1. Discover Lexus
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ LEXUS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ LEXUS

Διαβάστε τα τελευταία νέα της Lexus και ενημερωθείτε σχετικά με τα καινούργια μοντέλα που λανσάρονται από τη Lexus και τις μοναδικές καινοτομίες που εφαρμόζει.

Kiwami Award 2024

Για ακόμα μια χρονιά η Lexus Κηφισίας βραβεύεται ως Best retailer in Europe

ΤΟ LEXUS LBX

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΝΕΑ ΤΗΣ LEXUS

ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

EVERYDAY EXTRAORDINARY

LBX EVENT ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

EVERYDAY EXTRAORDINARY

LBX CITY EVENT ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

EVERYDAY EXTRAORDINARY

LBX CITY EVENT ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ

ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ RZ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ EURO NCAP.

ΤΟ LEXUS RZ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ EURO NCAP

Η LEXUS ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2023 Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ATP TOUR

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ATP ΚΑΙ LEXUS INK

Η Lexus ενώνει τα αστέρια του κόκκινου χαλιού στα εγκαίνια του 80ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Η LEXUS ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

THE EXTRAORDINARY AWAITS

ΕΚΔΗΛΩΣΗ LBX ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

THE EXTRAORDINARY AWAITS

ΤΟ ΝΕΟ LEXUS LBX ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ 80ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

THE EXTRAORDINARY AWAITS

LEXUS LUXURY ΕΜΠΕΙΡΙΑ "AUTOLAVAGGIO" ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Το ολοκαίνουριο RX λαμβάνει βαθμολογία πέντε αστέρων στην ανεξάρτητη αξιολόγηση ασφαλείας Euro NCAP.

ΤΟ LEXUS RX ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ EURO NCAP

Με φόντο μία φθινοπωρινή Αθήνα που αποχαιρετά τους τελευταίους επισκέπτες της για φέτος, συναντήσαμε την διευθύνουσα σύμβουλο της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα με το Lexus UX.

Η κουλτούρα της φιλοξενίας συμπυκνώνεται στην έννοια του omotenashi

Συναντήσαμε τον Άγγελο Λάντο, τον σεφ του εστιατορίου Spondi των δύο αστεριών Michelin.

ΣΠΟΝΔΗ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ

Η LEXUS ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ DAVIS CUP 2022

Η LEXUS ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Η LEXUS ΣΥΝΟΔΕΎΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΡ ΣΤΟ ΚΌΚΚΙΝΟ ΧΑΛΊ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΊΝΙΑ ΤΟΥ 79ΟΥ ΔΙΕΘΝΟΎΣ ΦΕΣΤΙΒΆΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΆΦΟΥ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΊΑΣ.

Εγκαίνια του 79ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, Η LEXUS ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ 79ΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ BIENNALE DI VENEZIA

Το RX στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Η Lexus αποκάλυψε το έκθεμά της στην Εβδομάδα Σχεδιασμού του Μιλάνου 2022, αναδεικνύοντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας και αποδεικνύοντας τη δέσμευση της Lexus στη βιωσιμότητα.

LEXUS: SPARKS OF TOMORROW

Η Lexus επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά ως χορηγός του διαγωνισμού, που θα λάβει χώρα στη Μαδρίτη από 25 Νοεμβρίου έως και 5 Δεκεμβρίου. Προκριματικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν και στο Τορίνο της Ιταλίας και το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας.

Η LEXUS ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ DAVIS CUP BY RAKUTEN 2021

Ένας θίασος από πολυτελή SUV, σεντάν, κουπέ και κάμπριο αφήνει τους δρόμους και κυκλοφορεί στο κόκκινο χαλί, με το άνοιγμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου «La Biennale di Venezia», στο Λίντο της Βενετίας. Για πέμπτη διαδοχική χρονιά, η Lexus είναι Επίσημο Αυτοκίνητο του φεστιβάλ.

Η LEXUS ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Αυτό το επεισόδιο της σειράς Ταξίδια στη Γεύση μας παρουσιάζει την 'εγκεφαλική' Σεφ, Antonia Klugmann, η οποία μοιράζεται το πάθος της για το Friuli – μία μαγευτική, αλλά αναπάντεχα παραμελημένη γαστρονομική γωνιά της Ιταλίας.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8: ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ

Διαβάστε μια νέα έκθεση από τη Lexus, με θέμα τον αντίκτυπο της πανδημίας στις αισθήσεις μας, και την εκτίμηση όλων όσων έχουν πραγματική σημασία στη ζωή μας. Η έκθεση «H τέχνη του να νιώθεις περισσότερα» περιέχει σχολιασμούς από σημαντικούς δημιουργούς και ανθρώπους που επηρεάζουν την κοινή γνώμη.

H TEXNH TOY NA ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Lexus LC 500 Κάμπριο ανακηρύχθηκε καλύτερο πολυτελές αυτοκίνητο της χρονιάς 2021, στα βραβεία Αυτοκινήτου της Χρονιάς του Women's World.

ΤΟ LEXUS LC ΚΑΜΠΡΙΟ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021, ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ WOMEN'S WORLD

Η Lexus παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες που αναβαθμίζουν τα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης για τους πελάτες της, αυτή τη φορά με την εισαγωγή του συστήματος Digital Side-view Monitor στο πολυτελές υβριδικό ES 300h sedan.

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ LEXUS ES SEDAN

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Lexus συνδέει το όνομά της με κινηματογραφικό φεστιβάλ Biennale Cinema 2020, που θα πραγματοποιηθεί στο Venice Lido από 2 μέχρι 12 Σεπτεμβρίου, 2020.

LEXUS, ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ 77ΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑΣ – LA BIENNALE DI VENEZIA

Τιμώντας την εξαιρετική τεχνική και την παραδοσιακή ιαπωνική τεχνοτροπία, η Lexus προχώρησε την κατασκευή του πρώτου αυτοκινήτου με τατουάζ στον κόσμο. Αυτή η πραγματικά μοναδική έκδοση του μικρού SUV UX, σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από την κορυφαία Λονδρέζα tattoo artist, Claudia De Sabe.

H LEXUS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το LS - η διαχρονική ναυαρχίδα της Lexus στην κατηγορία sedan – είναι ένα μοντέλο που έγραψε ιστορία, καθώς κατάφερε να συνδυάσει τη σύγχρονη τεχνολογία με την αναγνωρισμένη Ιαπωνική χειροτεχνία και αισθητική.

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ, ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η coupe ναυαρχίδα της Lexus στόχευε πάντα στις ‘δυναμικές και πολιτισμένες επιδόσεις’, από την εποχή που σχεδιάστηκε το πρώτο πρωτότυπο.

ΤΟ LEXUS LC COUPE ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Η Michelle Bernstein έχει διανύσει πολύ δρόμο. Ξεκίνησε ως μπαλαρίνα στη Νέα Υόρκη, αλλά η καριέρα της στο χορό διακόπηκε απότομα λόγω τραυματισμού. Έτσι, αλλάζοντας πλεύση, αποφάσισε να εντρυφήσει στην κλασική κουζίνα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6: ΓΕΥΣΗ 'ΨΥΧΗΣ'

Η Lexus θα εγκαινιάσει ένα νέο επιχειρηματικό και τεχνολογικό κέντρο στην Shimoyama, περιφέρεια Aichi, στην Ιαπωνία, το Μάρτιο του 2024. Αυτό θα προσφέρει την ευκαιρία στους μηχανικούς και σχεδιαστές της Lexus να συνεργαστούν με τους συναδέλφους τους από το τμήμα προϊοντικού προγραμματισμού.

ΝΕΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ LEXUS ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ 2024

Η Lexus είχε την τιμή να συνεργαστεί με τον εμπνευσμένο σεφ από τη Δανία, Nicolai Ellitsgaard, του οποίου η περιέργεια και η φιλοσοφία βιωσιμότητας αντικατοπτρίζει τη δική μας φιλοσοφία για τη δημιουργία του νέου Lexus UX.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5: ΒΙΩΣΙΜΗ ΓΕΥΣΗ

Μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στην οδήγηση ενός cabrio είναι του άγγιγμα του αέρα πάνω στα μαλλιά σου και η αίσθηση ότι είσαι ‘ένα’ με περιβάλλον, ταξιδεύοντας στον ανοιχτό δρόμο.

ΤΟ LEXUS LC CONVERTIBLE ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ

Το παγκοσμίως δημοφιλέστερο υβριδικό SUV και το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της Lexus είναι το Lexus RX. γι’αυτό εστιάζουμε σε επτά ξεχωριστά χαρακτηριστικά του.

7 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ LEXUS RX

Lexus LC 500 coupe γιόρτασε το παγκόσμιο ντεμπούτο της στις 19 Νοεμβρίου στο Los Angeles.

LEXUS LC 500 ΚΑΜΠΡΙΟ

Η Lexus παρουσιάζει το όραμά της για τον εξηλεκτρισμό του μέλλοντος

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ LF-30 ELECTRIFIED CONCEPT

Επιδιώκοντας συνεχώς να προσφέρει καινοτόμες και εκπληκτικές εμπειρίες στους πελάτες της, η Lexus πραγματοποίησε στο Boca Raton την παγκόσμια πρεμιέρα του πρώτου της πολυτελούς γιοτ, του Lexus LY 650.

Η LEXUS ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΚΑΦΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Μετά το λανσάρισμα του ολοκαίνουριου Lexus UX νωρίτερα φέτος, η 24ωρη Εκδήλωση της Lexus σηματοδότησε το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο μιας ιστορίας όπου οι προσκεκλημένοι βιώνουν μία μοναδική εμπειρία επίσκεψης σε πολλές χώρες όταν κάθονται στο τιμόνι του Lexus UX, για ένα test drive άνευ προηγουμένου.

24ΩΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ LEXUS ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ NEOY LEXUS UX

Ο Global Chef-in-residence του Intersect by Lexus in New York, Sergio Barroso, βασίζεται στην παράδοση για να καινοτομεί και να δημιουργεί νέες γεύσεις.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 – ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΕΥΣΗ

Το νέο Lexus UX crossover βαθμολογήθηκε με άριστα, συγκεντρώνοντας σκορ 5 αστέρων, στις τελευταίες δοκιμές σύγκρουσης του 2019 Euro NCAP.

ΤΟ LEXUS UX CROSSOVER ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ EURO NCAP

H Lexus θα κάνει την ευρωπαϊκή πρεμιέρα δύο νέων μοντέλων στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2019. Το ένα εκπροσωπεί τον συναρπαστικό νέο μελλοντικό τρόπο σκέψης της εταιρίας στο design, και το άλλο την ενισχυόμενη φήμη της στον χώρο των διεθνών motorsports.

Η LEXUS ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ 2019

Η παρουσίαση του Κάμπριο Lexus LC Concept στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής 2019, σηματοδοτεί την πιο πρόσφατη εξέλιξη της μάρκας, μετά την εντυπωσιακή είσοδο του LC Κουπέ στον κόσμο της αυτοκίνησης, πριν από τρία χρόνια.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟ LEXUS LC CONCEPT

Η σταδιοδρομία του Miles Thompson στη μαγειρική τέχνη χαρακτηρίζεται από πλουραλισμό. Οι πολυάριθμες γαστρονομικές αναζητήσεις του είναι τόσο πρωτοποριακές όσο και νόστιμες.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3: ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ

Από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβριο 2018, η Lexus φιλοξενεί μία pop-up γκαλερί στη Λισσαβώνα.

ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ UX ΑΠΟ ΤΗ LEXUS

Ανακαλύψτε το νέο μας 12,8 μέτρων concept sport yacht υψηλών επιδόσεων, που κινείται με δύο πεντάλιτρες μηχανές Lexus V8. Αυτό το εντυπωσιακό θαλάσσιο όχημα είναι η ιδανική προσθήκη στο lifestyle Lexus.

LEXUS SPORT YACHT CONCEPT