεων. Το Dynamic Radar Cruise Control υιοθετεί το Curve Speed Reduction, το οποίο προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα του οχήματος σε συνάρτηση με την ακτίνα μιας στροφής στον δρόμο. TO LSS+ 2.5 διατίθεται ως βασικός εξοπλισμός, ανιχνεύει Πεζούς Ημέρα και Νύχτα, Ποδήλατα Ημέρα ενώ διαθέτει και Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας μεταξύ άλλων.
ΤΟ ΝΕΟ UX

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ F SPORT DESIGN

Η παρουσία στο δρόμο ενισχύεται με μία μάσκα σχήματος ατράκτου, με μοτίβο Lexus spindle grille, σε μαύρο χρώμα με jet black περίγραμμα για το κάτω τμήμα που αναδεικνύει  τη στιβαρότητα του αυτοκινήτου. Το ίδιο μοτίβο εμφανίζεται στα  διευρυμένα πλαίσια που φιλοξενούν τους προβολείς ομίχλης και τα φλας στον εμπρός προφυλακτήρα. Άλλες σχεδιαστικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν ταπετσαρία από συνθετικό δέρμα, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, αυτόματο σύστημα ελέγχου κλιματισμού δύο ζωνών, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, χρωμιωμένες ράγες οροφής και μαύρες διακοσμητικές γραμμές στους θόλους.