ΣΥΝΤΟΜΗ “ΔΗΛΩΣΗ” ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Στο πλαίσιο της παρούσας επικοινωνίας σας η εταιρεία μας, ήτοι η ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕIΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (“ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ”), οδός Εθνικής Αντιστάσεως 48, 15231 Χαλάνδρι Αττικής, Ελλάς θα ενεργεί ως Υπεύθυνη Επεξεργασίας, ενώ η TOYOTA MOTOR EUROPE NV/SA (“ΤΜΕ”), Avenue du Bourget 60, 1140 Brussels, Belgium, θα ενεργεί ως είτε ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, είτε ως Εκτελών την Επεξεργασία (κατά περίπτωση) των Προσωπικών Δεδομένων σας, που θα συλλέγονται από την εταιρεία μας (όπως υποδεικνύεται παρακάτω). Επίσης στην περίπτωση όπου ορισμένα αιτήματά σας δύνανται να ικανοποιηθούν μέσω Εξουσιοδοτημένου Έμπορου/Επισκευαστή της επιλογής σας, αυτός θα ενεργεί ως Εκτελών την Επεξεργασία.

1.ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ

Θα σας ζητείται να μας παρέχετε τα ακόλουθα Προσωπικά Δεδομένα:
- Ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και ο αριθμός τηλεφώνων σας (σταθερό ή/και κινητό).
- Πληροφορίες σχετικές με το όχημά σας Toyota, ήτοι αριθμός κυκλοφορίας και αριθμός πλαισίου οχήματος.

2.ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Θα επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για τους σκοπούς και βάσει των νομικών λόγων που περιγράφονται παρακάτω:

Σκοποί:

Την ικανοποίηση και παρακολούθηση της πορείας των αιτημάτων σας.

Να σας ενημερώνουμε για προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών Toyota που θα μπορούσαν να αφορούν εσάς και/ή την μετακίνησή σας.
Να διενεργούμε έρευνες/μελέτες σε σχέση με το αίτημά σας και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας με σκοπό την εξυπηρέτησή σας.
Να σας στέλνουμε πληροφορίες για εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την Toyota.
Nα σας αποστέλλουμε ενημερωτικά δελτία (newsletters) αναφορικά με την Toyota, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Νομικοί λόγοι:

Εκτέλεση σύμβασης

Η Συναίνεση που δίδεται από εσάς όπως αναφέρεται παρακάτω. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η συναίνεσή σας δεν θα χρησιμοποιηθεί για την αποστολή προς εσάς ανεπιθύμητων μηνυμάτων ή για να σας κατακλύσουμε με οποιονδήποτε τρόπο με ειδήσεις/ ανακοινώσεις.

3.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ / ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ

Μόνο η Lexus, ήτοι η ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ, η TOYOTA MOTOR EUROPE NV/SA (Avenue du Bourget 60, 1140 Brussels, Belgium και ο Εξουσιοδοτημένος Έμπορος/Επισκευαστής της επιλογής σας (στην περίπτωση όπου ορισμένα αιτήματά σας δύνανται να ικανοποιηθούν μέσω αυτού (www.lexus.gr/find-a-retailer/)

4.ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προς δική μας και δική σας διευκόλυνση αναφορικά με την ομαλή παρακολούθηση των αιτημάτων σας, τα Προσωπικά Δεδομένα σας θα διατηρηθούν για διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την ημερομηνία παροχής τους προς εμάς και θα διαγραφούν μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος.

5.ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ (ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ)

Η εδρεύουσα στο Λονδίνο μητρική εταιρία της TOYOTA ΕΛΛΑΣ, INCHCAPE PLC (22a St. James's Square, London, SW1Y 5LP).
Τρίτοι εμπορικοί εταίροι που παρέχουν υπηρεσίες στους ως άνω Υπευθύνους Επεξεργασίας και οι οποίοι στο πλαίσιο της παροχής των υπηρεσιών τους ενδέχεται να επεξεργάζονται τα Προσωπικά σας Δεδομένα.

6.ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ/ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΕΟΧ)

Τα Προσωπικά Δεδομένα σας μπορεί να γίνουν προσβάσιμα σε αποδέκτη(ες) σε χώρες εκτός ΕΟΧ όπως αναφέρεται στην συνέχεια:

Αποδέκτης(ες) εκτός ΕΟΧ:

Salesforce.com, inc., The Landmark @ One Market Street, San Francisco, CA 94105, USA (στον βαθμό που είναι απαραίτητο για την τεχνική επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας)

Χώρα:

ΗΠΑ

Σημ.: Όταν μια εταιρία είναι εγκατεστημένη εκτός ΕΟΧ, έχουμε αναπτύξει Τυποποιημένες Συμβατικές Ρήτρες (SCCs) ώστε να υποχρεώνεται η εταιρία να χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα με τρόπο νόμιμο και θεμιτό.

Οι ανωτέρω όροι πρέπει να διαβαστούν σε συνδυασμό με τη Γενική Πολιτική Προστασίας του Απορρήτου και των Προσωπικών Δεδομένων της εταιρείας μας, στην οποία περιγράφονται οι γενικές διαδικασίες επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων σας και την οποία θα πρέπει να έχετε διαβάσει και αποδεχθεί (www.lexus.gr/privacy-and-data-protection-policy).