1. Discover Lexus
  2. Technology
  3. Innovation with imagination
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ όταν πρόκειται για την τεχνολογία. Αντίθετα, θεωρούμε ότι οι τεχνολογικές εξελίξεις αποτελούν πηγή διαρκούς έμπνευσης για συνεχή καινοτομία.

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Σε αντίθεση με άλλους, δεν ικανοποιούμαστε απλά με την εφαρμογή της τεχνολογίας στην υπάρχουσα μορφή της. Την χρησιμοποιούμε για να κεντρίσουμε τη φαντασία μας, και για να εφαρμόσουμε νέες καινοτομίες Lexus. Για εμάς, τα τελευταία χαρακτηριστικά αποτελούν εφαλτήριο για νέες εφαρμογές, καινοτομίες και εξελίξεις. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, εφαρμόζουμε την τεχνολογία αιχμής με απρόσμενους, πρωτοποριακούς τρόπους.

ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Σκεπτόμενοι με αντισυμβατικό τρόπο, δανειστήκαμε τις τελευταίες τεχνολογίες αξονικής τομογραφίας από την ιατρική επιστήμη. Γιατί; Επειδή διαισθανθήκαμε μια νέα και πολύτιμη χρήση τους για τη Lexus.

Οι παραδοσιακές Προσεγγίσεις στον έλεγχο κινητήρων βασίζονται σε μηχανικούς και εξωτερικούς ελέγχους. Στη Lexus όμως θέλουμε να ξέρουμε ότι το εσωτερικό κάθε κινητήρα είναι τέλειο.

Η Αξονική Υπολογιστική Τομογραφία (CAT) μάς επιτρέπει να δούμε το εσωτερικό του κινητήρα σε 3 διαστάσεις. Μπορούμε να ελέγξουμε για ατέλειες με απόλυτη ακρίβεια. Η αντισυμβατική μας μέθοδος Προσφέρει αποτελέσματα χωρίς συμβιβασμούς.

ΕΥΦΥΗΣ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ

Όταν βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι, οι αισθήσεις σας λειτουργούν συνεχώς για να σας κρατάνε ασφαλείς. Αλλά πώς θα σας φαινόταν εάν αυτές οι αισθήσεις ενισχύονταν από τις "αισθήσεις" του αυτοκινήτου σας; Τα Προηγμένα συστήματα ασφαλείας μας ξεπερνούν την ανθρώπινη αντίληψη, για να φροντίζουν εσάς και τους επιβάτες σας, διαισθητικά και έξυπνα.

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς όπου εφαρμόζουμε την τεχνολογία και την καινοτομία. Εξελίσσουμε συνεχώς τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά και αναπτύσσουμε νέα υποστηρικτικά συστήματα.

Το αποτέλεσμα; Τα οχήματά μας γίνονται εξυπνότερα και ασφαλέστερα κάθε μέρα. Μαζί με άλλα χαρακτηριστικά, το Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας LSS+ σάς Προστατεύει όταν βρίσκεστε στο δρόμο, παρέχοντας ευφυή οδηγική υποβοήθηση όταν χρειάζεται.

ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Συνδυάζοντας τη φύση με την τεχνολογία κάνουμε καινοτόμο χρήση οικολογικών υλικών για να ανακαλύψουμε λύσεις που είναι πιο φιλικές για τον πλανήτη. Βιώστε χαρακτηριστικά εσωτερικά στοιχεία που θυμίζουν την ομορφιά του φυσικού κόσμου. Θα ανακαλύψετε στιλάτα αλλά λειτουργικά φινιρίσματα και εξ' ολοκλήρου καινούρια χαρακτηριστικά.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΜΠΑΜΠΟΥ

Η φύση και η τεχνολογία συνδυάζονται, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα πανίσχυρα ηχεία του Lexus CT. Χρησιμοποιήσαμε το μπαμπού με εντελώς διαφορετικό τρόπο, για να δημιουργήσουμε απίστευτη ακουστική.

Τα διαφράγματα των ηχείων είναι διαμορφωμένα με ένα υλικό που είναι μείγμα φυτόλιθου - μιας μικροσκοπικής βελονόμορφης δομής που απαντάται στις άκρες των φύλλων του μπαμπού - με άνθρακα. Ελαφρύ αλλά δυνατό, το διάφραγμα είναι αρκετά στιβαρό ώστε να πιάνει τις υψηλές νότες με ακρίβεια, και αρκετά εύκαμπτο για να περιορίζει τους κραδασμούς του.

ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Χρησιμοποιούμε την εικονική πραγματικότητα για να ανεβάσουμε τις δοκιμές στο επόμενο επίπεδο. Τόσο οι συνθήκες οδήγησης όσο και οι αντιδράσεις του οδηγού μπορούν να προσομοιωθούν όπως ποτέ άλλοτε. Δημιουργώντας μια πραγματικά διαδραστική εμπειρία, αντλούμε πλούσιες πληροφορίες από πραγματικούς οδηγούς, σχετικά με μια ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών ασφαλείας. Την χρησιμοποιούμε για να βελτιώσουμε και να τελειοποιήσουμε την τεχνολογία μας, προάγωντας την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά σας.

ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Μέσα σε έναν ευφυή θόλο υπάρχει ένα Lexus LS. Οι οθόνες που το περιβάλλουν προβάλλουν εξαιρετικά ρεαλιστικές εικόνες οδήγησης στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο. Οι κύλινδροι κινούνται, γέρνουν και περιστρέφονται, προσομοιώνοντας τις στροφές, την ανάβαση, την επιτάχυνση και την επιβράδυνση. Οι ήχοι του κινητήρα, των κραδασμών και του ανέμου ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα.

Οι δυνατότητες προσομοίωσης είναι άπειρες. Για παράδειγμα, η αναπαραγωγή μονότονων συνθηκών οδήγησης μας επιτρέπει να διερευνούμε τις επιπτώσεις της υπνηλίας και μας βοηθάει να αναπτύξουμε ένα ευφυές σύστημα Προειδοποίησης. Ο Takahiko Murano, υπεύθυνος σχεδιασμού των πειραμάτων, εξηγεί "Πρόκειται για το είδος της δοκιμής που θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί στον πραγματικό κόσμο".