1. Discover Lexus
  2. Technology
  3. Premium specification
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Κάθε όχημα Lexus είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής, η οποία έχει εφαρμοστεί με τη μεγαλύτερη προσοχή στην ποιότητα. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε κάθε πτυχή της οδηγικής εμπειρίας.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Σε όλη μας τη σειρά θα βρείτε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες. Εφαρμοσμένες στο υψηλότερο επίπεδο, υπάρχουν για να σας παρέχουν τις καλύτερες εμπειρίες. Από τους πανέμορφους εσωτερικούς χώρους έως τα διαισθητικά Συστήματα όπως το LSS+, η τεχνολογία και η ποιότητα συμβαδίζουν σε οτιδήποτε δημιουργούμε.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Πολλά από τα πιο εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ό,τι πιο πρόσφατο στον τομέα της ψυχαγωγίας, του κλιματισμού και των συστημάτων ασφαλείας. Το αποτέλεσμα; Μια εκλεπτυσμένη εμπειρία κάθε φορά που κάθεστε πίσω από το τιμόνι.

Όταν οδηγείτε, όλα είναι υπό τον έλεγχό σας. Με ένα απλό άγγιγμα κάποιου κουμπιού στο ταμπλό, μπορείτε να αλλάξετε και να βελτιώσετε το περιβάλλον ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους ειδικούς ήχου στην Mark Levinson®, για τη δημιουργία ειδικών λύσεων ακρόασης που ανεβάζουν την ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο στο επόμενο επίπεδο.

Η Mark Levinson® συμμετέχει σε κάθε βήμα. Είναι εκεί μόλις γεννιέται και αναπτύσσεται η ιδέα για ένα αυτοκίνητο, έτσι ώστε να εξασφαλίζει ότι το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι βαθμονομημένο με ακρίβεια για βέλτιστη ακουστική. Η τοποθέτηση και η βαθμονόμηση των ηχείων προσαρμόζεται στο περιβάλλον της καμπίνας.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ

Η Lexus και η Mark Levinson® αναζητούν την ακουστική τελειότητα. Η δέσμευσή μας δεν γνωρίζει όρια και έτσι χρησιμοποιούμε τεχνολογία που βελτιώνει τα ψηφιακά συμπιεσμένα κομμάτια.

Στο σύστημα Harman Clari-Fi®, μια σειρά από προ-κωδικοποιημένους αλγόριθμους αναλύει τα ηχητικά σήματα σε πραγματικό χρόνο, αντικαθιστώντας τυχόν χαμένες χροιές στα ψηφιακά κομμάτια για εξαιρετικά ικανοποιητικό playback. Αφού ακούσετε μουσική σε ένα Lexus, είναι μάλλον απίθανο να δεχθείτε ξανά κάτι λιγότερο.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Η ατμόσφαιρα ενός οχήματος μπορεί να είναι αόρατη, αλλά είναι σημαντική. Για εμάς, είναι πολύ σημαντική, τόσο που έχουμε ενσωματώσει τη βραβευμένη τεχνολογία Nanoe® που παρακολουθεί και ρυθμίζει την ποιότητα του αέρα στην καμπίνα σε μικροσκοπικό επίπεδο. Υπερβαίνοντας τις παραδοσιακές δυνατότητες του κλιματισμού, αυτή η καινοτομία εγγυάται ένα εξαιρετικά ευχάριστο και αναζωογονητικό περιβάλλον.

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ

Η εξελιγμένη τεχνολογία Nanoe® που έχουμε υιοθετήσει δεν καθαρίζει απλά τον αέρα. Επιτυγχάνει και την ιδανική περιεκτικότητα σε υγρασία.

Σε αντίθεση με άλλα συστήματα που ξηραίνουν το δέρμα και τα μάτια, η τεχνολογία Nanoe® εξασφαλίζει ότι όταν φτάσετε στον προορισμό σας θα νιώθετε ανανεωμένοι, έχοντας απολαύσει βέλτιστες συνθήκες κατά την οδήγηση.

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Φανταστείτε το αυτοκίνητό σας να είχε αισθήσεις, όπως τις δικές σας, αλλά ακόμα πιο ισχυρές. Με το Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας LSS+ αυτό γίνεται πραγματικότητα, αφού περιλαμβάνει μια σειρά από χαρακτηριστικά και λειτουργεί διαισθητικά και έξυπνα προάγωντας την ανθρώπινη αντίληψη για να μπορείτε να χαλαρώσετε και να οδηγήσετε με αυτοπεποίθηση. Στο ολοκαίνουργιο LS, αυτή η τεχνολογία εξελίσσεται περαιτέρω, σηματοδοτώντας το μέλλον της καινοτομίας στην ασφάλεια της Lexus.

ΕΥΦΥΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Τα οχήματα της Lexus εξελίσσονται συνεχώς και γίνονται ολοένα και αποκτούν όλο και μεγαλύτερη συνείδηση για το περιβάλλον σας. Βλέπουν αρκετά βήματα μπροστά, αποτρέποντας τις προσκρούσεις και προστατεύοντας εσάς, τους επιβάτες σας και τους πεζούς.

Ωστόσο, εσείς έχετε τον έλεγχο. Τα συστήματα ασφαλείας μας ενεργοποιούνται και προσφέρουν βοήθεια μόνο όταν χρειάζεται. Τον υπόλοιπο καιρό, είναι διακριτικά αλλά σε ετοιμότητα, λειτουργώντας αόρατα και ακούραστα για να σας διατηρούν ασφαλείς και να προάγουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΟΣΗΜΑ

Η σειρά Lexus ενσωματώνει την καλύτερη τεχνολογία. Όποιο όχημα και αν επιλέξετε , θα ανακαλύψετε καινοτόμα χαρακτηριστικά που στοχεύουν σε μια πιο άνετη, πιο συναρπαστική και πιο ασφαλή εμπειρία. Πολλές επιλογές περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα και σε πολλές άλλες που διατίθενται προαιρετικά για να αναπτύξετε την ιδανικότερη για εσάς λύση.

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/gr/el?model=rx%2Cll%2Cls