1. Discover Lexus
  2. Superior quality
ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΑ

ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Σε όλη την γκάμα Lexus, η κάθε λεπτομέρεια συμμορφώνεται με τα αυστηρότερα πρότυπα. Όλες οι λεπτομέρειες συνδυάζονται, δημιουργώντας μία εκλεπτυσμένη, απρόσκοπτη εμπειρία για οδηγούς και επιβάτες.

ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΡΑΦΕΣ

Οι μοναδικές μας δερμάτινες ταπετσαρίες, δημιουργούνται από τους καλύτερους δεξιοτέχνες. Πριν τους επιτραπεί να δουλέψουν σε ταπετσαρίες που θα τοποθετηθούν σε οχήματα Lexus, όλοι οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να αποφοιτήσουν από το πρόγραμμα κατάρτισης δέκα βημάτων του dojo ραφής. Ο όρος "dojo" συνήθως αναφέρεται σε χώρους διδασκαλίας πολεμικών τεχνών. Στην Lexus ο όρος αυτός χρησιμοποιείται για τον ειδικό χώρο, ανακάλυψης και κατάρτισης ταλέντων. Και όλα αυτά για να εξασφαλίσουμε ότι κάθε μοντέλο υποστηρίζεται από κορυφαίους ειδικούς.

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Την επόμενη φορά που θα μπείτε σε ένα από τα αυτοκίνητά μας, αφιερώστε λίγο χρόνο να θαυμάσετε τις πανέμορφες ραφές που κοσμούν το εσωτερικό. Η απλότητα και η κομψότητά τους δεν μαρτυρά τη δυσκολία της κατασκευής τους.

Οι ραφές πρέπει να γίνονται με απόλυτη ακρίβεια - κάθε φορά. Το αποτέλεσμα είναι απτό, καθώς οι ραμμένες στο χέρι ραφές έρχονται σε όμορφη αντίθεση με την τεχνολογία αιχμής των δεικτών και οργάνων του ταμπλό του αυτοκινήτου.

ΑΨΟΓΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Το εξωτερικό κάθε οχήματος Lexus είναι φινιρισμένο στην εντέλεια. Οι τεχνικές βαφής και (χειροκίνητης) λείανσης που χρησιμοποιούμε, δημιουργούν αψεγάδιαστες λείες επιφάνειες και εκπληκτική φωτεινότητα.

Το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας γίνεται άμεσα αισθητό - θα βιώσετε ένα επίπεδο ποιότητας που πραγματικά διεγείρει τις αισθήσεις.

ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΧΡΩΜΑ

Οι εξωτερικές βαφές μας είναι πολύπλοκες και γεμάτες χαρακτήρα. Χρησιμοποιούμε μια διαδικασία πολλαπλών στρωμάτων που μεταμορφώνει εντελώς την εμφάνιση του αυτοκινήτου, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά στην ηλιακή ακτινοβολία. Εφαρμόζονται πέντε στρώματα και η βαφή περνάει τέσσερις φορές από φούρνο.

Το βάθος και η φωτεινότητα που επιτυγχάνουμε δεν είναι δυνατόν να δημιουργηθούν με τις παραδοσιακές τεχνικές βαφής. Όταν ξεκινήσαμε να εφαρμόζουμε αυτήν την επαναστατική διαδικασία χρειάστηκαν σημαντικές αλλαγές στη γραμμή παραγωγής μας καθώς και περισσότερο χρόνο, φροντίδα και απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ

Η τέλεια επιφάνεια είναι διαχρονικά ελκυστική, αλλά απαιτεί μεγάλο κόπο. Μετά από κάθε στρώμα βασικής βαφής, το εξωτερικό του αυτοκινήτου λειαίνεται στο χέρι.

Στη συνέχεια, το φινίρισμα ελέγχεται εξονυχιστικά από τα έμπειρα μάτια των Takumi, καθώς και από ψηφιακούς σαρωτές. Καμία ατέλεια δεν περνάει απαρατήρητη. Η μόνη επιλογή συμμόρφωσης με τα αυστηρότατα πρότυπά μας, είναι μια άψογη επιφάνεια.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

Τα μηχανήματα μπορούν να ελέγχουν για ατέλειες, αλλά η πραγματική ποιότητα θα πρέπει να επιβλέπεται από ανθρώπινα μάτια και να διασφαλίζεται από το ανθρώπινο άγγιγμα. Σε όλη την γκάμα Lexus, τα αυτοκίνητά μας στιλβώνονται και ελέγχονται με το χέρι. Οι αμίμητοι αριστοτεχνίτες Takumi δείχνουν το δρόμο.

Με τα χρόνια, έχουν τελειοποιήσει την αφή τους - τη μοναδική ικανότητα να "διαβάζουν" μια επιφάνεια με τα δάχτυλά τους,

ΑΠΑΛΟΙΦΗ ΑΤΕΛΕΙΩΝ

Οι Takumi διασφαλίζουν ότι κάθε λεπτομέρεια κάθε αυτοκινήτου έχει τελειοποιηθεί. Συχνά φορούν τα λευκά τους γάντια και αναζητούν την παραμικρή ατέλεια, ακόμη και μεγέθους μικρότερου του ενός χιλιοστού.

Δεν παραβλέπουν τίποτα, χάρη στις οξυμένες τους αισθήσεις και στην απαράμιλλη αυτοσυγκέντρωσή τους, αποτέλεσμα εκπαίδευσης και εξάσκησης πολλών ετών.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Οι δοκιμές των κινητήρων μας δεν είναι απλά αυτοματοποιημένες. Εκτός του ότι χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία για να εξασφαλίσουν τα υψηλότερα πρότυπα, ό,τι βρίσκεται κάτω από το καπό ελέγχεται και με τα μάτια του δεξιοτέχνη.

Τα ανθρώπινα χέρια συμβιώνουν αρμονικά με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα όπως οι αξονικές τομογραφίες, δάνεια από την ιατρική επιστήμη. Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς σαρωτές, οι συσκευές αξονικής τομογραφίας "βλέπουν" το εσωτερικό κάθε κινητήρα, εξασφαλίζοντας ότι ο κάθε ένας από αυτούς πληροί τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας της Lexus.

Οι Takumi επίσης χρησιμοποιούν εργαλεία όπως το παραδοσιακό στηθοσκόπιο, προκειμένου να διασφαλίζουν τη διατήρηση της ακρίβειας και της ποιότητας ανά πάσα στιγμή.