1. Discover Lexus
  2. Flagship finish
ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΑ

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Όταν η Lexus αποκάλυψε το LS το 1989, η αφοσίωσή μας στην τεχνική και την ανώτερη ποιότητα έφερε επανάσταση στις προσδοκίες που είχαν οι άνθρωποι από τα πολυτελή αυτοκίνητα.

ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ LS

Διακεκριμένο σε κάθε του λεπτομέρεια, το LS είναι υπόδειγμα τεχνικής, φροντίδας και αφοσίωσης. Συνδυάζοντας συναρπαστικές επιδόσεις με οραματική καινοτομία και διαχρονικό στυλ, έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ώστε να σας προσφέρει μια μοναδική και συγκλονιστική εμπειρία.

Το LS τελειοποιείται αυστηρά από κάθε άποψη, δημιουργώντας το πρότυπο για την πραγματική αριστοτεχνία και την ανώτερη ποιότητα σε ολόκληρη την γκάμα Lexus.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

Για το LS, επιστρέψαμε στις ρίζες μας. Με αναφορά στην ιαπωνική κουλτούρα, αντλήσαμε έμπνευση για μια εντελώς νέα προσέγγιση στις διακοσμητικές λεπτομέρειες. Οι παραδοσιακές επιρροές συνδυάζονται με προηγμένες κατασκευαστικές τεχνικές, για ένα αποτέλεσμα που κόβει την ανάσα.

Ο φωτισμός εμπνέεται από τα ιαπωνικά φαναράκια, ενώ τα υποβραχιόνια μοιάζουν να αιωρούνται δίπλα στα πλαίσια των θυρών.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣ TAKUMI

Ενώ το LS φιλοξενεί τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες της αυτοκινητοβιομηχανίας, είναι ταυτόχρονα και ένας χώρος όπου τα φυσικά υλικά χρησιμοποιούνται με σεβασμό και γούστο - δημιουργώντας ένα εσωτερικό περιβάλλον ταυτόχρονα ήρεμο και γεμάτο στυλ.

Το εκλεπτυσμένο φυσικό ξύλο και οι τεχνολογίες κοπής με λέιζερ επιτρέπουν τη δημιουργία μοναδικών σχεδίων και φινιρισμάτων. Υπάρχουν τρεις μοναδικές επιλογές φινιρισμάτων. Όλες είναι πρωτότυπα σχέδια που δημιούργησαν με κόπο οι Takumi - οι κορυφαίοι δεξιοτέχνες μας.

ΓΥΑΛΙ KIRIKO

Το καθημερινό, αιθέριο παιχνίδι του φωτός και της σκιάς αποτέλεσε την έμπνευση για τη συνεργασία μας με έναν διάσημο δεξιοτέχνη του γυαλιού Kiriko.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής; Ένα άψογης αισθητικής χειροποίητο πάνελ που υποδέχεται τον οδηγό και τους επιβάτες σε μια ατμόσφαιρα ταυτόχρονα διακριτική και τόσο συναρπαστική που κόβει την ανάσα.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΝΘΕΤΑ

ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ORIGAMI

Τα χειροποίητα διακοσμητικά στις πόρτες του LS, δημιούργημα των Takumi με έμπνευση από την ιαπωνική παράδοση του origami, είναι έργο τέχνης.

Το εντυπωσιακό τρισδιάστατο σχέδιο ενσωματώνει το μοτίβο "L" της Lexus στις πτυχώσεις του. Το αποτέλεσμα είναι σημαντικά διαφορετικό την ημέρα και τη νύχτα, καθώς το ειδικά επεξεργασμένο ύφασμα αλληλεπιδρά με το φως.

Ο φωτισμος στο Lexus LS

Καθώς δύει ο ήλιος, το ύφασμα αλλάζει την έκφραση του. Την ημέρα οι ακτίνες του ήλιου παίζουν με τη γεωμετρία του. Τη νύχτα, οι πτυχώσεις φωτίζονται από τον εσωτερικό φωτισμό του LS.

Διακεκριμένο σε κάθε του λεπτομέρεια, το πρότυπο Lexus LS είναι υπόδειγμα τεχνικής και τελειοποιείται αυστηρά από κάθε άποψη.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΕΣΗ

Η δημιουργία ενός νέου προτύπου πολυτέλειας δεν έχει να κάνει μόνο με την προσθήκη όλο και πιο εξελιγμένων χαρακτηριστικών. Η ολιστική προσέγγιση είναι ζωτικής σημασίας. Στο νέο LS, μας ενέπνευσε η ιαπωνική αρχή "Omotenashi" - η ηθική της φιλοξενίας.

Εστιάζοντας στη συνολική εμπειρία, δημιουργήσαμε μια καμπίνα που πραγματικά καλωσορίζει και αγκαλιάζει τους επιβαίνοντες, αλλά και ανταποκρίνεται στιγμιαία και διαισθητικά στις ανάγκες του οδηγού.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Σαν τον τέλειο οικοδεσπότη, το πίσω κάθισμα του LS (σάς καλωσορίζει και) σας καλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαδρομή. Υπάρχουν επιλογές θέρμανσης, ψύξης, ακόμη και μασάζ Shiatsu. Επίσης, έχει περισσότερο χώρο για τα πόδια από οποιοδήποτε από τα προηγούμενα μοντέλα LS.

Εάν θέλετε, μπορεί επίσης να επιλέξετε κάθισμα με ανάκλιση. Κατεβάστε το έως και 48 μοίρες για στιγμιαία χαλάρωση ή, ανασηκώστε το έως και 24 μοίρες για βοήθεια στην έξοδο από το αυτοκίνητο.